12 dezvăluie senzualitatea practică universul sovetovzhenskaya dragostei și a frumuseții, femei

12 dezvăluie senzualitatea practică universul sovetovzhenskaya dragostei și a frumuseții, femei

Ce este - lumea ta senzuala? - Vă confruntați sentimente de pace? Nu te trezești dimineața și simți prospețimea dimineții, actualizarea și bucuria unei noi zile? Te simți, care este următorul pas pe care trebuie să realizeze? Te simți cum ar fi schimbarea sentimentul atunci când zâmbești și îndreptați spatele? Este cerul sentimentul fără fund? Fie născut sentiment de admirație atunci când ești îmbrăcat, gata pentru a merge oriunde și corectează definitiveze imaginii sale în oglindă? Te simți mândru atunci când au reușit să finalizeze activitatea importantă? Fie că există un sentiment de plăcere când ești într-un loc frumos?

Este lumea ta plină de sentimente? Viața ta este senzuală? Sau este format din gânduri, planuri, ceea ce a fost făcut / să fie făcut? Deci, ce sa întâmplat? Dacă sunteți în mentalitatea - aveți o mulțime de gândire și implicat în studiu, - care de multe ori esti foarte obosit, pentru că restricționați fluxul natural - fluxul de sentiment.

Când suprima acea senzualitate, atunci când blocați sentimentele - fizice și simțurile spirituale - este, de fapt, se referă la fluxul de energie, energia vitala care vine in viata ta prin sentiment. Și cum se poate transforma viața ta, ajută să se umple, vibrante, diverse și schimbarea curentului, dacă vă permiteți să simțiți.

Am oferit pentru a ajuta la unele instrumente practice. care vă va ajuta să descoperi capacitatea de a simți.

Simțiți-vă tot ce vă simțiți în acest moment, fără a subestima, dar nu sporesc, nu fug și nu substituie un sentiment altora, cinstit și foarte sincer. Nu numai pozitiv, dar și negativ.

De obicei, durerea și suferința ne fugi, nu vrem să se simtă ceva care a fost chiar și la distanță asociată cu durere, suferință sau agresiune. Dar, în acest fel, am doar pentru a amâna inevitabilul - sentimentele încă ne depășit, numai atunci nu va găsi. P ozvolte nu scapa de sentimente negative, nu pretind că nu există, și să se întâlnească le față în față, recunoașteți și în cele din urmă a obține ajutor pentru a trăi o stare mai pozitivă, sentimentele pozitive pe care le visam.

Intreaba-te, ceea ce simt? Și, cel puțin pentru mine să exprime ceea ce simt la diferite puncte în timp și permiteți-vă să-i să trăiască, așa cum se dovedește, la acest nivel, care este disponibil acum.

Acest lucru va permite să înțelegeți ce se află în spatele sentimentele, ceea ce motivează în diferite situații? Acest lucru va ajuta să înțelegeți sentimentele tale, dar nu le resping. Acest lucru le va permite să-și exercite în mod natural și în mod liber, nu distorsionat, așa cum se întâmplă adesea.

La un moment în care ne simțim durere, suntem vulnerabili și lipsiți de apărare. În acest moment, puteți obține chiar și o parte din durerea altora - din ignoranță, „cel mai bun“ sau intenționat. Chiar și cele mai simple cuvinte - haide, Hai, bine, orice se poate întâmpla - cuvintele care nu recunosc ceea ce simțiți în acest moment. este de multe ori chiar mai greu, mult mai greu decât sentimentul real pe care vă confruntați. Deoarece nu există nici o sensibilitate, nici o decizie, nu permițându-le să-l trăiască și nu au nici un respect pentru nici un sens, nu există nici un loc. In acest moment nu ei înșiși sau alții pot controla, dar am putea la fel de bine pus pe o mască și închide, dar se simt congela. Dar, în același timp, vom îngheța și alte simțuri, contrar a ceea ce cauzează durerea și suferința - pentru dragoste, bucurie, plăcere, fericire.

Văd multe femei nu îndrăznesc să dorească și doresc. Cel mai adesea este conectat cu educația. Cât de des spune multe, dacă doriți - un pic get pentru a obține ceva, trebuie mai întâi să câștige, iar pentru ca acest lucru să lucreze din greu (pentru a învăța toate lecțiile și așa mai departe.) Și atunci poate obține ceea ce vrei. Și poate că ați fost ascultători și copilul ușor, și să nu perturbe mama în zadar, nu cereți nimic, să se descurce cu ceea ce există. Sau poate nivelul de stres depășește limita, nu vrei nimic ...

Și, cel mai adesea este un bun, fetele educate nu permit ele însele să fie dorit. Da, ei fac o mulțime, o mulțime de bune, fapte bune. Cel mai adesea - la început la altcineva, și nici măcar nu ia, și doresc ceva nu este permis întotdeauna.

