AdMe.ru colectate pentru tine 20 Pablo Picasso citate despre cum să fie un artist de viață.
- Dacă doriți să păstrați luciu pe aripi de fluturi, nu le atinge.
- Pictura - ocuparea forței de muncă pentru nevăzători. Artistul nu pictează ceea ce vede și ceea ce simte.
- Cu varsta, vântul puternic. Și este întotdeauna în față.
- Fiecare copil - artist. Dificultatea este de a rămâne un artist care iese din vârsta copiilor.
- Pentru a desena, va trebui să închideți ochii și să cânte.
- Vreau să trăiesc ca un om sărac cu bani.
- Și printre oamenii mai multe copii decât originalele.
- Dacă ar fi fost posibil pentru a scăpa de creierul și ochii, folosiți numai.
- Există doar două tipuri de femei - zeițe și gunoi.
- Mama mea mi-a spus: „Dacă vei deveni un soldat, vei fi un general, dacă vei deveni un călugăr, vei fi rector.“ In schimb am devenit un pictor - și a devenit Picasso.
- Așteptați pentru mâine, dar că nu vrea să se încheie înainte de moartea sa.
- Noi, spaniolii - este masa în dimineața, după-amiază și bordel lupte de tauri seara târziu.
- Toată lumea încearcă să înțeleagă pictura. De ce nu încearcă să înțeleagă păsările cântând?
- Când criticii de artă se reunesc ei vorbesc despre formă, structură și semnificație. Atunci când artiștii se reunesc vorbesc despre unde puteți cumpăra un solvent ieftin.
- Întotdeauna fac ce nu pot face. Așa că pot învăța.
- Unii văd că există, și întrebați de ce. Pot să văd că s-ar putea să fie și întreabă: „De ce nu?“
- 40 de ani - o epocă în care în cele din urmă se simt tânără. Dar e prea târziu.
- Dacă nu era nimeni de a iubi, mi-ar fi căzut în dragoste cu clanță.
- Acești artiști - Rembrandt, Giotto, iar eu sunt doar un clovn; viitor în artele pentru cei care știu cum să wriggle.
- Dă-mi un muzeu și o voi umple.