10 moduri de a te face să-și exercite, de transformare a corpului

10 idei pentru sandwich-uri - opțiuni pentru un prânz sănătos la locul de muncă

Cât de mulți oameni sari peste masa de prânz, deoarece ei nu vor să mănânce fast-food, dar ezita să ia alimente în recipiente de plastic. Am ales cele zece idei originale sandwich-uri de gătit ca o masă completă.

Cum să învețe să controleze puterea

Puteți auzi de multe ori, „Eu nu mă pot controla“, „Eu - persoana impulsiv“, „de control este de conducere mine nebun“, „pofta mea pentru dulciuri este de conducere mine nebun“, etc. Oamenii cred că într-un fel de control - este în mod necesar limitată de stres și constantă.

Cardio, yoga, de grup și de formare în greutate - este mai bine pentru pierderea în greutate?

În mod constant se pune întrebarea, ceea ce este mai eficient - cardio sau puterea de formare, de grup exerciții cu gantere sau de formare greutate corporală, yoga sau Pilates.

Cum genetica influenteaza pierderea in greutate

Ai auzit fraze de genul:. „Am oase mari“, „Am un metabolism lent“, „familia mea sunt pline“, „este toate genetica“ Cineva crede că e o scuză, iar cineva este convins că el nu poate pierde în greutate din motivele de mai sus.

Cinci condiții pentru pierderea în greutate

Mă uit în mod constant o caracteristică în comportamentul majorității cei care tin dieta pierde in greutate foarte lent. Ele se concentrează pe orice acțiune în cazul în care abordarea trebuie să fie cuprinzătoare.

10 moduri de a mă face exerciții

Voință este întărită în detalii. Walter Michel, am citit un sfat teribil - pentru a construi o relații cauză-efect. De exemplu, dimineața și mi-a alerga, deși aduce bucurie, dar forța te să părăsească casa la șase dimineața ma costat enorm puterea voinței. Și pentru că rula pe stomacul gol este rău, și acolo, în dimineața nu doresc să, eu iau 5 grame de BCAA. Și dacă am băut aminoacizi, nu se poate ajunge departe de termen. Nu dispar ca aditiv? 😉

Un exemplu similar, în cazul în care nu se poate trece printr-un chioșc cu inghetata, apoi doar du-te la partea cealaltă a străzii. Deci, tu cu siguranță va trece. Atenția dumneavoastră 10 moduri de a mă face exerciții.

1. Faceți o listă de redare care va face sa uiti de timp
lista de redare poate fi nu numai melodiile preferate, dar audiobook. Când căștile sună muzica preferată, cu siguranță nu va privi la ceas pe un plictisitor cardio post-antrenament.

2. Cumparati sport bun
Alții nu-mi pasă ce purtați, dar nu. Calitate și confortabil de îmbrăcăminte care se potrivește bine pe figura ta se va adăuga încredere și încredere. Spune-i că la sala te duci la locul de muncă pe corpul său, sudoare și de a depăși ei înșiși și nu pentru a arăta off. Da, este adevărat, dar sala de sport - acesta este un loc public unde ar trebui să se simtă liber, încrezător și confortabil. Nu cred că hainele vechi și aspectul neingrijit va contribui cumva la acest lucru.

3. Scopul și un jurnal de antrenament
În fiecare lună prescrie scopul. starea de spirit în acest scop, se lucrează la un plan de acțiunile lor și jurnalul de formare conduită. Amintiți-vă, fiecare exercițiu oferă o oportunitate de a deveni mai bine, cel puțin așa încât să puteți face la - este de a repeta lecția precedentă, un maxim - să se depășească. Scopul de a menține atitudine, pas cu pas planul și etichetați un jurnal de antrenament vă va ține în formă și a vă ajuta să urmăriți rezultatele.

4. Concureaza cu ieri „I“
Deci, acum faci 10 de minute de cardio dupa antrenament. Excelent, do 15 mâine, iar a doua zi după, crește viteza, adăugați sarcina pe antrenament următoare, și apoi timp din nou. Foarte important, fără fanatism, și cu plăcere.

7. exercițiu în seara? Colecta sac de sala de gimnastica pentru a lucra
Acest sfat din cartea cu privire la dezvoltarea de auto-Kelly McGonigal. Dacă luați forma fizică la locul de muncă, cu atât mai probabil nu va fi dor de un antrenament. În cazul în care a depăși lene și oboseală, să ia predtrenik. Supliment la și este proiectat pentru a reveni la antrenament atunci când nu au suficientă energie și vreau să înscrie la toate.

9. Alege o camera foarte cool
Găsiți o sală de gimnastică. în cazul în care doriți să vină înapoi. Trebuie să aranjeze nu numai prețurile și gama de scoici, dar atmosfera generală, personalul, contingentul.

10. Invest in tine bani
O modalitate foarte bună de a te forta pentru a merge in pentru sport - faci singur prezinta. De exemplu, dacă sunt într-o lună nu va fi dor de un singur antrenament, te vei da ... haine, lenjerie, cosmetice, tratamente spa, etc. Alegeți, atâta timp cât acesta a fost doar un dar și ea. Alimente, cumpărături pentru o casă sau pentru formare - nu este o opțiune. Dă-ți ceva care va aduce bucurie reală și emoții pozitive.

Legate de posturi:

Cinci moduri de a instrui în mod eficient
Cum să te motiveze la sala de fitness?
Supraalimentarea în timpul stresului - 5 metode eficiente de combatere
Cum de a opri vina ei înșiși după supraalimentarea?

articole similare