Am bucura de zbor liber. Pasiunea mea - blendere, mixere, grătare și alte elemente de echipament restaurant. Pot vinde, dacă este necesar. Dacă nu aveți nevoie, eu pot, de asemenea.

Poate că mulți fani de high-tech știu cum merg lucrurile în Taiwan HTC. Pe scurt - nu contează, și de aceea conducerea deține nava amiral actual al marilor speranțe. el va salva situația - va fi absolut clar în câteva luni. Între timp, ne aruncăm o privire la 5 caracteristici care provoacă iritații evidente în rândul proprietarilor acestui dispozitiv. Care sunt acestea? Hai să aflăm.
corp ciudat

megapixeli ciudat
Vorbind despre HTC deficiențe emblematice, să nu mai vorbim de UltraPixel-aparat de fotografiat. Sincer, ideea acestei tehnologii este demn de respect: creșterea dimensiunii fizice a pixelilor din cvetochuvstvitelnost matricei a permis să crească și ca o consecință, pentru a îmbunătăți fotografii în condiții de luminozitate scăzută.

relicvă a trecutului
Dezavantajul acestei soluții este evidentă: transferul de fișiere va merge mult mai mult.
sarcofag din aluminiu
Pentru a ajunge la bateria nu va reuși deloc dorință. De aceea, amatorii de călătorii sau doar o lungă perioadă de timp pentru a fi departe de prizele nu se vor dovedi a înlocui bateria cu promptitudine. Păcat.

Blocați-mă dacă poți
5 motive să urăsc HTC One M8 Gregory Pasechnik
Blocați-mă dacă poți.
Dobândite Dot Vezi caz și să uitați despre existența acestei chei. Deschiderea și închiderea capacul se blochează și deblochează ecranul. Chiar și fără ea este destul de convenabil să se ocupe cu o singură mână.
Concluzie.
Pot spune că un articol scris de cineva care nu este familiarizat cu produsele HTC. Aspectul este frumos, te admir corpul întâi. Atunci ești doar să utilizați toate funcțiile programului. Acest sens HTC ca nimeni altcineva a incercat instalarea Android pe partea de sus a interfeței Sense. fleacuri, widget-uri plăcut lucrat, interfață intuitivă.
Vă mulțumesc pentru atenție)