50 SMS ex-iubit să-l înapoi - site-ul probleme pentru mame

Această întrebare este greu să răspundă într-un singur cuvânt: „Da“ sau „Nu“. Pe Internet, puteți găsi o mulțime de sfaturi cu privire la modul de a scrie scrisori, care se presupune că pot fi apoi, imediat, pentru a obține fostul tău prieten să renunțe la tot, să iertăm toate și zboară spre tine pe aripile iubirii să încheiați repede în brațele mele și niciodată plece.

Vis? O poveste? De fapt, nu este cazul. Dacă relația ta tocmai a început și te-ai despărțit pentru că primul argument, atunci, într-adevăr, este posibil să se întoarcă tipul cu doar unul, dar scrisoarea bine scris.

Dar dacă ai fost împreună destul de mult și de conflicte între tine acumulate în timp, apoi chiar și litera cea mai corectă nu se poate transforma lucrurile în jurul valorii de 180 de grade și asigurați-vă că totul va fi restaurat într-o clipită. Dar, cu ajutorul literelor, puteți semăna cerealele pentru o apropiere reală.

După cum puteți vedea, răspunsul la întrebarea: „Este posibil să se întoarcă fostul iubit, cu ajutorul literelor“ poate suna ca: „DA“, „poate“, „probabil“, dar în orice caz, nu va suna ca un „NU“, și cel mai important lucru.

1) Fii încrezător și pacient
Nu arată slăbiciunile sau emoțiile tale. Dacă ai de gând să arate starea lor de depresie, nimeni nu vrea este un om care a fost ofensat de toată lumea și toată lumea nemulțumiți. Arată încrederea și discreția lui. Rochie la modă, să fie bine îngrijit, puteți schimba chiar și ceva în tine pentru mai bine. De exemplu, schimba stilul de tunsoare. În cazul în care ex-ta află că ești la fel ca înainte, nu fi trist, și trăiești mai departe, atunci se va confunda și este minunat! Principalul lucru pe care-l vbey în cap că ea se va întoarce.

2) să fie ocupat
Aceasta este una dintre cele mai importante reguli care vă vor ajuta să vă aducă înapoi fostul. Când ești ocupat, ești în totalitate concentrat pe munca pe care le-au fost date. Gândurile tale sunt ocupate, iar acestea sunt absolut nu vă va aminti de talpă. Puteți începe a merge la sala de sport, leagăn. De asemenea, poate devia.

Nu fi supărat pe el. Amintiți-vă cât de multe inimi ai rupt, și imaginați-vă că a fost la fel de greu. Asta-i viața.

7. - întreaga mea lume! Nu pleca.

8. Dacă nu doriți să ascultați-mă - voi fi foarte dureros.
Dacă nu ești lângă mine - eu nu pot trăi. nu vin înapoi
Dacă eu sunt - eu sunt doar o să mor.

9. Dacă aș putea repara ceea ce sa întâmplat. Dar, din păcate, nu este
meu cel mai bun. Îmi pare rău. Întoarce-te la mine dragă.

Pentru a fi soția ta ....

Mă duc la secret, pagina ta.

Vreau să scrie, dar țineți pe cât de bine pot.

Sunteți încă îndrăgostit nebunește de mine.

articole similare