5 moduri de a bate anxietate

Deschizi ochii, te ridici și deja îngrijorat de ceva. Cum pentru a trece zi? Dacă eu pot ceea ce am de până la? Când răceli avea loc în copilul? Vom fi în stare să se mute într-un alt apartament? Și dacă pot găsi un nou loc de muncă? Iar aspectul parului meu azi?

Motivele de îngrijorare sunt foarte diverse, iar nivelul de anxietate nu este de multe ori depinde direct pe scara reală a problemei. Mai des decât ne pasa deloc pentru motivele inventate sau exagerate. Ceva se completează până mintea cuiva, fantezii despre ceea ce ar putea fi, ea nu a fost niciodată și nu va fi niciodată! Dar știi că e doar atunci când totul în urmă, și totuși să vină - necunoscut este foarte înfricoșător și deranjant!

Ne trișeze mai mult și mai mult, și nu este clar deja, cum să se întoarcă la normal! Obiceiul de a vă faceți griji putem trece de la un părinte sau apar de la sine. Și clienții la mine prea des despre ceva griji, griji. Dacă sunteți îngrijorat de ceea ce cred alții despre tine, mă grăbesc să vă aduc o veste bună: ei cred că cea mai mare parte despre problemele lor, nu despre tine!

Cum se poate reduce anxietatea, nu de a transforma toată viața într-o experiență continuă, relaxați-vă în cele din urmă și începe să se bucure de viață? Expresii de genul „Calmează-te acum! Experiența Destul! „nu ajuta, chiar și vice-versa.

Vreau să împărtășesc cu voi cinci moduri simple de lucru în afara mea experienta hands-on, care poate ajuta să vă ușura anxietatea și, treptat, să-l direcționeze într-o direcție diferită! Când ne-am griji, ne petrecem o cantitate enormă de energie internă, care ar putea fi cheltuite pe ceva mai plăcut și util. Toate aceste metode m-am experimentat atunci când trece prin, din cauza intervențiilor în fața oamenilor, sau înainte de întâlnirea cu persoana, sau despre ce se întâmplă în planurile mele sau nu, și m-au ajutat.

1. Acceptați-vă cu griji! Permiteți-vă să vă faceți griji. Realizati-l. Chiar acum sunt îngrijorat, așa că o voi face cu plăcere și în mod eficient.

De îndată ce începe să încerci să o facă în mod conștient sau să încerce să se bucure de proces, pentru un motiv sau altul, se pare că anxietatea destul de repede pot merge chiar până în fum! Când ne permitem să vă faceți griji, nu mai pierdem energie pe rezistenta la interzicerea sine îngrijorătoare, ne relaxa și reduce în mod automat gradul de anxietate.

2. Dacă eu sunt încă îngrijorat cu privire la prostii, atunci poate voi face mai util ocazii în cazul în care am fost în stare să afecteze ceva?

Atunci când nu sunt în măsură să influențeze mersul lucrurilor să vă faceți griji poate fi pentru totdeauna.

Dacă am aranjat astfel încât în ​​mod continuu despre ceva îngrijorat, așa că pot începe să fac ceva riscant, Grand? La urma urmei, eu încă mai găsesc din cauza a ceea ce mă simt, dacă ocazie neînsemnată - mă înșurubează, așa că lasă-mă să fie adevăratul motiv, care, astfel, poate da-mi ceva despre ce am visat! Nu voi face griji cu privire la ceea ce eu nu pot obține, și cum să fac ceva, cum pot atinge un anumit scop, de ceva bun și util, nu neplăcute și înfricoșătoare.

3. În cazul în care o anumită preocupare, problema reală, apoi lăsați energia în preocuparea dreptul de a ne, canal creativ, descoperi și rândul său, emoție - în acțiune.

Ei bine, acum am ceva nu funcționează. Ce pot face pentru a obține? Ce să fac să nu fie frică? Ce se poate face acum că rezultatul a apărut două săptămâni mai târziu, trei sau șase luni? Întrebați-vă întrebări specifice, scrie pe o foaie de hârtie o listă de probleme, și lângă ei - o listă a ceea ce pot face, și datele.

4. Ai grijă de tine. Bine, îmi fac griji chiar acum. Dar, poate, prefer să o fac în baie? Sau în piscină? Sau într-o nouă rochie frumoasă? Sau după va face ceva nou, riscant?

Aceasta ajută într-adevăr de lucru cu corpul - adică, să danseze, pentru a rula, du-te pentru un masaj, face ceva creativ, du-te pentru o plimbare. Și să se gândească, și ceea ce vreau să fac acum? Poate o manichiura cu pietre, sau cappuccino într-o cafenea, sau du-te la un interviu de angajare?

5. Lauda-te. După cum știu perfect cum să vă faceți griji, la cinci! Deci, orice altceva, de asemenea, am ajunge foarte bine!

Lumină și atitudine veselă pentru a te ajuta pentru a comuta și a opri berating-te și simți asta cu mine că ceva este greșit, se așteaptă probleme în fiecare zi. Mult mai util să te înveselească și spune-le ceva frumos, nu așteptați pentru ea de la alții!

La urma urmei, viața este frumoasă, și depinde numai de noi dacă acesta va fi chiar mai bine, iar noi vom cheltui pe temerile, grijile si anxietatea, din care încă nu este nici bun nici pentru noi, nici oamenii!

articole similare