3 semne de prieteni săraci, Sorority

Eu cred că există prietenie de sex feminin, dar trebuie să fie abordată cu o atenție specială. Pentru a evita arsurile, ai nevoie de timp pentru a calcula prietena rea, din care se poate obține un cuțit în spate.

Trebuie să recunosc: Sunt un extrovertit reală. Îmi place să chat-ul, pot fi prieteni. Soțul meu îi place să glumă, spunând că le-ați listat în prietenii jumătate din oraș. Și, știi, nu e doar pe „colegii de clasă“ și în viața reală.

Dar, din păcate, comunicarea mea cu prietenii nu a fost niciodată perfectă. Unele femei, care cred că este nici pe departe, trădată, sa comportat într-o încercare de nedemn pe soțul meu ...

Cineva cerne viața însăși, cu cineva pe care pur și simplu nu au fost pe drum, cineva a fost „lichidat“ de pe lista neagră.

Prin încercare și eroare am dat seama semnele care spun că bun prieten pe care pur și simplu nu doresc să. Vreau să împărtășesc observațiile mele cu tine.

Un prieten minimalizează realizările

5 ani în urmă am aplicat pentru postul de contabil-șef în companie foarte bună. Și m-au luat. Am fost în cer de fericire a șaptea și a împărtășit cu un prieten știri. Ea a spus că am fost foarte norocos (deși eu sunt un profesionist în afaceri) și, probabil, solicitanții pentru poziția nu a fost suficient.

În astfel de situații, îmi amintesc fabula Krilov despre struguri verzi: vulpe a vrut într-adevăr să încerce vinogradiku, dar nu a înțeles, au susținut că fructele acre, fără gust și, în general, este Muck pură. Așa este și cu niște prieteni denigrăm succesele tale, pentru că invidia și ar dori ei să fie în locul tău.

Nu am rupe relațiile cu ea, dar sa oprit pentru a partaja informații importante pentru mine. De la prietena descărcare a trecut pe banca familiară.

Prietena pe ascuns nepoliticos cu tine

Picioare în această situație din nou să crească la fel de invidie. Am auzit de la prieteni astfel de fraze:

• „Wow, ai o astfel de coafura magnific. Îmi pot imagina cât de mult efort ți-a luat pentru a acoperi trei volosiny! "
  • „În această rochie arăți ca un om mic, aș fi abordat-o mai.“

Am de fiecare dată când a existat un sentiment că un prieten vrea sa daruiasca mine complexe și mai mici mea stima de sine la nivelul soclului.

Sincer: Am o dorință de a bate joc de neajunsurile sale, dar eu mă abțin. Și te-am sfătui: nu răspund la grosolănie grosolănie, chiar voalat.

Acesta subliniază situația sa financiară

Când copilul meu a fost un băiat, soțul meu a avut probleme temporare cu munca. Am trăit o viață bogată, dar din fericire. vecinul meu și, în același timp, prietena sa plâns de multe ori lipsa în reparații mele de apartament și patch-uri prezente pe sacou.

Eu cred că acest lucru se datorează faptului că persoana vrea să știe că el este cel mai bun, chiar și cel mai aproape de prieteni.

În acest caz, am început să vorbesc despre ce am făcut o surpriză romantică soțul ei.

Vreau să spun că, dacă prietena ta se comportă în acest fel, dar nu doriți să rupă o relație cu ea, pentru că ea este distractiv și tu cu ea multe în comun, aș sfătui să mai vorbim despre doar iritant factorii săi și în nici un caz nu arată off. Ați putea fi în măsură să se mute departe, iar când s-au întâlnit pentru a vorbi mai puțin despre succesul lor și mai multe despre lucruri neutre: stea de viață, un nou spectacol de televiziune, dulciuri rețete neobișnuite.

Raportul Cele mai bune locuri pentru a întâlni prieteni

În cele din urmă sculptat dintr-un week-end liber și a decis să organizeze o reuniune de prieteni? Noi vă arătăm cum să luați seara și.

Relația Cum bani distruge prietenie falsă

Astăzi ești cel mai bun prieten al omului, și mâine dușmani declarați. De ce se întâmplă? Doar relatiile de prietenie.

Relațiile Cum sa te protejezi de vampiri de energie?

vampir bauturi energizante din sange - se scurge energie. După întâlnirea cu el, te simți o devastare morală. Cautam.

Relații Cum pentru a ajuta un prieten să treacă printr-un divorț?

Pentru fiecare femeie, un divorț - este aproape de sfârșitul lumii. Dacă o astfel de probleme sa întâmplat cu prietena ta, o vei face cu siguranță.

Casa Cum de a evita greșelile în amenajarea apartamentului: Sfaturi Designer

Noi vorbim despre cele 9 greseli de design plat comune și cum să le evite.

Moda 5 stiluri de modă de tunici și cum să le poarte

Tot ce trebuie sa stii despre tunici de modă și cum să le poarte, în funcție de caracteristicile unei figuri.

Cum de a stabili o relație cu soțul ei: 3 Consiliul de psiholog

În relațiile de familie și să ia în considerare experiența celor care sunt mai înțelepți. Să ne ascultăm sfatul unui psiholog profesionist.

Casa Alegerea culorii ideala pentru dormitor

Ce culoare pentru a picta dormitor pentru a vedea cele mai dulci vise si fara griji?

Mâncare Juicy pește umplute - ușor de preparat fel de mâncare

Îmi place să gătesc și doresc să împărtășesc cu voi rețetele mele preferate sunt foarte gustoase crap umplut.

Vara: soare, valuri, de bun venit. Atunci când, în cazul în care nu acum, este timpul să ia o vacanță și în cele din urmă să scape din oraș și biroul înfundat! În același timp, în mod paradoxal, mulți dintre noi au uitat cum să se relaxeze.

Să vara încă nu a sosit, dar soarele strălucește în fiecare zi mai luminos, temperatura aerului crește în mod inexorabil, camera devine înfundat. Este timpul pentru a învăța cum să facă față cu căldură în birou.

Dacă înțelegeți că cele mai multe ori departe de soțul ei, este timpul pentru a aduce înapoi în relație, și romantismul de impresii proaspete. Va oferim idei ușor implementabile de vacanță în comun pentru cupluri.

Alatura-te!

informații

Wclub.ru - club pentru femei care doresc să fie fericit. Bine ati venit la Clubul nostru de femeie!

articole similare