Încă nu se poate merge pe consumul de dreapta? Check out acest pas cu pas clar și cuprinzător sistem de!
Primul lucru de reținut - aceasta este o schemă standard clar de PP. Acesta vă va ajuta să o dată pentru totdeauna să învețe ce și când să mănânce în timpul zilei. Deci, în sensul clasic al unei diete sănătoase, ar trebui să avem 5 mese.
Micul dejun = carbohidrați și / sau proteine complexe. (Lung de gătit fulgi de ovăz, boabe sau un pumn de nuci, fulgi de cereale fara zahar, piureuri de fructe, omletă, etc). Dulce, dacă doriți, și cel mai bun dintre toate este pentru micul dejun și până la 12 zile.
Prima gustare = în funcție de densitatea de micul dejun, acesta poate fi un pumn de nuci, orice fructe, unele fructe uscate, pâine integrală cu brânză de vaci și așa mai departe.
Pranz = carbohidrați + proteină + fibre. De exemplu: hrișcă cu salata de pui la cuptor +.
prognat A doua = proteine in principal mici sau lent glucide. Principalul lucru, la fel ca în prima mușcătură, monitoriza cantitatea de porții. Snack nu ar trebui să fie la fel de mare ca și cină)
Cina = proteină + fibre. Pui / carne / fasole / oua / branza + salata.
Asta este! aranjament foarte simplu și de lucru de nutriție adecvată.
2. Faceți o listă de cumpărături.
Da, cât mai curând posibil, să vină la magazin și pliați în coș set obișnuit de produse. Dar! Suntem o tranziție lină la nutriție adecvată, astfel încât să fie atent cu faptul că pe lista de cumpărături a fost păsări de curte, fructe si legume de diferite culori, verde, branza, paine din cereale integrale, ouă.
mai multe 3.Pokupayte verdeață
În continuare la elementul anterior - verde ar trebui să fie o mulțime! Acesta nu este un 2 pană ceapa verde, și o farfurie plină de diferite tipuri de salată. Sunteți sigur că pentru a înțelege sentimentul de vitalitate si prospetime pe care le va da verde „prieteni“.

4. Nu merg la cafenele și magazine foame
Ei bine, cu acest punct clar. Fiecare dintre noi suferă de faptul că foamea este cumpărat sau comandat prea mult exces de hrană și nesănătoasă.
5. Înlocuiți conserve congelate
roșii, castraveți murați clare, ananas de la bănci - este totul delicios, dar cantitatea de producție de sare și conservanți ar trebui să te gândești. În schimb, este mai bine pentru a pune în ambalaj coș de fasole verde congelat și amestec de legume. Modern congelare șoc rapid este util și vă permite să păstrați vitaminele din fructe și legume.
6 Nu mai mânca mese gata!
Da, pachete de găluște, Ceburek congelate găluște gata și clătite, lăsați-l la altcineva.

7. Evita pâine albă
Dacă vi se pare greu de imaginat cina fără el, este mai bine să aleagă făină din cereale integrale, Lavaș nedospită și versiuni similare ușoare.
8. Du-te la zahar natural
Miere și fructe pentru a înlocui bomboane și zahăr alb în ceai. Acesta din urmă nici măcar nu ar trebui să se gândească la! În cazul în care va bomboane a luat încă câteva calorii pentru a digera, apoi ceai dulce devine imediat in sange si perturba stabilitatea.
9. Încercați să renunțe la kafeshnoy stradă-food
Chat cu prietenii, desigur, nu este interzisă. Cu toate acestea, este mai bine să nu mănânce în cafenea mai des decât o dată la fiecare 2 săptămâni. Dar, de asemenea, astfel încât să puteți alege mâncarea mai utilă și mai sănătoasă decât oricând înainte.

