Dacă cineva nu este o chestiune de râs, alții continuă să-și arate și să creadă în bine. Ei sunt cei care încă mai au suficient pentru a mânca. Lucrurile și luxul nu este suficient, dar stomacul nu este gol încă, într-un ritm poți ține pentru o lungă perioadă de timp și să păstreze o fata buna pe un joc prost. Am trage această concluzie. Mulți pur și simplu razi, dar eu locuiesc într-un oraș mic, și eu văd cum oamenii sunt întrerupte de la un card de credit la alta, cu cealaltă deja în plin colecționari Chase. Glume, râsete, distracție! Într-o familie în care atât locul de muncă, o astfel de distracție.
Vizionarea dintr-un punct pentru a viziona. Dacă setați un obiectiv pentru a câștiga o mulțime de bani și să cumpere un apartament nou și o mașină, și de a trăi confortabil, atunci această poziție până când totul merge bine. Dar, dacă doriți pur și simplu să trăiască, atunci totul funcționează bine. Așa cum este, principalul lucru care a avut un acoperiș deasupra capului, alimente și îmbrăcăminte, și totul altceva este deșertăciune și goană după vânt. Să ne uităm înapoi și amintiți-vă cum am trăit bunicii și bunicile noastre. In timp ce au fost fericiți și au trăit fericiți, chiar dacă ei nu au avut faptul că avem acum, dar încă nu pot să se distreze și nu au suficient timp. Și toate pentru că este greșit de a gestiona finanțele, timp, și stabilește ridicat de bare. La vecinul are o mașină nouă și am nevoie de nici bani, asa ca voi lua un împrumut. Invidia este un lucru rău și îi face pe oameni sclavi. Ai nevoie de tot Listă de dvs. împinge departe, pentru a lucra mai mult și mai puțin cheltui totul va fi informații în actualizate. Și cel mai important, se bucura de viata alaturi de cei dragi. Altfel, tot timpul va avea loc în sentimente și nemulțumire. Principalul lucru pe care suntem în viață și avem tot ceea ce este necesar pentru viață, și va fi adăugat orice altceva în timp. Această lume este în puterea banilor, din momentul în care toți regii aruncat, și niciodată pe acest pământ nu va rula sărac, așa că doar trăiesc și să se bucure de viata ta.
Totul este bine în toate zonele poate fi rău doar, idioți. În viața reală, cu oameni reali viata este plina de probleme, se lupta cu ei, și nu întotdeauna de succes. Nu în fiecare zi aduce noi un motiv de bucurie, dar durerea este utilă prea, fără ele nu se poate spune ce bucurie.
Deci, în linii mari, nimic nu sa schimbat, perioada este distractiv complet, înapoi la bytovuhe, dar sufletul de amintiri calde de zile distracție.
Da, într-adevăr. Mai bine - nicăieri. Citiți facturile prezentate de guvernul nostru, deputatii din Duma de Stat, Ministerul Justiției, Ministerul Finanțelor, Ministerul Muncii și altele de care ilk. Și dintr-o dată impresia că ne-a aruncat un laț și-l strânse. Asediat ca steaguri lupi.
Ultima locuințe pentru datoriile trebuie să fie scăzute din, vârsta de pensionare - pentru a ridica taxa asupra șomajului - a crea toate certurile în familie, scandaluri, lupte și bătăi - dezincriminării și legalizeze.
Pe scurt, cu atât mai mult Rumyniyan la lumina va merge mai bine. Pentru cine? Pentru clienții, cu siguranță! Ați putea îndoi că tocmai am comandat? Occidentul și SUA? Ei bine, citiți știrile despre tot ceea ce am scris și se agită tăițeii de la urechi, care ne spânzure de cei care creează toate aceste facturi se presupune pentru intenții bune.
Vom continua să rămână tăcut și mesteca muci - puterea de a da noi toți o locuințe la prețuri accesibile, numit mormânt.
Optimistul va plăti întotdeauna atenție la lucrurile bune care sa întâmplat cu el.
Pesimistul colectează sârguință mozaic de evenimente proaste.
Și viața merge cheredom..Life merge mai departe așa cum spun ei.
În viața mea nu este puțin deteriorat sau îmbunătățit.
Tot așa cum a fost, și este, la același nivel.
La Moscova, de asemenea, nu pare să se schimbe prețurile mărfurilor au crescut puternic și mulțumesc pentru asta.
În America a ales Trump ceea ce iese din acest lucru, nu este clar ..
Daca te plictisesti, poti sa te duci mereu la un club și de a asculta muzică.
Aceasta distrage atenția de la problemele.
Transmite spre viitor!