5 mituri inventate de oameni, a ceea ce nu știi cum sunt femeile - ghid în blogosferă

5 mituri inventate de oameni, a ceea ce nu știi cum sunt femeile - ghid în blogosferă

Mitul 1: Femeile nu știu cum să gătească. Această afirmație este dovedit de faptul că toate cele mai renumite bucătari din lume - bărbați. De fapt, oamenii vorbesc de fiecare dată pentru a spune „mulțumesc“ pentru un mic dejun delicios, prânz și cină în timpul săptămânii, soția lui, mama-mama ei sau la sfârșit de săptămână. Ei nu le place să laude și nu știu cum. În plus, dacă vă spun că femeile nu sunt date pentru a găti borș ucrainean reale sau de a face risotto bun, femeile vor fi la sfârșitul vieții pentru a încerca să demonstreze contrariul. Un om numai că ar trebui.

Mitul 2: Femeile nu știu cum să conduci o mașină. Bineînțeles că pot. Adevărat, nu toate, dar numai cei care au studiat și a trecut pe dreapta. Cel puțin cinci ori 5 au încercat sincer să treacă pe cont propriu. Drive nu poate numai femeile care sunt tu, un om, a dat mașina, împreună cu drepturile. Așa cum se spune, drepturile prezentate, și „unitate“ - nr. Cei care s-au și ei înșiși au studiat pentru a cumpăra dreptul - du-te foarte atent la extrema dreaptă, în conformitate cu normele. De asemenea, ei evaluează periodic drepturile și interesele inovațiile. Zhenschniny-drivere irita oameni, deoarece, ca urmare regulile, vă împiedică să le rupe cu ușurință. Ei bine, și, în plus, afirmația că femeile nu pot conduce o mașină - un motiv bun pentru a nu permite unui om la conducerea sa iubita, soția lui și chiar mama sa.

Mitul 3: Femeile nu știu cum să gestioneze banii. O femeie știe cum să gestioneze banii. Mitul a inventat un șurub, care este scopul întregii vieți este tezaurizării sau avar, care se tem că va cheltui banii femeii inclusiv pe ei înșiși prin cumpărarea de o pereche de seturi de lenjerie de corp, în care, de altfel, este propria lui și seduce. Ei bine, chiar și o pereche de pantofi, o rochie cu o tăietură în partea de sus, de jos fantă. Și, de altfel, în același scop. Dar, în supermarket sau pe piața de sex feminin vor fi cumpărate produse normale, la prețuri rezonabile, de la care puteți găti un mic dejun complet, prânz și cină. Spre deosebire de bărbați, care scor frigider de bere, tortellini, tăvi cu ouă și pungi de creveți la bere. Un astfel de kit pentru o dieta completa este puțin probabil să se potrivească.

Mitul 4: Femeile nu știu cum să calci o cămașă. Apropo, acest lucru nu este un mit. Multe femei astăzi nu știu cu adevărat cum să facă acest lucru.

Mitul 5: Femeile nu știu cum să trăiască fără oameni. Femeile pot face totul. Inclusiv, lăsat fără oameni înfloresc, ridica din „ruine“ relații rupte, redescopere sensul vieții, este posibil să se îndrăgostească, să fie fericit, și cel mai important, pentru a găsi armonia cu cei care vor aprecia.

articole similare