Am fost primul de castraveți nu experiență în întregime de succes)), deoarece există puține călătorit în țară, deoarece construcția, castraveți au fost multe, dar au fost foarte amar, din cauza lipsei de irigare. Bolile, ca atare, nu a observat că doar putregai, și pentru că umiditatea a fost foarte mare, nu numai în seră, dar, de asemenea, pe stradă din cauza ploilor frecvente, vara era rece. Iar la final au fost furnici), a se vedea că era necesar să se lupte. Castraveți au fost de obicei „Zyatok“ și „Toscha“. De data aceasta a ordonat ca toate F1 - Gingo, Masha, Zozulya, Moscova delicatețe, toate fără amărăciune genetică.
Sunt plantarea de mama Zyatek și soția lui timp de 4 ani la rând, plângeri - orice fel, superrannie polenizate, fără amărăciune - adună pentru marinare pupsikov 3-4 cm la 6 cm murate fructe până toamna târziu ..
Eugene - Kazan! Un „castravecior Paris“ prea negru, producător „Gavrish“ - muraturi excelente! Pe urmele. an nu este „deranjat“ cu alegerea producătorului, atunci când a văzut în magazin cumpărat semințe, „Paris castravecior“ - astfel încât în 2-3 săptămâni, au început să dea roade - dezrădăcinată și trimis la coșul de gunoi :-( De ce - bine, ceea ce este castravecior 15-20 a se vedea elefanți și chiar gros și amară și, dacă este smuls 7-8 cm -!, în general, nu este posibil ... castravecior fără succes de la firma „Zedechia“ și prin „Gavrish.“ - castraveți liliputiki drepte, plimbare, vyrostayut maximă la 4 cm, în cazul în care brusc observat sau mai târziu au adunat, ele nu mai pot crește în lungime - umplut larg și transformat în minge ... ;-)
De asemenea, am zburat la Paris castravecior, probabil, a alunecat un Vyaznikovsky castravete gros și amar, a cumpărat într-un sac alb sau Gavrish? sau Poisk.Ochen multe declasificare a fost.
În acest an, plantat sub filmul de la Paris Gherkin, el a surprins o mulțime de castraveți, murat câteva cutii de conserve, având în vedere că noi nu trăim permanent în țară - doar super! Adevărata natură a ajutat - o mulțime de ploaie! Un Zazulya în timpul iernii corodării nu este necesară, cel puțin în Len.
pcheloopyljaemogo Excelent baril Ural și Nijinsky ... a pus în castraveți au fost anul trecut ax ... un gust extraordinar, în butoiaș Ural, dulci, castraveți burtos ... În acest an, din nou, va pune ... Și probleme cu albinele nu a fost lui și viespi polenizate perfect))) )
Și am Nezhinskii gust nu-mi place ... rodnică și nu Zaloše rău, dar mananca doar o salata sau pentru a adăuga - nu foarte