Și există o dilemă: nu știu ce vreau? Dar în viață trebuie să știi ce vrei, sau nici o direcție unde să meargă, nici o fericire și satisfacție de faptul că te duci pe calea ta și tu vii la ceea ce vrei.

Prin urmare, este de asemenea important să fie în măsură să spun „Vreau“, „Mi-ar fi plăcut.“ De exemplu, am învățat să-l facă în viață (chiar înainte de limba nu se aprinde). Într-o relație, am învățat să spun ceea ce vreau. Cooperarea în produsele alimentare ... în diferite domenii. În mod clar, distinct, fara belittling.

Dar, atâta timp cât nu am spus primul „Vreau sa“ în mod deliberat nu sunt îndeplinite dorințele, ele nu se manifestă în viață, sau mai degrabă posibilități de manifestare și de realizare a acestora. Când am realizat acest lucru, și doresc să-și exprime dorințele lor devin mult mai clare și mai clare.

Prin urmare, o problemă cu exprimarea dorințelor lor, să ia o notă mentală. Dacă este așa, lăsați-vă în pentru încă o zi pentru a spune „Vreau să ...“ și apoi o declarație clară a ceea ce vrei ...

4. Permiteți-vă ca senzațiile corporale mult posibil de a experimenta și să acorde o atenție la ceea ce se întâmplă în organism.

Când te duci înapoi și să acorde o atenție la modul în care respiri, ritmul incetineste, nu numai ca sunt umplute cu oxigen, dar, de asemenea, devine prezent în acest moment, în acel moment, atunci când respiri, și sunt transportate în mod automat în lumea senzațiilor corporale și sentimente . Cu respirație conștientă, vă permiteți să simțiți și să trăiască emoțiile. Aceasta este simpla practica a tuturor, cel mai natural, ca respirația - este fundamentul vieții noastre. Doar o mulțime de oameni uita.

Femeia este important de a experimenta distractiv de energie, plăcerea și ușurința în scopul de a schimba centrul de percepție a vieții, de muncă, relații, acțiuni, și așa mai departe. De la „Voi lucra“ pentru a „face ușor, distractiv.“

Că atitudinea ta la viață sa schimbat. De exemplu, eu nu „când lucrez tot prejudiciul / sunt liber de negativ / fac proiectele lor / relație stabilită“, și chiar dacă ceva este greșit, eu trăiesc, îmi place faptul că există și să accepte modificările și posibilitatea de a schimba, că în viața mea, astfel încât să nu-mi place și nu suficient de bun. Și face acest lucru într-o distracție, chiar și în efortul de a face distractiv (amintiți-vă, la fel ca în formare, un anumit nivel de stres determină plăcerea corpului).

Pentru că plăcerea, bucuria, plăcerea în experiența vieții implică. în astfel de momente, ne-am bucura de ceva, o anumită experiență, experiență, acțiune. Și când o persoană devine pentru a experimenta viața, viața devine mai luminoasă, mai completă și mai bogată.

Ce face distractiv? Lanseaza fluxul de energie, stimulează componenta senzorială, ne conectează cu fluxul vieții.

Ce poate fi o placere senzuala? - Ori puteți face băutura preferată, și apoi mânca de SIP, savurând fiecare înghițitură, până la sfârșitul anului, degustare, degustare, senzație de gust. Doar? - Și dacă o faci?

Dacă se concentreze asupra procesului, va trece automat la sentimentul. Sau permiteți-vă să experimenteze procesul în care vă aflați.

De exemplu, când am scrie, nu cred că se va termina, nu cred că am nevoie pentru a trimite articolul și cum să perceapă, că ce rezultate am înțeles, am arunca cu capul în proces, lăsați-l să se desfășoare, și eu doar să se simtă, să simtă, ce să scrie. Dacă mă simt că o anumită frază nu este relevantă, pot să-l simt și ordonat. Dacă vă simțiți că este necesar să se amâne, și apoi pentru a termina, pentru că ceva nu este suficient, atunci acest lucru. Dar eu nu cred că mă simt - și acest lucru mi se pare, procesul de creație se bazează - pe crearea de sens în orice proces.

Fiți atenți la mirosuri, sunete, sentimente, energie, gust - tot ceea ce este o parte a percepției senzoriale.

Simti mirosul alimentelor pe care le gătesc pentru cină? Când să mănânce, dacă te simți gustul alimentelor? Îți permiți să simți când atingi? Ce te simți când vorbești? Ce te simți, ca urmare a ceea ce vezi, auzi, atunci când atingeți persoana, obiecte neînsuflețite, animale, plante, altceva in realitatea voastra fizica? - Nu răspunzi la ceva care te face să te simți?

Și, de asemenea, exprima sentimentele lor în lume - dând bucuria lor, caldura, atunci când vine mânia, va permiteti sa pognevatsya. Nu știu alții despre sentimentele tale? Oare mă să se exprime prin sentimentele lor?

