Ruptura cu cei dragi. Mare de lacrimi si vise polusdohshie. Ai căzut în dragoste cu el de urechi, și apoi se întoarse cu spatele la tine. Strîngînd la ultimul fir de speranță, crezi că evenimentele sociale pe care le da o șansă pentru ceva să se întoarcă dragostea lui. Dar dacă sau nu să accepte prietenia, ca premiu de consolare?
Un articol de făcut pentru a scrie pentru a citi povești similare despre așa-numitele „prietenie cu fosta“ (acest lucru este atunci când sexul prietenos, și ea este încă aceeași dragoste-dragoste) Este merită să se întoarcă de la un amant în „prietena“, visează despre cum să se întoarcă într-o zi în fostul statut?
1. Lumea mea este un loc mai bun din cauza ta. Nu fi.
2. du-te departe de tine insuportabil de dificil. Putem fi din nou
împreună?
3. Vino înapoi adevărate! Îmi pare rău că sa întâmplat, și
Nu pot trăi fără tine.
- enervant apeluri telefonice și cereri de SMS-uri, rugăminți și amenințări;
- ceas în locuri de „habitat permanent“ pentru „conversație serioasă“;
- calculează noi prietene pentru a descuraja dorința lor de a se întâlni cu fostul tău prieten;
- nu este necesar să se organizeze un „grup de sprijin“, care vă va lăuda, să declare un boicot sau pentru a efectua acțiuni similare pentru a obține tipul de a schimba mintea lui.
Mențiune specială merită implicarea „forțe supranaturale“. Femeile de multe ori rândul său, vrăjitorilor și ghicitorilor, așa au spus: „Cum să se întoarcă fostul iubit după destrămarea“ Mulți dintre magicienilor, mediumuri pur și simplu angajat în „obținerea de bani de la populație“, acești experți pot strica foarte mult viața și ex-ta, și tu.
instruire completă cu detalii și exemple pe care le pot lua pe Sam pentru doar 100 $! Crede-mă, el este un adevărat maestru: „Cum să se întoarcă fata:. Instrucțiuni complete“ Dar nu uitați să lăsați un comentariu pozitiv! Apreciați grija noastra!
1) Întoarce fata - calm
Știi o vorbă bună: „noi nu apreciem ceea ce avem până când pierzi.“ Deci, prietena ta nu te va aprecia atâta timp cât ea știe că te va suna, scrie și să caute atenția. Ea știe că ea mi arate degetul, tu pripolzesh la ea și va cere iertare. De aceea, ea te tratează cu dispreț, ca materiale de deșeuri, care odată a fost nevoie, dar acum transformat în gunoi. Dar lucrurile s-au schimbat astăzi.
Ai putea găsi în continuare puterea și curajul te-ai oprit de asteptare si scris-o în fiecare zi. Acum este momentul cel mai dificil pas: să se calmeze și să nu fie slab. Acest lucru poate fi toate exprimate într-o singură propoziție: „Un om puternic nu se întoarce fata, tip puternic nu cere iertare și care caută o întâlnire. calm tip puternic, pentru că el știe că ea vrea ea. " Iar dacă pur și simplu spune: uite despre prietena lui și în mod deliberat a face afacerea lor, devin egoist, care iubește doar pe sine!
Din moment ce ne-am despărțit, eu sunt gol, amar și greu să realizăm că acum nu suntem împreună și nu te pot atinge, privi în ochi și să vă spun cum te iubesc.
M-am gândit mult la ce sa întâmplat și a dat seama cât de greșit a fost în mod constant vă cauzează durere. Am vrut de la tine prostește întreaga atenție, fără a înțelege și fără a lua în considerare dorințele dumneavoastră și sentimentele tale, prin urmare, sa comportat ca un egoist complet, chiar dacă ai făcut tot ce a putut să-mi ajungă la tine a fost bun.
Acum îmi amintesc cum ai venit să mă vezi în fiecare zi când am fost bolnav, și am stat ore întregi în patul meu chiar și atunci când am dormit. Îți amintești cum mi-ai purtat în brațe în ploaie, așa că nu ud picioarele tale? Așa cum stăm pe o bancă în parc, și să-mi spui ceva despre mașini. Nu am înțeles jumătate din tot ce ai spus, dar nu am cu adevărat nevoie de ea, eu sunt doar se bucură de vocea ta, înec în ea, și era pe moarte de fericire, simți mâna pe umăr.
Am atât de dorit ca acest lucru să continue la nesfârșit, dar nu am aprecia fericirea pe care o să-mi dai, și a vrut mai mult. Și așa a fost că prostia mea, lipsa de experiență și egoismul învins, așa că te-am pierdut, cu propriile mâini și-a distrus toate lucrurile bune și frumoase, care sa întâmplat între noi.
(Nume Bărbat), preferatul meu si singura, te rog, dacă poți să mă ierți. Dă-mi o șansă să-l repare. N-am permite o repetare a rău care sa întâmplat între noi. Voi bate mâinile, dar nu te dau peste să strice relațiile noastre și să aducă dragostea ta.
Nimic din această lume se întâmplă în mod accidental. Te-a creat situația. Aflați la fel decât ce gânduri, acțiuni ați creat problema. Acest lucru trebuie făcut, pentru mai târziu, pentru a nu cădea într-o astfel de situație din nou.
.înlocuirea echipamentelor modeleyV de viață te ajuta
. Acesta ajută la eliminarea foarte fin proscheniyaDa bol.tehnikoy mentale a rănit, dar faptul că vei fi supărat pe el va fi mai rău numai pentru tine. iertarea vă va da pace de spirit și de dorința de a trăi fără ea. profită
Ce să nu faci când ai aruncat tipul?
Nu poți continua să sune, scriind SMS-uri, să moară și du-te nebun.
Ce sa nu faci?

