10 site-uri c bun design

În cele din urmă, am ajuns la unul dintre subiectele mele preferate, și va prezenta prima sa selecție din colecția de site-uri cu o calitate excelentă. Spre deosebire de vârfurile de resurse, impartind titluri precum „Site-ul zilei“ mai mult pentru noi tehnologii și piese interesante în dinamica de lucru în colecția mea este mai mult despre o imagine interesantă, „curat“, design și soluții de resurse, cu o contribuție minimă în dezvoltarea site-ului și nu sunt legate de timp perioade.

10 site-uri c bun design

10 site-uri c bun design

Design-ul de orice magazin on-line de bunuri de larg consum cauză majoră, subestimate de mulți și mulți clienți - cum să arate produse. Înainte de vizitatorul ajunge în coșul și să înceapă procesul de verificare, trebuie să aducă ceva. Și mai jos designer de site-ul și clientul său - colegii mari.

10 site-uri c bun design

Mai jos - un frumos site-ul carte de afaceri cu portofoliu pentru echipa de creație.

Îmi amintesc site-ul „Alpindustria“ în vechiul design și foarte surprins să găsească o astfel de schimbare bruscă. Designerii Belarumynskim a reușit foarte frumos folie subiect aparent plictisitoare de servicii de acces la frânghie.

10 site-uri c bun design

10 site-uri c bun design

Printre tone de același tip, supraîncărcat magazine online de îmbrăcăminte frumos pentru a fi typeset în site-uri de stil, cu o buna aprovizionare, cu o paletă plăcută, echilibrată.

10 site-uri c bun design

10 site-uri c bun design

10 site-uri c bun design

10 site-uri c bun design

Împărtășește prieteni buni:

articole similare