Cum se scrie un CV, nu la angajat
10 cuvinte care pot ruina o cariera
Și eu nu dramatizeze, chiar mai rău decât vă puteți imagina! Nu cu mult timp în urmă, am oferit candidaților într-o companie mare și bun. La întrebarea: „Cum vă place acest candidat“ - mi sa spus că o rochie vișinie, cu un decolteu adanc si postura apatică nu este destul de ceea ce doresc să vadă șeful de departament.
De ce recruiterii promit, dar nu suna înapoi
M-am specializat în găsirea și evaluarea PR- și de marketing directori. Dar chiar și ei fac aceleași greșeli pe care majoritatea solicitanților. Pentru a cita doar cele mai frecvente candidați greșeli în rețelele sociale.
2. O mulțime de fotografii cu caracter personal, care nu ar trebui să vadă clienții și angajatori. Fotografii în fotografie de costume de baie de săli de sport cuburi, petreceri acasă și chestii. Doar uita despre asta si uita-te acasă, într-o cameră întunecată pentru perdele groase.
3. Multe intrări pe aceeași temă, nu legate de muncă. De exemplu, o mulțime de posturi despre copil sau despre funcționare și sport. Aceasta este, fără îndoială, un lucru bun că ești o mamă iubitoare minunat sau un maraton pasionat. Dar angajatorii nu au nevoie de o mama si nu un alergător.
5. Negativ. Poate cumva se referă la distrugerea de brânză, depreciere, ore purtători de cuvânt, dar foarte puțini oameni au nevoie de emoții la locul de muncă. Omul de mâine uita despre asta, și angajatorii - nu.
6. Politica. Și dacă opiniile sunt divergente cu angajatorul?
8. Activitatea în rețele. Este un lucru în cazul în care este necesar și există un motiv pentru această activitate, și ar fi mai bine sa asociat cu munca. Un alt lucru, în cazul în care capul în fiecare zi, în film vede ceea ce faci și ceea ce crezi. Adevărul este că la fel ca?
9. Prieteni. Spune-mi cine sunt prietenii tăi ... De exemplu, dacă sunteți la îndemână 50 Hunter, și nu cu una sau două specializate, acesta este un indiciu că sunteți cu disperare în căutarea unui loc de muncă.
10. Nu aveți o pagină de pe FB? Acest lucru este important pentru cei care sunt angajate în promovarea, PR sau marketing. Săptămâna trecută a vorbit cu proprietarul unei companii mari, care a decis să înlocuiască PR-director, din cauza nu există o pagină pe Facebook.