La bărbați încrezător
Sunteți în picioare pe plajă. Rising val în spatele ei o alta mai mare, atunci chiar mai mare. Și când valurile merg în fața ta în razele soarelui care apune, ele apar - oameni încrezători. Uite cum strălucesc și stralucesc sub picăturile de mare, ei pot viziona pentru totdeauna!
De fapt, oamenii încrezătoare în sine sunt mult mai puțin mitice și mult mai prozaic. decât ar putea părea de la malul mării. Mai mult decât atât, încrederea în sine - o abilitate care se poate obține absolut oricine. Să vedem ce sunt miturile înconjoară oamenii încrezătoare în sine, și că este adevărat.

Mitul 1: Am oameni convinși că toți se dovedește.
Nu știu despre tine, am oameni cu încredere asociat oameni de afaceri de succes din Manhattan de Nord sau KrasAvia Tsami cu arata bine irezistibil, care iau de la viata tot ceea ce doresc.
În realitate, și oameni de afaceri de succes, iar prima frumusețe care se confruntă cu același număr de eșecuri, la fel ca toți ceilalți oameni. Mai mult decât atât, cu cât crește persoana, gravitatea eșecurilor sale.
Cu toate acestea, ceea ce distinge oamenii încredere în sine de toate celelalte, că după eșecurile pe care le primesc în sus, se agită și se trece mai departe. Nesigur, ca popor, după un eșec grav, ele tind să se oprească și să tragă înapoi.
oamenii Confident nu se așteaptă ca ei au ceva pe prima încercare. Ei cred că mulți depăși „prima unitate“, după cum este necesar. Și nu se datorează aspectului sau grosimea pungă. Încearcă-l și vei fi cu un pas mai aproape de încrederea în sine. Numai atunci se va confrunta cu următorul mit ...
Mitul 2: auto-încredere oamenii nu se tem.
Ti-e frica cum. Dar depăși temerile tale. Ce crezi că este curajul - absența fricii, sau capacitatea de a le depăși? Cred că oamenii neînfricați nu se întâmplă. Fearlessness - o tulburare rară a marcat corpurile de migdale distruse în creier. Persoanele care nu suferă de această boală - frica.
Dacă sunteți familiarizat cu biografia de mulți sportivi profesioniști, calea lor spre sport și medaliile începe cu teama că au făcut doar pentru sport. oamenii increzatori au o poveste personală de depășire a fricii și a prieteniei cu ei.
oamenii Confident știu că prezența fricii în sine nu este ceva rușinos - frica este unul dintre simțurile umane de bază. necesare pentru auto-conservare la nivelurile inferioare și pentru a face la cea mai mare decizie.
Cu toate acestea, oamenii nesiguri cred că frica - e jenant. Rușinat să se teamă, mai ales se tem de lucrurile mici. Dar nu, nu-ți fie frică de rușine. Dar să-ți fie frică să-ți fie frică - rușine.
Mitul 3: oameni Confident dau sfaturi și să învețe cum să fie.
oameni de încredere, în primul rând, nu dau sfaturi. în schimb, ei ascultă, pentru că ei înțeleg că ei au două urechi și o gură în special. În al doilea rând, ei nu știu nimic despre viața ta. Și chiar dacă ei știu, ei sigur nu știu, pentru că - nu.
Acesta este motivul pentru care principiul de bază al psihologiei - să nu spun o persoană ca el să facă. Și chiar dacă psihologul tau caruia ii spui totul despre tine, nu vă va spune cum să se comporte, persoana care cunoaște mintea mult superficială, ca să nu spun chiar mai mult. Cei care vă învață cum să trăiască - pur și simplu nu încrezător și să depună eforturi pentru a compensa incertitudinea în viața lor cu experimentarea ta.
Cu toate acestea, oamenii încrezătoare în sine poate face ceva mai bine, pentru a vă arăta cum să ia decizii și să acționeze oameni sigur de sine. Vezi diferenta? Nu te va învăța, te vei învăța.

Mitul 4: oameni siguri că erau ca întotdeauna.
Confident oamenii nu se nasc. Dar știi, ce se nasc? Aramă. Din păcate, mulți oameni confunda încrederea cu aroganță. Într-un fel, se crede că auto-încredere nerușinată, dar, de fapt, ele fac acest lucru de auto-îndoială. Cu toate acestea, îndrăzneala - este una, foarte limitat model de comportament.
Încrederea în sine - este o abilitate flexibil, care au produs răspunsuri diferite la situații diferite. Încrederea în sine - este riscul de zona de confort și experimentarea cu consecințele.
Achiziția de încredere în sine - este mai mult de formare. Astăzi, puteți sări în lungimea lui încrederea în sine un metru și jumătate, și mâine - exercitarea - deja la 1.80, iar a doua zi, la toate pentru două.
Mitul 5: oameni Confident acolo.
Cel mai mare mit. Confident oamenii nu există.
Sunt oameni care au depasit temerile lor, experiența și conștientizarea dobândită, să învețe să asculte noi înșine și de a percepe circumstanțele vieții sale - într-o anumită zonă sau mai multe zone. Cu toate acestea, ca grupul a cântat REM: «Life - mare. Ea mai este mai mare decât tine și cu mine. "
Puteți câștiga încrederea într-o zonă de viață și de a rămâne incertă în celălalt. Pe măsură ce un om care se simte încrezător la locul de muncă, fiind un om de afaceri de succes, dar nu știe ce să facă cu familia, cum să se comporte cu soția sa și cum să crești un copil? Un exemplu de o unitate absolut reală și nu.
Și știi ce, acest lucru este absolut normal. Deveniți încrezător în noua zonă de viață - este o nouă provocare. Dacă ați însușit această abilitate într-o zonă la alta, vei deveni mult mai ușor.