10 Semne de un cap de rău

10 Semne de un cap de rău

Pe baza experienței mele, am selectat 10 semne ale unui CEO rău, le-a pus într-o ordine aleatorie. Iată-le:

1. Puts propria persoană, mai mare decât rezultatul. CEO-ul care se delectează în titlul său, privilegiu sau putere, nu doar par neatractive. Sunt sanse ca el este mai preocupat de cum arată, decât lucruri cum ar fi definiția unui lider de piață în strategia de dezvoltare, identificarea de lideri puternici și extinderea drepturilor și oportunităților acestora, luarea de decizii dure.

Managerul Talent nu este dacă să joace în public, și de a acționa

Managerul Talent nu este dacă să joace în public, și de a acționa.

2. Sunt folosite pentru a opera o soluție. Directorul general, care rezolvă problema ocolind subordonații săi imediați, nu inspiră încredere. CEO-ul poate vorbi cu orice angajat, în orice moment.

întâlniri secrete cu angajații care sunt subordonate unui subordonat - un semn că CEO-ul este un lider slab

întâlniri secrete cu angajații care sunt subordonate unui subordonat - un semn că CEO-ul este un lider slab. Acest lucru creează o atmosferă nesănătoasă în echipă și creează dizarmonie. Și da, am văzut că se întâmplă.

Aceste persoane sunt bine dotate cu toate echipamentele necesare pentru a lua la drum spre nicăieri.

4. Funcționează cu povești din trecut. Nimeni nu este interesat în revelarea biografia. Sunteți CEO. Nimeni nu vrea să-și petreacă timp de gândire despre CEO-ul trecut a companiei, în care operează. Cu excepția prieteni apropiați, probabil, pe care le-ai adus cu ei. Ei iubesc poveștile pe vremuri, pentru că, ei bine, cum ar fi Peter Pan, ei au fost părți la acestea.

dependența prea mult pe trecut - un mod sigur de a înstrăina angajaților începând de astăzi

Vorbind serios, prea multe comparații cu alte industrii și alte companii care au lucrat cu succesele anterioare pe care le-au realizat, sau cu oameni celebri, știi, nu pot inspira persoanele cu care lucrați. dependența prea mult pe trecut - un mod sigur de a înstrăina de angajații de astăzi. Gândurile de disociere trece la al cincilea semn.

5. dețin execuții publice. Greu de crezut că acest lucru este încă în desfășurare, dar este adevărat. Am asistat personal cel mai rău biciuirea publică pe care am putut imagina. Privind înapoi, a trebuit să se ridice și să plece; și regret că nu am făcut-o.

Greu de crezut că încă mai au loc execuții publice, dar este

6. jignesc oamenii și utilizează blasfemii în relațiile cu ei. CEO-ul, cu căldură entuziast despre munca lor - acest lucru este bun. Fervoare - este iertata. SEO, care blestema oamenii nu este absolut potrivit pentru această poziție. Aș adăuga aici, de asemenea, că utilizarea nepoliticos atunci când descrie ceva - de asemenea, nu este o idee bună.

SEO, care blestema oamenii nu este absolut potrivit pentru această poziție

Nu cred că în lumea de astăzi astfel de expresii ca „pas cu pas pe gât lor“ sunt un ajutor vizual bun cu privire la modul de a face față concurenței. În plus, în momentul unei astfel de explicație nu este necesar să se balanseze o bâtă de baseball. Acest lucru ciudat și înfricoșătoare, și este puțin probabil ca cineva va inspira. Știi cine ești.

7. se referă la nerespectuos timpului străin. Ca CEO-ul, trebuie să fie un model de management eficient al timpului în compania dumneavoastră. Dacă știți CEO-ul, care este un program de întâlniri și activități și să le adapteze, așa cum vrea el, fără a ține cont nimeni, îi face pe oameni să aștepte ore în șir, fără a se obosi să le pre despre acest anunt, este vacanta lor, atunci când ea vrea - este o problemă.

Ca CEO-ul, trebuie să fie un model de management eficient al timpului în compania dumneavoastră

În cazul în care se delectează CEO în puterea care vine în birou, unde a fost de așteptare pentru subordonații - aceasta este o problemă. Pentru mine personal, aceasta înseamnă un singur lucru: că este dezorganizat, arată lipsă de respect pentru alții și acte egocentrice, numărând doar cu propriile interese.

8. Mutați numai alai. Am văzut acest lucru amuzant și un pic patetic. CEO al companiei, unde am lucrat o dată, nu a putut merge nicăieri fără alai de cel puțin 6 persoane. De ce? Egocentrism, intoxicație cu putere ...

CEO, care nu se mișcă arată ca distractiv, și este un păcat

De asemenea, bănuiesc că într-adevăr nu știa ce făcea. În plus, asistenții și adjuncții săi se temeau, în cazul în care nu menajeze toanelor acest lucru, ei vor primi poarta turn. Au avut dreptate. Ceea ce-mi amintește de următorul paragraf.

9. agrava angajații de conflict și gropi. un conflict sănătos util. oameni cu experiență și critic-minte se reunesc pentru a discuta modul de a face tot ceea ce nu doar bun, dar în cinci plus. Nu toată lumea va aproba reciproc, pot exista diferențe și antipatii. Asta e prea bine.

Vizate împingând capetele lor și crearea de oameni împotriva reciproc, nu va conduce la rezultate bune

Dar un scop împingând capetele lor împreună și înființarea de oameni împotriva reciproc, nu va duce la rezultate bune. Aș putea justifica de ce este că nu va primi nimic, dar o creștere de neîncredere colectivă.

10. Nu țineți degetul pe pulsul. Aici este faptul că CEO-ul nu ar trebui să prinde greșelile oamenilor, și să acorde mai multă atenție la ceea ce fac dreapta. Și pentru a ajuta la corecta ceea ce le împiedică să facă lucrarea cu cea mai mare productivitate.

CEO-ul care vine din când în când pentru a verifica modul în care lucrurile se vor indica ceea ce sa făcut greșit, dar nu spune cum să-l repara - pur și simplu nu este în măsură să controleze situația în cadrul companiei. Acest lucru se poate datora lipsei de experiență în guvernare, neîncredere sau micro-tendințe.

CEO-ul care vine din când în când pentru a verifica modul în care lucrurile se vor indica ceea ce sa făcut greșit, dar nu spune cum să-l stabilească, este pur și simplu în imposibilitatea de a controla situația în companie

Am criticat CEO-ul aici, dar dacă te oprești și să se gândească la asta, își dau seama că se aplică oricărui manager la orice nivel. În cele din urmă, modul în care se comportă acum, fiind în supunere doar câțiva oameni, ea pune bazele pentru modul în care se va comporta în viitor, odată ce a ocupat postul de CEO. Cultivați aptitudinile potrivite chiar acum si vei fi un lider bun la orice nivel la care aspiră.

articole similare