există într-adevăr repede cu metroul puteți ajunge în centrul, sistemul este ușor și ieftin pentru a ajunge la centru, unde cele 40 de minute trebuie să fie luate în considerare în fiecare direcție, în cazul în care există o hartă, este posibil să se preselecta stația. Puteti vedea palatul regal din apropierea zonei Ch ea și, în general, tot ceea ce este aproape, câteva ore, puteți vedea ceva, într-adevăr important să se țină cont de faptul că 2 ore înainte de plecare, este necesar să fie deja la aeroport
Chiar dacă vă plimbați doar în jurul valorii de la Madrid, veți vedea o mulțime. Există o astfel de arhitectură, o poveste în fiecare stradă, aceste tipuri de asomare. Dacă sunteți prima dată în Madrid, pentru a merge undeva în singurul loc unde nu ar fi, dacă ești pur și simplu nu este interesat de ceva anume. Puteți obține bilete pentru autobuz Hop on Hop off. El vă va duce în jurul orașului, întregul traseu este de aproximativ 1,5 ore. Au audiogayd. Biletele sunt vândute pe zi. Puteți merge la orice oprire, apoi continuați din nou traseul.
Fetelor, voi zbura cu casă de vacanță în Israel, în America, și nu am nevoie de nici o viză, nicăieri, cu excepția România și mi :) Belarus. Bagaje ne predăm la aterizarea în Israel, și va lua deja în Boston. Deci, probabil, ce tot acest timp avem. Gallop este încă mai bine pentru Europa decât o face. Magazine nu ma surprins, deși, desigur, va trece prin duty-free, esle au timp. Deci, trebuie să fie o excursie culturală. Vă mulțumim tuturor celor care au scris, scrie mai mult, un imens vă mulțumesc!
15 minute cu metroul Nuevos Ministerios - acolo mall Corte Ingles, mă duc acolo tot timpul, foarte convenabil
Dacă doriți să se plimbe în jurul orașului, apoi face o schimbare la Nuevos Ministerios și du-te unde vrei, ajungi la timp de 5.10 minute la Sol (centrul orașului, are totul, și o mulțime de oameni), Plaza de Espaà (acolo ca un palat în apropiere), Tribunal (magazine, restaurante langa Chueca, un stil putin boem).
Și dacă vă place arta - aș recomanda să Museo de la Reina Sofia, cu colecții de Picasso, Miro, Dali
Multe mulțumiri tuturor, mai ales TUS. Mă duc la Boston la Moscova cu o conexiune la Madrid. Între toate zborurile 7 ore. Stând la aeroport nu doresc să. Magazine nu sunt interesați, mai ales nu pot scoate în evidență. Du-te prin oraș - este adevărat la muzeu doresc să colecții de Dali și Miro. Prado a fost deja. Ai nevoie de un transport convenabil, cu picioarele - nu destul. Toate sfaturile sunt foarte utile. Mulțumesc mult.
Ediție de rețea «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)“
Informații pentru agențiile guvernamentale (inclusiv, pentru Roskomnadzor) Contact: [email protected]