01. Te simți în stare proaspătă și veselă în fiecare zi (dimineața nici mahmureala, vina și a pierdut memoria).
Dimineața, trezește-te și mai ușor de a lucra cu întârziere puternic în cele două săptămâni nu a fost necesară. Sincer, astfel de modificări doar plăcut și să dea o mai mare certitudine.
02. Veți primi o mulțime de timp liber, care a folosit pentru a merge doar departe de a recupera de la un pyanok tumultuoasa.
Se pare că atât de mult timp a fost pierdut și a plecat nicăieri. Nimic, acum este momentul pentru a fi utilizat în avantajul mai bine.
03. Eficiența a crescut (fără exagerare).
Iată ce înseamnă să direcționeze energia în direcția cea bună. Dimineața, nu prea leneș pentru a merge la locul de muncă, o mare dorință și un sentiment de oportunitate de a lucra mai greu, face mai mult, pentru a merge la instalațiile mai des, mai multe întâlniri și spectacole, nu pentru a arunca chiria pe de altă parte.
04. Pungă mai grasă și mai grele zile de muncă de succes.
Cel mai important lucru nu este golit în aceeași zi din cauza unui cuplu de excursii la cluburile de noapte. Nu, nu am economisi bani și nu va cruța fiecare bănuț, dimpotrivă, ziua în care am merge la cinema pentru premiera, bowling, biliard (eu sunt, în general, un fan al jocului frumos). Dar obține încă un ordin de mărime mai mică decât cea cheltuită pentru o petrecere beat care a doua zi nu a putut aminti.
05. extinde interesele sale granițe, rătăcind în rețeaua în căutare de informații cu privire la acest subiect.
06. constantă dorința de a juca sport.
La fel ca presa de rock și de a efectua push-up-uri câteva ore în timpul săptămânii, o sală de gimnastică și un perete de alpinism la sfârșit de săptămână. Înainte de week-end de sport a scăzut departe prin definiție, deoarece Week-end să se relaxeze și să se odihnească după o astfel au avut întotdeauna o durere de cap, iar sportul dispare din nou. Acum energia pe prostii, nu se consumă este utilizat în scopul propus.
07. Îmi amintesc toate sexului frumos.
Acum îl văd arata în mod clar sobru, și de a face o greșeală ca înainte să se întâmple, nu sa întâmplat. Care caută contactele și schimburile decola în plimbările în jurul orașului în week-end (toate alerga afară de baruri și cluburi înfundat, toate străzile sunt teeming cu tinerii ore până la 4 dimineața).
08. Din nou, dependent de lectură (am folosit pentru a iubi acest lucru).
Nu există clasice plictisitoare, cea mai mare parte cărți din militanții de descărcare de gestiune investigatori (interne) și penale (de asemenea, piața internă). Deși se va cititorii nu avid și limita cel puțin o carte în câteva luni, dar a fost o schimbare fericită în tine.
09. În ceea ce privește distracție nimic nu sa schimbat mult.
Toată distracția și, de asemenea, compania este, de asemenea, confortabil și cu o sticlă de Fanta / Mirinda / sprite în loc de cocktail / alte produse de bere / alcoolice în mâinile.
10. Prietenii încet a început să fie serios despre risc cravata mea.
mă văd fără alcool în mâinile lor pentru mai mult de două săptămâni (de fapt 17 zile) și pentru ei este uimitor. Mă simt, va începe în curând de pariuri: un cuplu de oameni au făcut deja prognoza privind „cât de mult a fi încă în măsură să reziste.“ O mulțime de prieteni, fiecare are o șansă bună de a ridica un scor bun.
Ne-ar fi recunoscător dacă vă împărtășesc acest articol: