În lumea de astăzi, atunci când pagina de Facebook sunt umplute cu o mulțime de prieteni, prietenie adevărată bazată pe respect, afecțiune reciprocă și amintiri comune, este o raritate. Suntem într-o clipă poate contacta persoana on-line, dar nu că nostru prieten adevărat și loial fac?
Pe de altă parte, prietenii mei, care părea posibil să numere, pot fi inutile, nesigure, spre deosebire de cei cu care sunteți în contact în lumea virtuală. Studiile arată că, chiar dacă o persoană are o mie de prieteni pe Facebook, de obicei, menține relații strânse cu doar un pic în viața reală.
Se pune întrebarea, cum verifica dacă o relație în care ați investit atât de mult emoțional, reală și sinceră?
10 semne de surest prietenie adevărată:
1. Ei acceptă pentru cine ești, cu toate defectele
Ei nu doresc să vă schimbați. Ei iau totul în tine, ca cele mai bune calități și ciudățenii dumneavoastră și defecte. Acest lucru nu înseamnă că ei trebuie neapărat să fie de acord cu toate gândurile și acțiunile tale, dar ele nu sunt bombardați cu atacuri și nu încerca să schimbe personalitatea. Pe lângă acestea, se pare că se poate respira un oftat de ușurare, din moment ce ai găsit pe cei care văd partea ta pozitivă, nici măcar nu a condus printre mulți oameni.
2. Ele sunt cu voi în durere și bucurie
Poate că este, mai presus de toate, se distinge un prieten adevărat. Prieten adevărat nu cred că să te lase în pace în vremuri dificile, ci dimpotrivă, va oferi toată asistența posibilă și va reveni la viață. falși prieteni de multe ori te arunci, pentru că vor să fie acolo, dar când totul este bine, iar sarcina lor de a ajuta în dificultate.
3. Ei se bucură în succesele și felicit pentru realizarea obiectivelor noi
falși prieteni cu invidie și dispreț pentru realizare uluitoare, dar punctul real, le împreună cu tine. Pentru a înțelege modul în care prietenia ta este sinceră, să acorde o atenție la cine este în jurul valorii de când cuceri noi culmi in viata.
Unii încearcă să pună în umbră succesul, iar singurii prieteni adevărați sunt sincer fericit pentru tine.
4. Esti complet confortabil în mediul lor, și poate că ei știu despre tine este că mulți alții nu știu
Ei știu secretele tale cele mai profunde, visele cele mai nebune, precum și ciudățenii unice pe care le distribuiți numai cu cei care aveți încredere. Numai ei știu toate detaliile vieții personale, amintirile din fondest copilărie, precum și povești jenant. Ei doresc să știe că adânc și nu superficiale. Este specific doar la prieteni adevărați.
5. Ei vor întâlni - ei nu se asteapta ca numai tu vei încerca mereu să intre în contact
Nu trebuie să de fiecare dată pentru a apela sau a scrie atunci când doriți să se întâlnească prietenii și doresc să-și petreacă timp împreună, și să comunice cu tine. Nu te simți că trebuie să-i alunge literalmente de a păstra legătura - ei fac eforturi egale în pace și să găsească un timp pentru a satisface. Ei nu vorbesc doar cu tine la un moment convenabil pentru ei, ei numesc, pentru că îngrijorat pentru tine ca un prieten, și doresc să fie prezenți în viața lor.
6. Ei fac sa te simti mai fericit și energic și nu stors ca lămâie și tensionate
După întâlnirea cu ei, te simți un val de putere, energie, entuziasm, și nu invers. Adevărata prietenie - aceasta corespunde cu energia a două persoane, în caz contrar se va da energie, și alți vampiri. Pentru a vedea dacă lega o prietenie adevărată cu un om, să acorde o atenție la modul în care te simți după întâlnirea cu ei. Cu un prieten adevărat te simți inspirat, dar nu deprimat.
7. Ei vă spun adevărul, chiar și cel care s-ar putea să nu doriți să audă
Ei nu spun ceea ce vrei să auzi. Ei nu înfrumuseța, pentru a vă potoli setea. Ei vorbesc adevărul, chiar dacă aceasta ar putea afecta, și tu, la rândul său, a învățat să-l aprecieze, pentru că nu toată lumea merge la inimă și le prezintă așa cum este. Ei spun adevărul nu cu scopul de a te descuraja, ci mai degrabă pentru a ajuta la a face alegerile corecte în viață și să devină mai bine.
8. Nu exagera atunci când faci o greșeală - te iert
Ei nu se așteaptă perfecțiune de la tine în toate, și nu simt nevoia să meargă pe coji de ouă pentru a câștiga aprobarea lor. Ei știu că poți poticni uneori, dar nu trebuie să-mi cer scuze pentru o lungă perioadă de timp din cauza asta. Toate acestea sunt pentru ei în trecut. Ei știu că aveți intenții bune, în ciuda greșelilor pe care le puteți face.
9. Ei nu discuta spate
Prietenii adevărați nu va bârfi despre tine când părăsiți camera. Ei se comportă ca adulți și de a afla relația în persoană, dacă este nevoie. Ei te respect suficient să nu se răspândească zvonuri despre tine și nu strica reputația. Ei preferă să calma lucrurile și rațional discuta lucruri față în față.
10. Ei nu sunt împotriva prietenia ta cu alte persoane, ei nu arată un sentiment de posesivitate si gelozie
Prietenii adevărați sunt destul de încrezător în prietenia ta, astfel încât acestea nu sunt gelos și nu încercați să-ți controleze viața. Ele vă dau libertatea de a stabili alte prietenii, deoarece ei știu că prietenia ta este tare ca o stâncă. Ei înțeleg că nu trebuie să fie cu ei 24 de ore pe zi, pentru a dovedi prietenia lui.
11. Ai atât de mult în glume comune și amintiri amuzante pe care le-ați pierdut numărul lor
Sunteți relație atât de aproape, si ai petrecut nenumarate ore, prosti și glumind fără motiv. Ati trecut prin multe momente împreună de neuitat, care vor rămâne în memorie pentru totdeauna.