11 Răspunsul la întrebarea finală veșnică „cum să piardă în greutate! „- faktrum

Există aproximativ o mie de moduri de a pierde in greutate si un milion de diferite diete. Toate sunt ușor accesibile pentru toată lumea. Dar, într-un fel, unele pierde în greutate, în timp ce altele incearca din greu, dar nu pierde în greutate, în timp ce alții și nu renunțat, și, din păcate împins scalelor sub canapea. De ce „super-moduri de a pierde in greutate,“ nu funcționează sau nu funcționează în toate cazurile? Sau poate că nu-i așa?

11 Răspunsul la întrebarea finală veșnică „cum să piardă în greutate! „- faktrum
Wikimedia

Ne place întrebări: orice, chiar dacă unii poate părea experți de fitness stupide. La urma urmei, dacă vă întreb, atunci ai nevoie de cineva, atunci oxigenul nu e de mirare zhzhesh pe Pământ. Vă rugăm să trateze cu umor la tipic întrebare-răspuns, care va fi discutat în acest articol facilitate.

- Păstrați un deficit de calorii mici. Asta e tot, nimic altceva nu conteaza. Este clar?

După un timp:

- Dar vezi: oamenii nu manca prea mult în sine, și apoi bea „Odrischin“ și să piardă în greutate!

- Da, dacă el mănâncă ca nu o dată pe zi și până la sfârșitul zilei obține un deficit de calorii. Se poate la fel de bine ca o băutură „Odrischin“, și nu bea. Tot ce trebuie sa stii despre pierderea in greutate: Păstrați un deficit de calorii mici. Asta e tot, nimic altceva nu conteaza. Este clar?

După un timp:

- Nu contează exact când, ce și de câte ori pe zi ce mananci. Păstrați un deficit de calorii mici. Asta e tot, nimic altceva nu conteaza. Este clar?

După ceva timp.

- Dar uite: prietenul meu a băut ceai pentru pierderea in greutate si a pierdut in greutate! Dacă eu beau ceai pentru a pierde in greutate - am pierde in greutate?

- Puteți să bea cel puțin 30% cremă pentru pierderea în greutate, în cazul în care nu excesiv de multe calorii. Păstrați un deficit de calorii mici. Asta e tot, nimic altceva nu conteaza. Este clar?

După un timp:

- Antrenorul mi-a spus că de 12 ori pe zi, la intervale regulate. EM programată la fiecare 2 ore. Aici am sta în picioare noaptea drept ceas cu alarmă și să mănânce. Fac ceea ce trebuie? Pierde dreptul în greutate?

- Mananca cel puțin un an și jumătate, cel puțin 500 de ori pe zi. Cel mai important - să păstreze un deficit de calorii mici. Asta e tot, nimic altceva nu conteaza. Este clar?

După un timp:

- La început am fost foame, foame, metabolismul meu a încetinit, frânat și a încetinit deloc. Și eu sunt din asta, atunci încă Stouter. Dar am realizat greșelile mele și acum am propria metbolizm disperseze, dispersa luptele. Apropo, cum pot mai bine dispersa metabolismul?

- Cu deal abrupt încercat să-l împingă?

- Nu, îmi place doar să piardă în greutate.

- Păstrați un deficit de calorii mici. Asta e tot, nimic altceva nu conteaza. Este clar?

După un timp:

- I a păstra un deficit de calorii. Sincer, sincer! Ține-te bine și nu da drumul, să știi. Și încă de grăsime! Cum pot pierde in greutate. Ce este de făcut. Salvare! Aaaaaaaaa! "

- Deci, tu nu ține deficitul. Orice persoană care deține un deficit de calorii - toate pierde in greutate, este fiziologie (cu excepția celor pentru boli rare, pe care le-ar ști sigur). Și marea majoritate a oamenilor cu calcule subestima serios kalorazh reală.

Și pentru a pierde in greutate este simplu: păstrați un deficit de calorii mici. Asta e tot, nimic altceva nu conteaza. Este clar?

După un timp:

- Pete, ai scris. Ela 0 calorii pe zi, ceea ce corespunde aproximativ 0 calorii pe saptamana, sau 0 kcal pe an. Am pierdut în greutate! Ura! Salvați ...

Păstrați un mic deficit de calorii (10-15% din standardele private). Asta e tot, nimic altceva nu conteaza. Este clar?

După un timp:

- Fac un super-set special de exerciții de super-secret, concepute special pentru pierderea in greutate, care este descărcat de pe site-ul SUA. Dar ceva nu a pierdut in greutate. Ce fac greșit?

- Nu există nici un „exercitiu pentru pierderea in greutate“ (sau creștere în greutate). Absolut toate exercițiile duc la pierderea in greutate (sau creștere în greutate). Deoarece pierderea in greutate (sau creștere în greutate) nu depinde de exercițiile de compoziție, și depinde de diferența dintre calorii consumate și cheltuite.

Tot ce trebuie sa stii pentru pierderea in greutate: Păstrați un deficit de calorii mici. Asta e tot, nimic altceva nu conteaza. Este clar?

După un timp:

- Sfatul tău este, desigur, bine. Dar am de gând să piardă în greutate în mod serios. Prin urmare, învelite cu folie de mai multe ori pe zi. Mai ales dacă faci, îngrijorat, alerga, plimbare sau pur și simplu situată în frigider și să aștepte pentru soarta lor. În timp ce eu pot învinge doar 5-6 ore pe zi, dar în planurile mele de a crește prezența în film la 24 de ore, și în cele din urmă pierde în greutate! Ajutor! Ajută-mă să găsesc un furnizor en-gros de film comestibil.

- rupe imediat acest cerc vicios in jurul taliei. Aveți grijă să nu se agață de film, și obiceiurile alimentare: Păstrați un deficit de calorii mici. Asta e tot, nimic altceva nu conteaza. Este clar?

- Am fost de peste rucola cu otet balsamic si azi am mâncat o brioșă, iar acum trebuie să se epuizeze timp de o oră, astfel încât să nu se va unge pe la tobe, și a alerga o dată - de grăsime de ardere meu antrenament CrossFit pentru metoda Tabata, înaintea căruia trebuie să frec „Kapsikam“ de slăbire corset la talie nu este crescut. Dumnezeu, de ce atât de dificil să piardă în greutate!

- Tot ce trebuie sa stii pierderea in greutate: doar păstra un deficit de calorii mici ...

În general, scrie, dacă încă aveți întrebări (:

Ca și postul? Suport Faktrum clic:

articole similare