Imediat după plecarea, ne-am dus cu prietenii la mare, dar, în loc de odihnă, m-am luptat isterică și lacrimi Lila pe mare, ceea ce face și mai sărat. Tot timpul am rejucat în cap ultima dată când ne-am întâlnit, încercând să înțeleagă - ce am avut de spus, pentru a restabili relația? De ce, ce și cum sa întâmplat cu mine?!
Lasă - un semn rău.
Dar nu poți merge înapoi!
Te voi iubi mereu!
Dar le place să intervină, nu voi.
Te-am pierdut pentru totdeauna,
Dar cred că - peste tot.
III. Bolnav de tine.
Nu trata! Nu există nici un remediu pentru dragoste.
Nu striga „Te iubesc“ și „așteptați.“
Dar, te rog, nu suna!
Ne-am despărțit de tine la fel ca asta,
Deoarece soarta asa a decis.
Pentru că a fost o greșeală să se miște,
Când te-am lăsat în inimă!
Ieși din ea. Ieși afară!
Chiar și o urmă la stânga!
Imaginea ta - o rană în piept.
Îmi place, dar te-ai înșelat ....
Nu încercați să apelați într-o scrisoare de auto-milă - pur și simplu te-a rănit și poate face aproape imposibil de a restabili relații.
Trebuie să fii sincer și încrezător că tot ceea ce scrie va fi văzut exact așa cum doriți, dar nu distorsionate. Ar trebui, de asemenea, să demonstreze în mod clar că ați înțeles ce schimbări sunt necesare din partea dvs. pentru a restabili relația.
Ai aruncat, ori renunți, există o diferență pentru a scrie scrisori?
Pentru scrisoarea pe care scrie, nu există nici o diferență în care a inițiat exact despartire.
Și, în primul și în al doilea caz - aceeași recomandare. Pur și simplu, dacă ai aruncat - Ai făcut o greșeală și a provocat o pauză, dacă ați aruncat - Tu, de asemenea, a făcut o greșeală, pentru că a luat o decizie puțin încălzită și emoțională, pripită.
exemple de scrisori
Pentru ca tu sa ai o idee despre cum să și cum să nu scrie scrisori la fostul lor, voi oferi exemple din lumea reală de scrisori ale unora dintre clienții lor cu permisiunea lor.
4. Vorbește cu ei în mod deschis și onest. Dacă ați decis să explice modul în care te simți, apoi înființat o întâlnire cu el. Discutați pe tema de ce relația ta a venit la zero, asculta opinia sa în această privință. Ofera-i pentru a corecta greșelile, să strice relațiile. Dacă el nu arată modul în care orice interes în rezolvarea acestor probleme, nu-l împinge.
5. Nu te grabi lucrurile. Returnarea unei persoane iubite poate fi un proces foarte îndelungat. Dacă sunteți într-adevăr va pune presiune pe el, atunci el va începe să se nervos și doar du-te departe.
Vei râde, dar chiar și în acest stadiu, multe femei dau seama că acestea sunt „mai calde“ și-au pierdut un astfel de tip dur. Și ei înșiși scăpat să-l să-l aducă înapoi.
2) Întoarceți fata - ignora
Pentru a distruge definitiv imaginea unui om slab și inutile, trebuie să dispară pentru o perioadă de 3 până la 6 săptămâni, fata uitat de tine complet. În acest moment aveți nevoie pentru a se proteja pe deplin de orice contact cu fostul său și persoanele subiect care pot „trece“ ceva pentru ea.
Da, este greu și dificil. În plus, te vei găsi în fața ședinței în spatele monitorului, admirand fotografiile vechi. Și tot statutul ei va atribui ei înșiși, că de fapt nu este. Dar toți băieții sunt o astfel de perioadă.
- Atâta timp cât nu comunică cu prietena și deținerea pe sale, aveți nevoie pentru a crea o imagine a unui tip de succes pe care ea nu a recunoscut în cadrul reuniunii. Da, desigur, ar fi bine să se schimbe într-adevăr viața în bine, dar nu va fi suficient de praf în ochi.
13. Știi întotdeauna ce să facă. Știi întotdeauna răspunsul
corectă. Știi o mulțime de lucruri diferite. Dar ce, eu știu până acum
atunci te iubesc?
14. În mod ideal, eu nu este posibil, dar eu te iubesc mai mult
Hai. alții fac și să fie din nou împreună.
15. Mă gândesc la tine când mă duc la culcare. Mă gândesc atunci când
Mă trezesc. Gândurile mele sunt întotdeauna doar despre tine.
Scrie tipul ăla să-i facă rău?

