„Colegii mei americani. Nu întreba ce face țara pentru tine, întrebați ce puteți face pentru țara ta. "
Acest lucru, precum și următoarele citatele sunt preluate din cartea „The Wit, Înțelepciunea, și Casa Albă bancuri» (Casa Alba Wit, Înțelepciune și wisecracks), a lansat Demperom Phil și Eshli Uolton (Phil Dampier Ashley Walton).
„Dacă aș avea două fețe, într-adevăr mi-ar alege?“
Abraham Lincoln, președintele 16 (1861-1865)
„Din munca grea nimeni nu a murit, este adevărat, dar de ce să ia riscul?“
Ronald Reagan Uilson, Președintele 40 (1981-1989)
„N-am încredere într-un om, atâta timp cât el nu mă va avea în lesă scurt.“
Lindon Beyns Johnson, presedintele 36 (1963-1969)
„Există zicală simplu la minte vechi, care merge așa:“ Nu ridica vocea, dar păstrează în pregătire un băț mare, și vei ajunge departe ".
Teodor Ruzvelt, Președintele 26 (1901-1909)
„Când am fost în Anglia, am experimentat cu marijuana o data sau de doua ori, si nu am place. Nu am inhaleaza și nu a încercat din nou. "
„Îți dai seama ce o responsabilitate pe mine? Sunt singurul om care separă de la Casa Albă Nixon ".
„haine de spălat în Casa Albă nu va.“
Richard Milhauz Nikson, presedintele 37th (1969-1974)
„Ferice de cei tineri pentru că ei vor moșteni datoria națională.“
Gerbert Guver, Președinte 31 (1929-1933). A fost președinte al Statelor Unite în timpul Marii Depresiuni.
„Și cum ești tu, Harold? Am o migrenă teribilă începe ori de câte ori nu fac sex de trei ori pe zi „(această problemă Kennedy a șocat primul-ministru, Harold Macmillan - fotografia, au fost sigilate în 1962).
„Adversarii mei mă perenedootsenili.“
„Nu avem de ce să se teamă, ci frica.“
Franklin Delano Roosevelt, președinte al 32-lea (1933-1945)
Președintele, al cărui „New Deal“ pentru a opri Marea Depresiune.
"Washington Square, 12 mile pătrate mărginită de realitate."
Endryu Dzhonson, Președinte al 17-lea (1865-1869). Președintele, care a cumpărat Alaska din România.
„Cred că acest lucru demonstrează faptul că, în America de oricine poate fi presedinte.“
„Dacă vrei un prieten la Washington, pentru a primi un câine.“
Harry Truman Es, Președinte al 33-lea (1945-1953). Fotografia Truman deține Chicago Daily Tribune celebru ediție, care a apărut la începutul nopții alegerilor. Ziarul a publicat un titlu eronat: „Dewey învins Truman a lovit.“
„Adevărul te va elibera, dar mai întâi să nule.“
„Poți păcăli unele tot timpul, poți păcăli o parte din timp, dar nu poți păcăli tot timpul tuturor.“
Abraham Lincoln, al 16-lea președinte (1861-1865).
„Niciodată nu voi cere scuze pentru Statele Unite, indiferent de faptele sunt.“
In aceasta imagine, 1989, Bush a fost capturat impreuna cu ministrlm lui Dick Cheney Apărării (Dick Cheney). Mai târziu, fiul său a devenit presedinte - George W. Bush.
„Nu pot nega faptul că a fi un ex-presedinte I a lua mai bine decât a fi președinte.“
„Eu știu doar două piese: una dintre ele - Yankee Doodle, iar celălalt - nu.“
Ulysses Simpson Grant, președintele 18 (1869-1877).
„Ateu. - oricine vizionarea unui meci de fotbal cu participarea Universității Notre Dame și echipa nu-i pasă cine câștigă“
Duayt Devid Eyzenhauer, Președinte al 34-lea (1953-1961).
