7 secrete pentru a crește eficiența acestuia

7 secrete pentru a crește eficiența acestuia

Toți avem nevoie de mai mult timp. Dar de unde să-l ia? Răspunsul - pentru a-și spori eficiența la limita. Să recunoaștem: una dintre cele mai valoroase mărfuri în viața oricărei persoane angajate este timpul. Și nu contează cât de mult ne-ar dori să includă ore suplimentare pe zi, știința modernă nu a învățat încă. Prin urmare, mitul zilei de 25 de ore, în viitorul apropiat va rămâne un mit. Deci, cum putem prelungi perioada de timp, în ciuda faptului că numărul total de ore pentru toate la fel? Eficiență. Pe scurt, nu putem crea-vă timp suplimentar, dar putem îmbunătăți eficiența timpului limitat, care este disponibil la dispoziția noastră.

Iată cum să faci asta:

1. obiectivelor stabilite pentru fiecare zi

Una dintre cele mai bune modalități de a îmbunătăți eficiența acestuia - zilnic pentru a stabili obiective pentru ei înșiși. În fiecare dimineață, înainte de a doua zi de lucru este o listă de sarcini pe care doriți să le sau trebuie să le îndeplinească pentru orele de lucru. Aranjați-le în ordinea priorității. În funcție de cât de mult vă luați fiecare sarcină pe lista dvs. poate conține atât două goluri și zece. După compilarea unei liste de utilizare ca un ghid pentru a vă ajuta să se concentreze în timpul zilei, se deplasează pentru a-și îndeplini sarcinile. Păstrați o listă la vedere și ușor de accesat de pe desktop ca o reamintire constantă a sarcinilor pe care doriți să le efectuați pentru fiecare zi. Pe măsură ce atinge fiecare dintre obiectivele prestabilite pentru a le șterge din listă. Dacă nu reușesc să atingă un anumit scop, se trece la a doua zi. Un astfel de cadru simplu și controlul sarcinilor de zi cu zi incredibil de eficiente pentru îmbunătățirea productivității.

2. responsabilități Delegați

vă Dacă situația dumneavoastră permite să delege responsabilitățile precum și a continua. Prea adesea suntem legați de convingerea că, odată ce suntem capabili de a efectua o anumită sarcină sau să-l execute cu succes. De-a lungul carierei mele, am cel mai des suferit de această credință eronată. La un moment dat, am scris tot propria sa scris, în ciuda faptului că am avut un secretar, al cărui loc de muncă a fost de a face acest lucru pentru mine. Apoi m-am gândit că mi-ar lua mai mult timp pentru a explica ei ceea ce ar trebui să fie inclusă în scrisoarea, decât să-l scrie așa cum am făcut-o.

delegare de competențe Art vine cu timpul, dar merita sa o incercare de a explora fiecare. Conștiința că executarea sarcinii nu poate fi transferat la o altă persoană pentru a vorbi mai mult despre dorința de a păstra totul sub control, decât despre imposibilitatea reală de delegare. De ce să cheltui ora două la locul de muncă, dacă puteți crea instrucțiuni detaliate și se transferă proiectul la executarea unei alte persoane în zece minute? Prin urmare, dacă aveți un angajat, puteți transfera o parte din responsabilitățile sale, vor învăța cum să-l atingă, și să aducă această abilitate la perfecțiune.

Dar nu se opresc aici. Aceeași politică poate fi aplicată de e-mail. Scrisori care necesită citirea imediată și un răspuns imediat, pot fi numărate pe degete. Deci, lăsați-mail nesupravegheat. Las-o să aștepte. Nu va pleca până când nu se ocupe cu munca ta. Așa cum este cazul cu apeluri, trebuie doar să ia timp pentru o zi sau două, dacă doriți pentru a răspunde la e-mail. Din nou, o astfel de respingere interferențe constantă să crească în mod semnificativ eficiența sarcinilor din lista.

