5 Richin începe să lucreze pentru ei înșiși - un blog despre viata

Deci, ce ar putea fi motivul pentru care ar începe să lucreze pentru tine?

Deci, primul motiv

Al doilea motiv

Al treilea motiv. Puteți face o muncă interesantă

Acum vă puteți dedica timp pentru a personalității sale

De fapt, ceea ce împiedică să o facă acum? Nu știu despre tine, dar eu sunt aici permanent sunt o mie de motive pentru care ar fi să renunțe la clasa business, pe care vreau să fac)) Paradoxul de vreun fel. Vreau și nu vreau! Iată cum se întâmplă. Am vrut să conducă un stil de viață sănătos. Nu mai bea, fuma și de a începe să joace sport cel puțin uneori. Toate fiind spuse, vine cu timpul. Cu experienta. Liniștit. Potrivit malenechko. Potrivit penny. Cereale cu cereale. Pe o sămânță de floarea-soarelui (cuvintele unor melodii). Vreau să fac o rezervare la o dată! Dacă decideți să alegeți calea dezvoltării independente. Asta este, dacă doriți să faceți pentru tine, mai degrabă decât să lucreze pentru altcineva - Pot spune cu certitudine că ați ales calea războinicului. Aici, precum și pe câmpul de luptă. Dacă nu ați avut timp să sape în - Cred că ești mort. Și cel mai important, că această cale, precum și calea războinicului nu este doar un loc de muncă, dar, de asemenea, un mod de viață. Mersul pe jos pe această cale - mine. Nici unul dintre interesul cât mai curând du-te și relaxează-te savurând o bere. Este o nebunie să se cumpere propria otravă și a turnat-o în el însuși, nu crezi? Cine nu ar fi de acord să spui otravă de șobolani, de asemenea, să-și cumpere și să o mănânce? Deci, soția mea și m-am gândit și m-am gândit ..))). care ne este timpul să renunțe la fumat și alcool, pe baza acestor considerații, de asemenea. Despre faptul că avem de a economisi niște bani serioase, eu nu spun nimic, și încă o dată că vorbim aici despre independență, este necesar să spunem că suntem acum independent de tutun și alcool. Deci, asta e despre modul în sine. El aduce un om într-un anumit fel. Se cultivă auto-disciplina, iar acest lucru este important în această problemă dificilă, și cu dezvoltarea educației în noi, sa dovedit a fi destul de ușor să renunțe la toate aceste obiceiuri proaste, aducând astfel mai aproape de lumea de spiritualitate și bun-simț și parțial înstrăinat din lumea plăcerii carnale și bucurie. Vreau să subliniez că eu nu sunt nici un fanatic religios și nu le place în mod special să se identifice orice religie, cu toate că am fost botezat, și nu încearcă să impună pe cineva punctul lor de vedere. Deci, pe scurt: A deveni pe acest fel veți obține o anumită experiență, care, în orice mod de a învăța ceva și schimba viața în bine. Imediat sau în cinci ani, dar se va întâmpla, cred. Treptat, vei avea mai mult timp, și puteți face cu ei mai mult. Nu te poți opri la fumat si de baut, ci pur și simplu purtat de desen, sau paintball, de exemplu, care este, de asemenea, foarte bun!

Și, în final, a cincea și un motiv foarte bun pentru a începe să lucreze pentru tine

Cum crezi ce? Crezi că atunci când lucrezi pentru altcineva ai lucrat doar de 1000 $ pe luna, de exemplu, și toate? Crezi că doar câștigat pentru organizarea de lucru pentru suplimentare de 500 de dolari pe lună? Din păcate, sau din fericire am cele mai multe dintre voi, dragi cititori supărat. Cel mai adesea vă va aduce o contribuție inestimabilă la dezvoltarea organizației în care lucrați. Și roadele muncii tale, se va folosi pentru o lungă perioadă de timp. De aceea, bucurați-vă pentru organizația gazdă și va simți mândru de contribuția la dezvoltarea afacerii sale. Și dacă sunteți cu adevărat fericit și mândru de ea - mai bine du-te să lucreze la unele întreprinderi de stat în beneficiul oamenilor și a economiei naționale. Așa că cel puțin aduce beneficii acasă. Al cincilea motiv - este munca pentru viitor! De lucru pentru tine, nu doar câștiga bani. De lucru pentru tine, va construi caramida de afaceri de cărămidă, făcându-l mai stabil, mai stabil, funcțional, iar limita dezvoltării sale acolo. De exemplu, atunci când am o mulțime de comenzi, vânzări și de transport mobila, iar atunci când nu există nici o lucrare - am completat gama de produse, semnarea noului contract, extinderea limitelor capacităților lor, optimizarea site-ului pentru ao promova în motoarele de căutare. În general, nici o lucrare a, de fapt, nu sta. Iar acele perioade când nici o vânzare - ele devin în cele din urmă, chiar mai valoros pe termen lung decât cele pe care le vinde mult. Astfel, de lucru pentru tine insuti, construirea unui imperiu puternic. scutul său financiar, social și lucrează pentru altcineva lor, riști să pensia mică la vârsta de pensionare. Chiar dacă se lucrează la o poziție prestigioasă și a obține un salariu bun - nu va salva pensia de crize, implicite, etc. O contribuție valoroasă la activitatea de dezvoltare a afacerilor va oferi locuri de muncă și un venit bun, nu numai tu, dar poate nepoții tăi.

articole similare