Pentru femei și pentru bărbați să fie în mod natural sexy. Și această față - când sexualitatea - este o radiație de energie naturală, cursul natural al vieții prin noi, pe de o parte, este important să nu se blocheze, pe de altă parte, nu exagera - este important să se simtă, dar când interiorul te simți echilibrul - dă un mare sentiment de încredere în sine atât femeia și permite să dezvăluie senzualitatea lor.

Cât de multă energie ai nevoie pentru a păstra sexualitatea ta? Și cât de mult este nevoie de energie pentru a permite să-l arate, pentru a rula acest flux senzual de energie? Ce înseamnă pentru tine să fii sexy, arata sexualitatea ta? Și, după cum v-ar plăcea să faci? Cum ai face dacă ai fi singur cu el, și numai cu tine? Cum ați arăta intimitatea cu tine?

Pentru senzualitatea, sexualitatea, creativitatea întâlnește Energy Center - chakra sacrală, care se află în abdomen. Poate energia nu este furnizată în centru, în cantitatea potrivită. Apoi, puteți face următoarele exercita puterea.

Se freaca palmele de bine încât să devină cald, depărtați-le, simt energia curgea între ele. Și rola mâinile pase energic de lumină portocalie ca o minge și dirija energia în chakra sacrală și apoi din nou în mâinile ei, apoi trimite mingea înapoi chakrei sacrale și așa mai departe până atunci, până când simțiți un pic mai cald și de umplere. Oprește, suficient pentru ziua de azi. Energia este importantă pentru a vă relaxa treptat, dacă nu fac acest lucru mai devreme.

Respirați adânc, relaxați-vă corpul și conectați mintea cu chakra sacrală. Imaginați-vă cum veți găsi o oază magnifică de apă proaspătă, curată în zona de deșert a chakra sacrală, locul unde apa a fost otrăvită în trecut sau a secat din cauza fricii de sentiment și lipsa de emoție, care a dus la obstacolele pe care le-ați orbiți și nu permit să descopere această oază sacră .

Introduceți această oază de apă, simt ca răcoarea învăluie corpul, cufundați-vă complet în ea și să se îmbete această apă dulce până setea se stinge complet.

Continuați să vă permiteți să fie în apă, înot, scufundări, vchuvstvuyas în fiecare moment al acestei senzații deosebite de experiență ca lichid clar înconjoară corpul.

Acum oaza desert, plutind pe spate, stând sub razele soarelui, razele varsare direct la tine. Absoarbe acest puternic solare crearea de surse de căldură și de abilitare.

Imaginați-vă cum corpul tau se încălzește, iar pe măsură ce temperatura crește, începe să scadă straturi care te incluse într-o încercare de a se încălzi. Lăsați aceste raze penetreze inima si chakra sacrala, eliberandu din termoizolația trecutul și să continue pentru a elimina fiecare strat, până când nu va fi capabil să se dezbrace și să se simtă un sentiment de sentiment pur, complet pură - fără amestecul de toxicitate sau de glazură.

Și, de îndată ce vă va fi de ajuns, de îndată ce te simți un pic deschis, și a recâștigat capacitatea lor de a goli simțurile și sentimentul curg apele vieții, să ia câteva respirații adânci și să se întoarcă.

Da, se crede. Pentru că ei rula sentimentele cele mai neplăcute și toxice față de ei înșiși, care nu doresc să trăiască, și, astfel, blochează capacitatea de a simți. Cui îi place să se simtă în afara de noroc, nu ceea ce ar trebui să fie, și așa mai departe. Nici una. Dar acest sentiment este un gând. Deci, să fie conștienți de faptul că crezi tu despre tine? Și mai ales când te gândești că nu ești destul de bun, destul de inteligent, sau ceva foarte negativ despre ei înșiși. Chiar crezi asta? Se poate spune cu adevărat că este adevărat? Este 100%, adevărul absolut? - Nu? - Atunci este necesar să se creadă necondiționat în această idee, dacă este singurul adevăr? Sau de a alege alte gânduri, care sunt mai în conformitate cu adevărul?

Aceasta nu este o listă completă a modului de a descoperi senzualitatea lor.

Amintiți-vă, pur și simplu nu rezista scufundarea în sine, studiul de sine și lumea prin intermediul simțurilor.

Și, după un timp îți dai seama că ceva începe să se schimbe - de a începe nuanțe Vat ulavli, nuanțele schimba, de a începe să înțeleagă sentimentele, sentimentele altora, încep să înțeleagă că lumea - cealaltă, are o cantitate incredibila de nuanțe de culori, mirosuri, sunete, tactile și senzație de gust ... are o uimitoare varietate de sentimente pe care le putem trăi - cu alte cuvinte, de a începe să trăiască mai profund și pe deplin, dacă doar vă permite, permiteți-vă să se simtă.

Mult noroc în tot ceea ce Evgeny Medvedev

articole similare