Este dificil de a vedea modul în care un copil care este considerat frumos si perfect, ceea ce face distractiv de corpul său, a criticat aspectul ei și se smerește. Acest lucru se poate întâmpla dacă o fiică într-o lume în care totul se repetă că trupul ei n-ar fi destul de frumos. Vă sugerez 11 fraze care pot fi folosite atunci când fiica ta este nemulțumit de aspectul lor. Aceste fraze vor ajuta pentru a crea o atmosferă de acceptare și o atitudine pozitivă față de corp. Ele sunt bune pentru a comunica cu copiii de ambele sexe.
Chiar dacă te nu este ușor să te îndrăgostești cu corpul tau, poti lucra la auto-acceptare, împreună cu fiica ei. Sarcina ta nu este de a dovedi că ea este greșit, dar să audă ei recunosc că sentimentele ei sunt importante, și de a ajuta-o să ajungă la o astfel de stare în care aceste sentimente se pot schimba. Când fiica spune că e grasă sau urât, este foarte important modul în care răspundeți: răspunsul dumneavoastră poate influența puternic viitorul curs al gândurilor ei.
1 Expresia, „De ce crezi asta?
„Nu-mi place zâmbetul tău. Nu-mi place părul meu. Nu-mi place picioarele. Nu-mi place aspectul lor. Nu-mi place personalitatea mea. Mă urăsc. "
Este o întrebare deschisă, aceasta va permite copilului să-ți spun că el a fost alarmat, și de ce. Problema nu este o evaluare, aceasta nu invalidează experiența și arată că vorbesc despre sentimentele lor copilului - este normal. Veți primi informații care vă vor ajuta să decideți ce să spun următor.
Fraza 2: „Astfel de sentimente sunt normale și naturale“
Confirmați, confirmă, și încă o dată confirmă faptul că sentimentele copilului nu sunt prost și sunt foarte importante. Acesta amintește copilul că totul este în regulă cu el, el nu este „greșit“. Acest lucru ajută la depășirea rușinea, și dacă, în viitor, copilul să aibă sentimentul de inferioritate, se speră că el va veni la tine.
3 Expresia, „Ce crezi că s-ar întâmpla dacă te-ai uitat modul în care doriți să?“
„Cu copertile revistelor toate aratau fete foarte, foarte subțire, și am luat exemplul lor, ei au fost idealul meu. Nu vreau fetele a fost un ideal „- Demi Lovato, actrita si cantareata.
Această întrebare poate fi foarte dificil, totul depinde de vârsta copilului. Dar scopul principal al întrebării - pentru a afla de ce copilul vrea să arate diferit decât este acum, dintr-un motiv urăște corpul său decât nu se potrivi cu stomacul ei. Această întrebare ajută să obțineți informații despre imaginea ideală, care este în sufletul copilului dumneavoastră, și va fi capabil să-l ajute să elimine decalajul dintre această imagine și aspectul real. Poate fiica ta crede că ar prefera altora, în cazul în care creșterea a fost mai mare sau părul brichetă. Poate ea crede că ar fi mai fericit dacă să piardă în greutate de cinci kilograme. Toate acestea, este important să știți pentru a fi capabil de a ajuta la fiica ei să-și reconsidere.
Fraza 4: „Ce parte a corpului îți place cu adevărat?“
Confirmând că aud fiica ei și nu-l cred că experiențele nesemnificative, se concentrează atenția asupra faptului că îi place corpul ei - aceasta va ajuta-o să înceapă să-l trateze cu mai multă simpatie. Nu e așa de rău, nu?
5 Fraza: „Este ceva in corpul tau ca ceva ce te iubesc?“
„Eu mă accept și îmi place modul în care mă uit“ - Serena Williams, jucătoarea de tenis.
Dacă ajuta la fiica ei să se concentreze pe părțile ale corpului, care este foarte drag ei, chiar dacă această parte este foarte mică, cum ar fi genele, această iubire se opune ura se simte pentru restul corpului.
6 fraza: „Ceea ce este remarcabil este capabil de corpul tau?“
În cultura noastră, atât de multă atenție la modul în care corpul tau arata, că pierdem din vedere ceea ce se poate face. Toate corpul arata diferit si posibilitatea de ele sunt, de asemenea, diferite. Cere fiica ta pentru a denumi orice capacitate de succes a corpului poate fi faptul că abilitatea de a juca fotbal, sari de mare, încercați alimente gustoase.
7 fraza: „Să spunem împreună“
„Te trezești perfect“ - un cântec Beyoncé.
Rostind fraze pozitive de multe ori plictisitoare și teribil de jenant, dar ele pot ajuta foarte mult. Și totuși este o practică utilă pentru cele mai multe mame! Selectați o declarație pozitivă în spiritul „mă iubesc“ sau „Corpul meu este bine, pentru că este a mea“, și să încerce să vorbească cu ea, în picioare în fața unei oglinzi. Recomandă fiica ei în fiecare dimineață să repete exercițiul.
8 Fraza: „Am avut aceleași sentimente despre corpul meu“
Aceste cuvinte spun fiicei tale că ea nu este singur. Acesta va fi chiar mai bine, dacă ne spui cum au început să scape de ura față de corp, așa cum am putea sau chiar dragoste ia. Dacă nu ați ajuns încă la o percepție pozitivă a corpului, spune fiica ei, care lucrează pe el, și sa oferit să lucreze împreună.
9. Expresia „Eu cred că ai un corp minunat"
Cuvântul „minunat“, spre deosebire de cuvântul „frumos“ nu se concentrează doar pe exterior. Acesta arată că știți că copilul dumneavoastră și aprecia ei, chiar dacă ea nu știe foarte bine singur.
10. Expresia „Toate corpurile sunt minunate“
Aceasta este o afirmație mai largă, se spune copilului că organismul diferă în mărime, culoare și caracteristici, dar fiecare dintre ele este valoros și nu este nevoie să facă vreo schimbare în ele.
11. Expresia „Valoarea ta nu este determinată cui vă dimensiunea îmbrăcăminte sau greutatea tinde“
Spune-i fiicei sale că valoarea sa nu poate fi măsurată în cifre, este ceva mai mult. Copilul nu învață aceste idei prima dată, dar poate cu ajutorul tau, felul ei de a iubi (sau chiar acceptarea în sine) va fi mai ușor.