4. Închideți ușa

În ce scop, am spus această poveste? Dacă aveți o astfel de oportunitate, uneori, ar trebui să închideți ușa. În cazul în care locul de muncă este într-un spațiu deschis, posta semnul corespunzător. Politica ușilor deschise este mare în teorie, dar de multe ori duce la ineficiențele regretabile. Simțiți-vă liber pentru a închide ușa lui și politicos lăsa oamenii să știe că acest timp dedica propria lor eficiență. Dacă au nevoie să vorbesc cu tine, ei pot întoarce mai târziu; Și mai bine ar fi să se stabilească zilnic ori desemnate în prealabil, atunci când aveți posibilitatea să le acorde atenție nedivizată. Prin eliminarea de zgomot constant, vei putea lipi de sarcina lor și, prin urmare, să se deplaseze în mod eficient de la o sarcină urgentă la altul.

5. Facebook, Twitter și mesagerie instant

ucigaș timp secret. Să presupunem că vă cheltui pe Facebook, timp de 10 minute pe zi. Pentru cei mai multi dintre noi aceasta este o estimare extrem de conservatoare. De exemplu, pe măsură ce utilizați Twitter. Alocându să-l pentru încă 10 minute. Apropo, dacă ai trimite mesaje instant prietenilor tăi pentru ziua de lucru de azi? Hai, știu că a fost trimis. Poate că soțul sau soția ta ar dori să împărtășească o poveste amuzantă, sau Madonna tocmai a anuntat datele ultimelor concerte, și totul este doar vorbesc despre asta. Alte zece minute. Deci, cât de mult timp ai petrecut? Zece minute? Douăzeci? Treizeci? Aici și acolo. Această cifră este mai aproape de 130 de ore. Mai mult de trei ore de 40 de săptămâni de lucru.

Nu mă crezi? Probabil că nu pot înțelege ce vorbesc despre.

Crezi că sunt prea dramatic? Poate ca da. Dar ar trebui să realizeze ca vizitarea acestor site-uri afectează performanța. Treizeci de minute pe zi, în medie, echivalentă cu o pierdere de mai mult de trei săptămâni de muncă pe an. Și chiar dacă veți fi de cheltuieli pentru aceleași clase de numai 10 minute pe zi, este încă o săptămână întreagă de muncă într-un an. Wow.

6. Construiți un program pentru minte

Aceia dintre voi care doresc să vorbească corect (da, am auzit că există un astfel), folosesc această expresie de multe ori. De ce? L-am luat eu. Ce înseamnă? Într-un cuvânt: Cunoaște-te pe tine însuți, știu eficacitatea.

Linia de jos este că ar trebui să știți de vârf a performanței sale în raport cu sarcinile pe care le-ați pus la o dată. Apoi, puteți seta un program de sarcini urgente pentru a doua zi, luând în considerare punctele forte și punctele slabe ale acestora respective. Mintea.

7. Concentrat. Nu apucați la o dată pe unele cazuri

În cele din urmă, am auzit de multe ori despre oameni care pot efectua cu succes mai multe sarcini simultan. Este nevoie de doar trei lucruri. Dar noi, în ultimii ani, au venit din ce în ce la concluzia că executarea mai multor sarcini în același timp, uciderea eficienta. Pe scurt, dacă faci mai multe lucruri în același timp, atenția este împărțită între mai multe obiective. Acest lucru subminează raționalitatea cu care v-ar putea termina oricare dintre ele în mod individual. Nu mă crezi?

Dar a fost doar un exemplu. Concentrându-se pe un singur lucru la un moment dat, vei fi capabil de obicei, pentru a atinge obiectivul mai repede decât dacă faci două sau trei lucruri la un moment dat. Focus pe un singur scop, realizarea acestui obiectiv și trece la următorul gol în lista ta de zi cu zi.

Ne-ar fi recunoscător dacă vă împărtășesc acest articol:

articole similare