9 revelații vitale sunt obligați să știe fiecare mamă aduce pe copiii

I - o mama a trei fii. Când băieții mei erau încă foarte tineri, am auzit de multe ori întrebări stupide și comentarii, cum ar fi: „Poate tot cu soțul ei pentru a încerca să aibă în sfârșit o fată născut?“. M-am gândit deja că exploda cu furie. Unii au chiar și infracțiuni atunci când am spus că nu doresc să aibă copii. Există un sentiment că după ce a dat naștere la trei fii, am afecta cursul normal al evenimentelor din univers.

Asta am auzit destule despre el de pe buzele oamenilor, care la acel moment au făcut parte din cercul meu interior:

„Când mama mea sa îmbolnăvit, sora mea a avut grijă de ea. Crede-mă, niciodată nu nu vei primi un astfel de sprijin de la fiii lor! „(Tata babysitter copiii mei).

„Nu doresc să aibă copii. Nu vreau să fiu la fel ca tine. " (Un prieten - o mama a doi fii).

„Ugh! Trei fii! Nu invidiez! „(Pedagogul cynovey meu în fața lor).

În unele cazuri, am fost atât de șocat de un astfel de comportament de la alții care pur și simplu a înghețat în tăcere. Uneori, ca o reacție defensivă, am avut încă să încordează gât. Dar, de-a lungul anilor sunt mai mult și mai convins că a fi o mama a trei băieți - acesta este un mare avantaj. Iată câteva adevăruri vitale pe care le-am descoperit, ridicând trei synishek.

1. Sunteți prima lor dragoste.
Este cel mai pur și mai sănătoasă înțelegere a dragostei pe care vă puteți imagina. Sora mea, care are o fiică, întotdeauna bine-naturedly invidios când fiii mei mi-aduc flori sau mangaiat și împletit părul meu. Rețineți că sunteți băieții - un exemplu de cum să iubească și să fie iubit de o femeie.

2. Esti pentru ei - un eșantion de feminitate.
Arată-le de exemplu, că o astfel de bunătate și respect. Niciodată nu este prea târziu să-i învețe cum să vă trateze ca o femeie, la tatăl ei și oameni în general. Crescând mama puternică și de auto-respecta, băieții încearcă să găsească soția aceeași fată.

3. Nu merge fără lacrimi și regrete.
Ceea ce am făcut-o pur și simplu nu. Am țipat la ei. Sincer, o mulțime de tipete. Faptul că toți băieții mei - aproape aceeași vârstă și în fiecare dintre ele, așa cum părea la momentul respectiv, a fost o sursă inepuizabilă de energie. Ei au în mod constant zbenguială, au glumit și se complăcea. Eu, uneori, pur și simplu nu aveau răbdare pentru ea. Dar acum îmi dau seama că dacă am avut să dedice mai mult timp pentru a-și adune gândurile.

4. Puteți pune întrebarea: ce se întâmplă dacă am avut o fiică?
Pe cine semăna? Cum ar arata? Așa cum sa comportat? În adevăr, noi toți întrebam, mai devreme sau mai târziu, „Ce se întâmplă dacă?“. Sa întâmplat că am văzut-o pe stradă o fată puțin și am alunecat gândul: „! Da, se pare ca daca este propria mea fiică“ La un moment dat, chiar m-am simțit frustrat și Pang din ceea ce am fiică. Nu-ți face griji, va trece. Îți promit!

5. Nu trebuie să fie un martor la toba de fată veșnică.
Urăsc toate astea! Sunt foarte recunoscător că nu am avut de a face cu drama eterna-fata. Acestea „, după cum a spus el. „“ Așa cum a spus ea. „Lacrimi și istericale constante, modificări ale dispoziției - nu, e cu siguranță nu pentru mine! Crede-mă, băieții au o grămadă de ciudățenii și problemele lui, dar ei nu exagera ceea ce se intampla cu ei, evenimentele așa cum fac fetele.

6. Odată ce îți dai seama că rolul mamei a trei fii - acest lucru este exact ceea ce ai nevoie.
Se poate lua o mulțime de timp, atunci când în cele din urmă dai seama că ai educa băieții - asta e cum se spune, „ta.“ Personal, am știut pentru o lungă perioadă de timp. Sunt extrem de fericit că pot folosi timpul liber în mod exclusiv pentru ei înșiși. În acest sens, mamele creșterea fetelor să fiu sincer, nici noroc. Când fiul cel mare era încă un adolescent, el mi-a spus odată, „Mamă, ar fi grozav dacă ai avut o fiică. Tu nu ar fi capabil să meargă cu ea la o manichiura. Nu s-ar fi plictisit, și nu ar merge acolo singur. " De fapt, am fost bucuros să fie în măsură să fie singur. Dacă numai el știa că toate călătoriile mele la salonul de frumusete - aceasta este o mare oportunitate de a lua timp pentru personal eu.

7. Pentru a avea un fiu - mult mai sigur.
Noaptea trecută fiul meu de 20 de ani a decis să meargă cu mașina sa rostogolit într-un oraș din apropiere. Cred că dacă am avut o fiică, mi-ar fi lăsat-o să plece undeva noaptea cauta, chiar si cu persoane necunoscute? În orice caz! În mod firesc, băieții, de asemenea, avea probleme, dar fetele încă frecvent supuse unor atacuri și victime ale violenței.

8. N-ai schimbat atitudinea față de ei.
Acele momente minunate atunci când te uiți cât de drăguț care dorm. Acele momente neașteptate atunci când ekaet inima de bucurie atunci când vin în cameră. anxietatea maternă în timpul puternic și să îmbrățișeze un băiețel stîngace lui. Nu contează cât de mulți ani, ei nu au fost, ei vor fi întotdeauna băieții tăi mici.

9. Acceptați provocarea.
Este imposibil de exprimat în cuvinte, adică - să crească un bărbat adevărat. Blând, bun și educat. Un om care este perfect valabil și pentru femei și copii. Un om care devine un soț iubitor și devotat. Da, este o mare responsabilitate, dar nimeni ca tine, nu este capabil să facă față acestei sarcini. Vei reuși! Acest mare cadou a fost dat la tine de sus. Bucurați-vă și de a culege beneficiile educației lor!

Dezvoltați un adevărat om - o sarcină foarte dificilă. Dar toate mamele care au avut posibilitatea, ar trebui să fie mândri de faptul că aducerea viitorii apărători ai tați și soți iubitoare. Partajați acest articol cu ​​cei care încă mai crede că a educa fii - este o provocare irezistibila.

Share on Facebook

fapte surprinzătoare despre Sultana Mahidevran: asta este ceea ce a fost de fapt conducător.

Verificarea! Aflați câte secunde se poate ocupa această sarcină legenky.

Jos cu patos și Ponte 20 de celebrități, care, în viața reală nu se deosebește de persoanele fără adăpost.

Pentru capul de frumusete da 1 milion de $. În viață, n-ar fi ghicit că ea vytvoril!

Cum de a distra copii miliardari din Dubai. 20 fotografie necuviincios de lux.

Greu de crezut, care au fost aceste 20 de celebrități înainte de a deveni populare.

articole similare