Nu vă bazați pe prietenii ei - dacă doriți - în cazul în care te descurajeze de la orice gând din nou să-l întâlnească. optimism Acasă Sănătate și dorință.
Dacă pierdeți frecvent lucruri - instrucțiunea pentru a găsi elemente pentru tine.
Cum se determină că tipul cu adevărat te iubește - fii sigur de a studia.
Sunt de acord cu cei dragi, că, în timpul un argument, se poate spune opri cuvânt ai venit cu în avans. De îndată ce unul dintre voi a spus cuvântul magic, ambele trebuie să fie tăcut pentru un moment. Apoi, puteți continua. După cum arată practica, scandaluri continuă să aibă nimeni nu vrea. Deci, va reduce cearta la capăt.
Știe cum să rezolve problemele „la masă“
Fie că vă place sau nu, dar în viața noastră există întotdeauna unele probleme. Important pentru tine să înțeleagă că este mai ușor de a rezolva problemele împreună. Discutați despre situația dificilă actuală calm și sincer. Spune-i tipul de care aveți nevoie în protecția și asistența pe care le așteptați sfatul lui pe rezolvarea problemei. Pentru încrederea lor, el va face tot posibilul pentru tine.
Cu tine, mult va fi dificil pentru mine.
O altă dragoste Dari, unul te admir!
Pleacă .... Te implor, du-te departe de memoria mea!
Am început viața mea din nou!
Și nu există mai mult loc în ea pentru tine.
Am suferit prea mult pentru tine!
A XII-a foste versete:
Grevă, grevă, ucide!
Toate cuvintele de dragoste Dedic.
Dureros mă vei uita
Dar tu, am aproape uitat.
Traversez afară, ucide, cruce
Sentimentele celor care te-a hrănit.
La despărțire biban ta,
Sper să înțelegeți că am experimentat.
Dacă tot nu
În orice caz, ar trebui să se pregătească mental pentru răspunsul negativ al iubitei sale. Poate că sentimentele lui nu sunt aceleași care au fost utilizate. Sau poate, el continuă să te iubesc, dar el vrea să chinui un pic, veți plăti din nou în aceeași monedă. Tu l-ai rănit.
Dacă sunteți foarte mult doresc să facă pace și întoarcerea cuiva drag, apoi o altă tentativă de armistițiu, care sa încheiat cu un eșec, nu va opri. Doar nu fi prea intruziv. Dacă după două sau trei conversații el rămâne neclintit ar trebui să elibereze situația.
Poate că trebuie doar să treacă un pic de timp pentru a răni vindecate și a venit iertare sinceră. Și apoi el se numește, și nu va trebui să facă orice trucuri pentru a face pace. Acesta va fi suficient doar să spun, „Vino. Sunt de așteptare pentru tine. "
Și nu m-am despărțit de mine!
Vreau să zâmbești mereu!
Sună preferat!
Te iubesc, imbratisare,
Cu mine, nu te uita pentru a merge în jos!
Întotdeauna am protejează,
Aceeași dulce ca zmeura!
La urma urmei, ești omul meu preferat!
Există un motiv să vă felicit!
Ziua Îndrăgostiților

Fete! Vrei un tip de gândire despre tine și „fugit“ pentru tine? Vrei să înveți în mod individual - cum să obțineți râvnit Omul tot timpul mă gândesc la tine și de fapt, a alerga peste tine? - Spune-ne ce ai nevoie pentru asta. Informațiile vă voi pleca de aici, ar trebui să vină la îndemână în multe feluri.
Draga mea, omule dragă. Sunt recunoscător pentru faptul că ne-a adus împreună cu voi, și pentru faptul că suntem împreună. Vă felicit pentru ziua de naștere și vă doresc o atitudine pozitivă, așteptarea constantă a unui miracol, euforia vieții. Lăsați toate afacerile pe care însoțite de Lady Luck, să vă totul se transformă cu ușurință și bucurie. Viața ta a fost plină de armonie, și pe care le va atinge întotdeauna obiectivele lor. Și eu voi da un spate de încredere, dragoste și grijă. Fii fericit, dragă!

La fel ca soarele, mă greesh
Și umplut cu puterea Unseen:
Amabilitatea și deschidere a zilei,
Tăcerea și misterul nopții,
Te iubesc, draga mea, foarte mult!
Ca o rază de soare, zambetul tau,
Ca oceane - bunatate,
Risipeasca tristețe, ca o ceata,
dragostea si frumusetea ta.
Și mintea oricărei săbii mai clare
O inimă - sincer, lumina,
Și în fiecare zi, îmi place mai mult,
Nu contează cât de multe au trecut secole ...
Iubitul meu, noapte buna, dulce,
Să vis decora caracteristici minunate,
Calm dormi în patul lui, frumos,
Noapte bună, zâmbești!
dragostea mea, și zi și noapte creează,
În ochii visele mele frumoase,
Noapte bună, tu, dragoste, fericit,
Noapte bună, eu spun du-te la culcare!