Pentru a descuraja tipul și asigurați-vă că el a spus imediat, trebuie să atingi curiozitatea lui. De exemplu, puteți utiliza această tehnică: „Oh, Doamne! Într-adevăr, tot ce ți-am spus despre - într-adevăr ?? „O astfel de ofertă, cel mai bun caz, un pic șocant și este puțin probabil să rămână fără răspuns.
Puteți utiliza o recepție fermecătoare și un ușor plat: „Este adevărat că ești infinit povestitor interesant? „Aceste întrebări vor trezi cu siguranță în el o reacție emoțională, dar în cazul nostru este avem nevoie.
Sfaturi de la un psiholog
Nu te zgarci pe lauda
Cum de a scrie un prieten mesaj pe care el nu le consideră ca „bătaie de joc“?
Nu aluzie la romantism. Scrieți expresiile sunt „uscate“, rezervat și limbaj „lacklustre“.
Să nu oprimi un sms Man - mesaj, dacă știi că îl iubești și nu doresc să trăiască fără el. Oamenii, în general, de a ierta! Îmi pare rău și tu ești „vinovat“ lui să se simtă mai bine și tine și el. Recunoaste, că toate au dreptul deplin de a face greșeli.
Nu au fost în stare să-l ierte? Acesta este un semn important ca el nu mai avea nevoie ca vei fi capabil de a respira bine fără această persoană.
Ce ar trebui să fac dacă nu pot trimite un mesaj scris? Scrie-l, scrie, scrie, și salvat în „Schiță“. Re-citit, curat (ceva care nu-i place). Să acorde o atenție la eroarea. Baieti nu le place cuvintele care sunt scrise incorect.
- Comunicarea cu alte fete
- Invitați la partid și apelul de gelozie ei
Ei bine, asta e etapa finală. După ceva timp, atunci când modificați, a invitat fata la petrecere, dar numai ca un prieten. Această parte trebuie să fie alte fete. De-a lungul timpului, care flirta cu fostul tau, apoi cu celelalte fete. Cum să flirteze cu fetele, voi scrie în curând, nu pierdeți. Trebuie, în mod necesar, pentru a face ei gelos. Și apoi seduce fosta iubita.

Uite - prietenul meu, Michael. om neobișnuit cu o natură complexă și interese diverse. Și frumoasă extrem de inteligentă femeie, în vârstă de 30 de ani, care trăiesc în oraș.
Cum să obțineți un tip?
Barbatii toamna care numitele stive, la stânga la dreapta în fața frumuseții noastre. Dar nici unul dintre ei nu sunt capabili să țină pasul cu ea. Ei bine, încă! La urma urmei, ea vrea dragoste - o adevărată, toate consumatoare că era pe jumătate și, desigur, pentru totdeauna.

Spunând № 49789. Dragoste la tipul
In fiecare zi trece, cu o memorie de tine. Eu încă dor. Sunt încă în așteptare. Eu încă mai cred că ai apărea, și stai cu mine pentru totdeauna.
Poem № 49726. Dragoste la tipul
- Nu mă iubești? - Mi-a plăcut.
- dor de mine? - a trecut.
- Nu se poate uita? - uitate.
- și, uneori, plânge? - amuzante.
Dacă intuiția și inima se repetă în unanimitate, pentru a vă că termina o relație cu un tip care nu este timpul. Nu lasa iubit, și după un timp este pentru tine doar să vă mulțumesc.
Se întâmplă! Și destul de des. Ești obosit, mi-am pierdut răbdarea, și poate că la orizont a atras pe altcineva. Și asta e ceea ce ai spus cuvintele fatidice: „Am pleca mai bine“ Dar, după un timp de odihnă, mă calmez, nemulțumirile și revendicările șterse din memorie, iar cealaltă pe care ai numărat pe, a fost prinț foarte mediocru. Și aici cu groază, tristețe și nedumerirea dau seama că doriți să se întoarcă la fostul. Cum poate fi asta?