10. Cumpără o mică parte din „mâncare proastă“
Dreptul de a refuza o pungă de chips-uri, cu o bere se va dovedi deloc, dar bea-l cu morcov - opțiune prea rău. Prin urmare, în circumstanțe excepționale, o dată pe lună, vă puteți permite chips-uri, dar ... pachetul cel mai mic. Da, mult mai ușor și mai ieftin, dar, pentru că vrem să se pe plac, și nu mânca prea mult.
11. Să o hrană sănătoasă este la vedere!
Merele, bananele, biscuiți cereale lucru util în mijlocul mesei! Nu este necesar pentru a le ascunde adânc în frigider. Fie ca ei să fie întotdeauna în zona de a ajunge.
12. Nu conta calorii!
Dacă credeți că dreptul de produse alimentare - această numărare meticuloasă de calorii și cântărind fiecare gram, te înșeli. Singurul lucru pe care urmează să fie în cauză - este cantitatea de porții. Crede-mă, naedites și jumătate o farfurie de spaghete, dacă adăugați la dieta de salata de legume proaspete.
apă 13. Bea
Astfel, am examinat 13 sfaturi simple pentru a merge la o dieta adecvata. Nu spune acum că este dificil! Vei reuși!
Trimite acest link:
Totul este clar, și este disponibil în acest caz. Ceea ce este cel mai interesant, putem spune cu siguranță că 80% din populație sunt conștienți de aceste reguli. Dar! Trăiască după reguli atât de plictisitoare. Prin urmare, începe să ia măsuri pentru nutriție, a treia, a cincea sau a zecea a face shevernatstsat acum. Și apoi, în noua ... și așa nu doberoshsya la destinația finală))
La cheltuiala de zahăr în ceai, am observat că zahărul este de obicei adăugat la persoanele care beau pliculețele de ceai (în special ceaiuri cu arome speciale). Într-adevăr, Sarah cu pungi de ceai devine mai gustos. Dar dacă te duci la kachetsvenny frunze de ceai, ea în sine este foarte gustos :) Am un dulap plin cu diferite ceaiuri frunze și zahăr, eu nu pun niciodată, dar dacă un prieten oferă Lipton pliculet cu aromă de zmeură, este imposibil de a bea fara zahar: /
Bună, Victoria. Este ca site-ul dvs., totul este disponibil și colorat. Foarte inspirat. Eu, de asemenea, a fost recent încercarea de a trece la un regim alimentar adecvat. Dar am întâlnit informațiile pe care nutritionistii nu recomandăm să utilizați cu carbohidrați și proteine, deoarece proteinele sunt digerate într-un mediu acid, și carbohidrații - alcaline. Și le amesteca dintr-o dată, ele nu pot fi digerate (rătăcesc). Este interesant să aflăm opinia ta. Aș dori să finalizeze sistemul de putere.
Buna ziua!
Nu înțeleg cu adevărat de ce zahăr ar trebui să fie înlocuit cu miere?
miere - doar carbohidrat super rapid, care crește instantaneu nivelul zahărului din sânge la valorile limită.
ce folosesc?
Buna ziua, Tatiana! Vă mulțumim pentru întrebare interesantă.
1) Calorii flori miere - 300 calorii, zahăr alb - 400 kcal.
2) În mierea are beneficii, și zahăr - gol produs decolorat rafinat. De exemplu, în floare miere conține diferite vitamine (de exemplu, E, K, C, B1, B2, B6, B9, caroten). Zahărul - nici o valoare biologică.
3) Mierea este mult mai dulce și nu pot mânca la fel de mult ca și zahăr.
Matematic simplu: omul mediu adaugă 2 linguri de ceai de zahăr. Dar dacă o înlocuiți cu miere, nimeni nu se adauga 2 linguri - pentru ca va fi imposibil bolnăvicios.
4) cu miere Acolo indice glicemic moderat - de exemplu, acacia (32) sau de eucalipt (aproximativ 45).
Dar toate acestea se referă la miere naturală, nu un substitut.
Acesta este un adevărat pas cu pas planul!
Victoria, din nou, totul este accesibil și ușor de înțeles. Totul este pictat pe rafturi. Părăsite, care respectă aceste principii de putere. Postul №1 nevoie să ia fiecare notă, care merge pe o dieta sanatoasa.
Sunt sigur că foarte puțin timp să acorde o atenție la ea, dar aș fi fericit să răspuns.
Cu stimă,
Nikolai.
Este posibil să ia ouă fierte cină? De exemplu: (. 300g) Hrișcă 2 + oua + legume
Bună ziua, Victoria) Totul este foarte accesibil și bine să știe că cele mai multe dintre articolele pe care soblyudaesh😄 Dar aș vrea să știu ce dimensiunea porției acceptabilă? Multumesc anticipat!
Dragă Victoria!) Foarte impresionat de site-ul dvs., totul este simplu și clar, dar încă mai au o întrebare. In prezent, am trece fără probleme pe nutriție corectă, dar cât de multe articole am citit nu înțeleg, atunci când trebuie să mănânce grăsime? Peste tot se scrie despre raportul de proteine, grăsimi și carbohidrați, și peste tot există o schemă de distribuție a acestora. Totul cu excepția grăsime. Te rog spune-mi, ce timpul este cel mai bine să mănânce grăsimi (vorbesc despre nesaturate: avocado, somon, nuci)?
Tatiana, Buna ziua! grăsimi nesaturate sunt ideale ca parte din orice cina de primire, cu excepția produselor alimentare. Apoi, uita-te la gustul tau - unii oameni ca micul dejun, dar cineva de starea de sănătate este mai potrivită pentru a le mânca pentru masa de prânz.
Multumesc Victoria, totul este simplu și clar. Doar pentru cei care sunt abia stă în calea de nutriție adecvată)))
alimente congelate este bun, dar este necesar să existe un congelator mare, este de dorit, în plus față de cel care este în frigider. În ceea ce privește snacks-uri, nu mă pot obișnui. Lipsa poftei de mâncare, deși cina ușor overeat.