Eisenhower, comandantul suprem al Statelor Unite în timpul al doilea război mondial, a fost capturat aici, împreună cu Winston Churchill în 1945.
„Am devenit cu adevărat negru înainte de alegeri, ca un nor.“
„Nu mai este un guvern ales de popor, de către popor și pentru popor. Acest guvern a stabilit corporații și care acționează în interesul corporațiilor ".
Borchard Rutherford Hayes, presedinte al 19-lea (1877-1881).
„Am comandat în cazul amenințărilor la adresa securității naționale să mă trezesc în orice moment, chiar dacă eu sunt la o ședință de cabinet.“
Ronald Reagan Uilson, Președintele 40 (1981-1989). Fostul actor de la Hollywood, Ronald Reagan a fost dificil de ținut în atenția în timpul reuniunilor, și la îndemână, el a păstrat, de obicei, un borcan de fasole marmeladă jeleu.
„Este mai bine să nu se găsească o singură justificare, decât pentru a găsi cele rele.“
Dzhordzh Vashington, primul președinte (1789-1797). Este cunoscut ca părintele fondator al Statelor Unite ale Americii.
„Nu a lovit pe un morman de bălegar proaspăt într-o zi fierbinte.“
„Nimeni nu te-a auzit vreodată în afara muncii.“
Kalvin Kulidzh, a 30-președinte (1923-1929).
„Uneori ne întrebăm: Este copiii de învățare»? (Rar este întrebarea întrebat: Este copiii noștri de învățare?)
Dzhordzh Bush - Junior
„A fost forțată: s-au scufundat barca mea“ (la întrebarea cu privire la modul în care a devenit un erou de război).
Dzhon Fitsdzherald Kennedi
„Eu nu sunt împotriva tuturor războaielor, mă opun războaielor prost.“
„Colegii mei americani. Nu întreba ce face țara pentru tine, întrebați ce puteți face pentru țara ta. "
Acest lucru, precum și următoarele citatele sunt preluate din cartea „The Wit, Înțelepciunea, și Casa Albă bancuri» (Casa Alba Wit, Înțelepciune și wisecracks), a lansat Demperom Phil și Eshli Uolton (Phil Dampier Ashley Walton).
„Dacă aș avea două fețe, într-adevăr mi-ar alege?“
Abraham Lincoln, președintele 16 (1861-1865)
„Din munca grea nimeni nu a murit, este adevărat, dar de ce să ia riscul?“
Ronald Reagan Uilson, Președintele 40 (1981-1989)
„N-am încredere într-un om, atâta timp cât el nu mă va avea în lesă scurt.“
Lindon Beyns Johnson, presedintele 36 (1963-1969)
„Există zicală simplu la minte vechi, care merge așa:“ Nu ridica vocea, dar păstrează în pregătire un băț mare, și vei ajunge departe ".
Teodor Ruzvelt, Președintele 26 (1901-1909)
„Când am fost în Anglia, am experimentat cu marijuana o data sau de doua ori, si nu am place. Nu am inhaleaza și nu a încercat din nou. "
„Îți dai seama ce o responsabilitate pe mine? Sunt singurul om care separă de la Casa Albă Nixon ".
„haine de spălat în Casa Albă nu va.“
Richard Milhauz Nikson, presedintele 37th (1969-1974)
„Ferice de cei tineri pentru că ei vor moșteni datoria națională.“
Gerbert Guver, Președinte 31 (1929-1933). A fost președinte al Statelor Unite în timpul Marii Depresiuni.
„Și cum ești tu, Harold? Am o migrenă teribilă începe ori de câte ori nu fac sex de trei ori pe zi „(această problemă Kennedy a șocat primul-ministru, Harold Macmillan - fotografia, au fost sigilate în 1962).
„Adversarii mei mă perenedootsenili.“
„Nu avem de ce să se teamă, ci frica.“
Franklin Delano Roosevelt, președinte al 32-lea (1933-1945)
Președintele, al cărui „New Deal“ pentru a opri Marea Depresiune.
