3 un excelent mod de a crește eficacitatea personalului

Cum sa faci angajat funcționează eficient și mai puțin obosit? Aceasta este o problemă de actualitate de interes nu numai pentru fiecare angajat și supraveghetor, dar, de asemenea, în principiu, orice persoană care se află în afara domeniului de aplicare al unei anumite afaceri.

Cât de des ne întâlnim cu o situație în care o persoană este angajată în orice afacere sau locul de muncă și în mod constant distras, nu „arde“ dorința de a lucra, dacă este cazul, cât mai curând posibil, încercând să scape de la locul de muncă. Totul se intampla pentru un motiv și există trei motive principale.

În primul rând - acesta este tipul de activitate care se realizează de către un angajat. Cât de des superiorul său pune o întrebare - „Care este responsabilitatea unuia sau altuia dintre angajat meu? Și dacă punctele forte și talentele sale includ același lucru? „Cel mai adesea, astfel de întrebări sunt întrebat de multe ori. În opinia mea, un motiv foarte bun. Permiteți-mi să explic de ce.

Fiecare dintre noi prin natura lor sunt lucruri pe care le facem foarte bine, și cel mai important ușor și distractiv. Cu plăcere, aceasta se datorează faptului că este ușor. Și ușor, pentru că a fost dat prin natură. Cu alte cuvinte, ei sunt talentele noastre. Pentru care noi nu trebuie să-și petreacă ani de învățare și dificultăți de învățare legate de făină. De exemplu: dacă eu sunt, prin natura dată „găsi un teren comun“ cu oricine. Vorbind în limbaj profesional - am avut competența și abilitatea de „comunicare“. În acest caz, am absolut nici o valoare de dimineața până seara, pentru a comunica cu clienții și de a rezolva conflictele în timp ce face foarte eficient si cu un rezultat pozitiv. Dacă eu sunt în formă și întrebați „cum o faci?“, Cele mai multe dintre toate, eu nu pot răspunde. Deoarece semnul de talent, doar incapacitatea de a explica exact cum am efectua comunicare. Eu doar o fac, o am de la naștere merge perfect, eu nu cheltui pe astfel de activități nici o energie, îmi aduce plăcere, ca totul funcționează cu ușurință și în mod pozitiv. Aici aveți primul punct al eficienței profesionale, cu un minim de oboseala, oboseala si chiar mai placuta.

Și cum știi punctele forte și talentele angajaților? Petrece cu ei întâlniri individuale. Intrebati ce le place să facă în afara muncii. Ce cărți să citească decât să fie iubit ca un copil să se angajeze în faptul că acestea au, în opinia lor, cel mai bun. În urma achiziției a imaginii, simțiți-vă liber pentru a schimba funcționalitatea. Alege-l sarcinile, care va coincide cu punctele sale forte naturale. Dacă el este capabil să îndeplinească aceste sarcini în fiecare zi, veți obține un personal foarte eficient de a lucra ore suplimentare și, uneori, dacă este necesar, dar mai mult pe care mai târziu.

• Ceea ce oamenii aleg să se concentreze atenția și trage din energia (Extraversie sau Introversion).
  • Cum ei preferă să primească informații (senzație sau intuiție).
  • Pe măsură ce preferă să ia decizii (gândire sau Senzație).
  • Pe măsură ce preferă să interacționeze cu lumea exterioară (judecată sau percepție).

De exemplu, în cazul în care managerul va trimite expoziția de a aduna contactele extrovertita, el face față cu această sarcină mai ușor decât un introvertit. El este probabil să se întoarcă de acolo plin de energie, ca o modalitate de „reîncărcare“ pentru el. Un introvertit, eventual, la fel se adună în mod eficient aceleași persoane de contact, dar el va avea o lungă perioadă de timp pentru a recupera după ce a fost în liniște și pace. Doar de exemplu, în cazul în care o persoană cu o preferință pentru „simt“ pentru a seta sarcina de a reduce 30% din personal, ar face-o, dar ea îi va fi dată cu mare dificultate, deoarece luarea deciziilor, el este ghidat de emoții și sentimente. Vă puteți imagina că el este în proces va avea de suferit, și cât de greu ar fi dreptul de a lua decizii. După acest proiect, se poate arde și va fi devastat. Acesta poate fi bine că el a tras. Dar, o persoană cu o preferință pentru „gândire“, i sa dat sarcina ar fi mai ușor. Din moment ce, prin natura sa preferat să fie ghidat de logica, mai degrabă decât sentimente, și, prin urmare, acest proces ar fi trecut mai natural pentru el.

Cum de a determina tipul de personalitate? Destul de simplu. Pentru a testa personal. Aceasta va determina tipurile de personalitate predominante. După, a se vedea sarcini funcționale și preferințele lor naturale corespunzătoare. Dacă vorbim despre tine personal, este, de asemenea, să testeze și să caute de lucru, în cazul în care înclinația naturală va fi pus în aplicare 100 la sută.

Numai atunci, se va părea că munca ușoară și interesantă, iar în dimineața vreau să merg la locul de muncă, chiar dacă este departe de casă, și să plece la vânătoare.

A treia sarcină. care trebuie să fie rezolvată în opinia mea - este non-motivare. Aici totul depinde de abordarea fondatorilor și a managementului. Chiar dacă primele două puncte în cont: persoana care realizează punctele forte si talentele sale la locul de muncă, făcând-o în preferința naturală, adică, el este încărcat în paralel și nu încordate - acest lucru poate să nu fie întotdeauna suficient. Omul este creat în așa fel încât aceasta trebuie să fie apreciat, respectat, apreciat și înzestrată responsabilitate. Cu alte cuvinte, este vorba despre stimulente non-financiare. Imaginați-vă că un angajat este de a face mare, eficient, ușor și cu plăcere, iar la un moment dat, el își dă seama că nimeni nu are nevoie. Mai precis, este nimeni nu apreciază. Aceasta, în ciuda tuturor, este încă monitorizată constant „clip aripile“ atunci când zborul dorit, locul de muncă este similară și monotonă, precum și orice idei sunt blocate. Ca rezultat, ai pierdut un om, el nu poate merge să lucreze cu entuziasm. El va crede că există undeva un loc unde va fi evaluat la justa valoare sa, să ia inițiativa de a asculta opiniile și conferă responsabilitate.

Cum este să fii? Destul de simplu. Identificați „stele“ tale! Dă-le varietate, laudati-l, implică cauzei comune, le oferă posibilitatea de a crea și nu le cruța puțină libertate. Crede-mă, merită! În schimb, te-te de angajați motivați îndeplinesc funcțiile pe care le efectuează asupra naturii ușor și distractiv, dar, de asemenea, primește energie și de muncă funcționează ca o vacanță, chiar dacă aceasta este, după ore, și într-adevăr să meargă acasă.

articole similare