10 sfaturi și trucuri pentru a învăța o limbă străină, iqjournal

10 sfaturi și trucuri pentru a învăța o limbă străină, iqjournal

Metyu Yulden știe mai mult de zece limbi și sunt fluent în nouă. Noi lucrăm în același birou din Berlin, și este adesea posibil să se audă cum este ușor de a trece de la o limbă la alta, ca un cameleon. De fapt, pentru o lungă perioadă de timp nu am știu chiar că el este un englez.
Când am vorbit cu Matei așa cum a fost dificil să învețe oa doua limbă, el mi-a dat următorul sfat. Dacă credeți că el nu va fi niciodată în stare să stăpânească două limbi, să ia notă!

1. MOTIVAȚIA
Acest lucru poate părea banal, dar dacă nu aveți un motiv bun pentru a învăța limba, probabilitatea de motivare pe termen lung este scăzut. Dorința de a impresiona mass-media engleză franceză posesia lor nu este un motiv foarte bun; dorința de a se familiariza cu francezul în propria sa limbă, este destul de o altă problemă. Indiferent de abilitățile dumneavoastră, după ce ați decis să învețe limba, da-te de instalare:
„OK, vreau să-l învețe, și așa voi face la fel de mult ca pot în această limbă, cu limba și limba.“

3. vorbesc cu ei înșiși
Când nu ai pe nimeni să vorbească cu, nu e nimic în neregulă cu asta, dacă vorbești cu tine.
„Poate părea ciudat, dar, de fapt, auto-talk într-o limbă străină sunteți de învățare este o modalitate foarte bună de a practica.“
Acest lucru va ajuta la menținerea cuvinte și expresii noi în memorie și să câștige experiență pentru data viitoare când se va angaja în dialog cu cealaltă persoană.

4. RELEVANȚEI
Dacă de la bun început va comunica în limba țintă, șansele sunt că vă blocați în manuale, va fi foarte mică.
„Voi învăța limba pentru a putea să-l folosească. Nu vei vorbi doar pentru sine. Abordarea creativă ajută într-adevăr să înțeleagă limba pe care sunt de învățare - fie ca e vorba de scris cântece, sau vorbesc cu oamenii, sau să-l folosească atunci când călătoresc în străinătate. Cu toate acestea, nu trebuie să meargă în străinătate, puteți merge la un restaurant grecesc și să încerce să comande în limba greacă. "

7. o zonă de confort Out
Dorința de a face greșeli înseamnă dorința de a se pune într-o situație potențial ciudată. Acesta poate fi înfricoșător, dar este singura modalitate de a dezvolta și îmbunătăți. Nu contează cât de mult ai învățat, niciodată nu vorbești o altă limbă, nu au fost în aceste situații. conversații cu străini într-o limbă străină, cere directii, produse alimentare ordine, încerc să privesc o anecdotă. Cu cât mai des o faci, mai confortabil deveniți.
„La început nu se va confrunta cu dificultăți: poate pronunție poate gramatică, sintaxă. Dar cred că cel mai important lucru este întotdeauna de a dezvolta acest sentiment - fiecare vorbitor are limba lui maternă. Încercați să înceapă să se gândească într-o limbă străină.

8. ASCULTĂ
Trebuie să învețe să asculte, înainte de a spune. Fiecare limbă sună ciudat atunci când îl auzi pentru prima dată, dar cu atât mai mult să-l asculta, cu atât mai ușor este să-l vorbească corect:
„Putem spune nimic, dar noi pur si simplu nu sunt folosite pentru a face aceasta. Pentru mine cel mai bun mod de a învăța o limbă este de a asculta-l în mod constant. Joaca-l și imaginați-vă ce parte a gurii sau gâtului, vom folosi pentru a realiza acel sunet. "

9. Uita-te ca oameni vorbind
Diferite limbi au cerințe diferite. Confruntarea cu aceasta este doar o singură cale:
„Intotdeauna uita-te la difuzoarele, după cum spun ei cuvinte ca zgomote, și apoi încercați să imite aceste sunete. Crede-mă, poate fi dificil la început.
Dacă nu puteți comunica cu o persoană nativă, vizionarea de filme fără traducere, asculta muzică, și vei reuși.

10. MIERCURI DIVING
Deci, ai am promis să învețe o nouă limbă. Cum de a intra? Există o modalitate corectă de învățare? Matei încurajează abordarea maximalistă: indiferent de mediu de instruire folosiți, este important de a practica în fiecare zi:
„Am tendința de a dori să știe cât mai mult posibil de la început. Deci, dacă am învăța o limbă nouă, eu chiar dispus să-și asume riscul și să încerce să-l folosească în timpul zilei. În fiecare zi încerc să cred în această limbă, încercați să scrie pe ea. Chiar și să încerce să vorbească cu ei în această limbă. Fie că este vorba de e-mail, dialogul intern, ascult muzica, radio - imersiune într-o nouă cultură limbă este extrem de important ".
Amintiți-vă, cele mai bune rezultate - abilitatea de a comunica cu alte persoane în propria lor limbă sau o limbă înțeleasă de către toate părțile pentru a comunica. Capacitatea de a avea o conversație simplă - este o recompensă uriașă. Ajunge la noi culmi mai mult, va fi mai ușor să rămână motivați și să păstreze practica. Și nu vă faceți griji, nu va deranja oamenii spunând rău în propria lor limbă, dacă vă avertizează chiar de la început: „Învăț și vreau să practice ...“ Cei mai mulți oameni vor încuraja și majorete.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Articole de traducere www.babbel.com

articole similare