"Washington Square, 12 mile pătrate mărginită de realitate."
Endryu Dzhonson, Președinte al 17-lea (1865-1869). Președintele, care a cumpărat Alaska din România.
„Cred că acest lucru demonstrează faptul că, în America de oricine poate fi presedinte.“
„Dacă vrei un prieten la Washington, pentru a primi un câine.“
Harry Truman Es, Președinte al 33-lea (1945-1953). Fotografia Truman deține Chicago Daily Tribune celebru ediție, care a apărut la începutul nopții alegerilor. Ziarul a publicat un titlu eronat: „Dewey învins Truman a lovit.“
„Adevărul te va elibera, dar mai întâi să nule.“
„Poți păcăli unele tot timpul, poți păcăli o parte din timp, dar nu poți păcăli tot timpul tuturor.“
Abraham Lincoln, al 16-lea președinte (1861-1865).
„Niciodată nu voi cere scuze pentru Statele Unite, indiferent de faptele sunt.“
In aceasta imagine, 1989, Bush a fost capturat impreuna cu ministrlm lui Dick Cheney Apărării (Dick Cheney). Mai târziu, fiul său a devenit presedinte - George W. Bush.
„Nu pot nega faptul că a fi un ex-presedinte I a lua mai bine decât a fi președinte.“
„Eu știu doar două piese: una dintre ele - Yankee Doodle, iar celălalt - nu.“
Ulysses Simpson Grant, președintele 18 (1869-1877).
„Ateu. - oricine vizionarea unui meci de fotbal cu participarea Universității Notre Dame și echipa nu-i pasă cine câștigă“
Duayt Devid Eyzenhauer, Președinte al 34-lea (1953-1961).
Eisenhower, comandantul suprem al Statelor Unite în timpul al doilea război mondial, a fost capturat aici, împreună cu Winston Churchill în 1945.
„Am devenit cu adevărat negru înainte de alegeri, ca un nor.“
„Nu mai este un guvern ales de popor, de către popor și pentru popor. Acest guvern a stabilit corporații și care acționează în interesul corporațiilor ".
Borchard Rutherford Hayes, presedinte al 19-lea (1877-1881).
„Am comandat în cazul amenințărilor la adresa securității naționale să mă trezesc în orice moment, chiar dacă eu sunt la o ședință de cabinet.“
Ronald Reagan Uilson, Președintele 40 (1981-1989). Fostul actor de la Hollywood, Ronald Reagan a fost dificil de ținut în atenția în timpul reuniunilor, și la îndemână, el a păstrat, de obicei, un borcan de fasole marmeladă jeleu.
„Este mai bine să nu se găsească o singură justificare, decât pentru a găsi cele rele.“
Dzhordzh Vashington, primul președinte (1789-1797). Este cunoscut ca părintele fondator al Statelor Unite ale Americii.
„Nu a lovit pe un morman de bălegar proaspăt într-o zi fierbinte.“
„Nimeni nu te-a auzit vreodată în afara muncii.“
Kalvin Kulidzh, a 30-președinte (1923-1929).
„Uneori ne întrebăm: Este copiii de învățare»? (Rar este întrebarea întrebat: Este copiii noștri de învățare?)
Dzhordzh Bush - Junior
„A fost forțată: s-au scufundat barca mea“ (la întrebarea cu privire la modul în care a devenit un erou de război).
Dzhon Fitsdzherald Kennedi
„Eu nu sunt împotriva tuturor războaielor, mă opun războaielor prost.“
A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.
instrucțiuni de recuperare a parolei trimise la
Bine ai venit.
Bine ai venit.
Ștergeți profilul Sunteți sigur că doriți să ștergeți profilul?
Faptul că utilizatorul se conectează pe site-urile RIA Novosti, este de acord cu aceste reguli.
Utilizatorul este obligat să nu încalce legislația în vigoare în România.
Utilizatorul este obligat să fie respectuos altor Commenters, cititori și persoane fizice care se face referire în materialele.