20 Citate Pablo Pikasso cu privire la modul de a fi un artist pentru viață

20 Citate Pablo Pikasso cu privire la modul de a fi un artist pentru viață

AdMe.ru colectate pentru tine 20 Pablo Picasso citate despre cum să fie un artist de viață.

1. Dacă doriți să păstrați luciu pe aripi de fluturi, nu le atinge.
  2. Pictura - ocuparea forței de muncă pentru nevăzători. Artistul nu pictează ceea ce vede și ceea ce simte.
  3. Cu varsta, vântul puternic. Și este întotdeauna în față.
  4. Fiecare copil - artist. Dificultatea este de a rămâne un artist care iese din vârsta copiilor.
  5. Pentru a desena, va trebui să închideți ochii și să cânte.
  6. Vreau să trăiesc ca un om sărac cu bani.
  7. Și printre oamenii mai multe copii decât originalele.
  8. Dacă ar fi fost posibil pentru a scăpa de creierul și ochii, folosiți numai.
  9. Există doar două tipuri de femei - zeițe și gunoi.
  10. Mama mea mi-a spus: „Dacă vei deveni un soldat, vei fi un general, dacă vei deveni un călugăr, vei fi rector.“ In schimb am devenit un pictor - și a devenit Picasso.
  11. Așteptați pentru mâine, dar că nu vrea să se încheie înainte de moartea sa.
  12. Noi, spaniolii - este masa în dimineața, după-amiază și bordel lupte de tauri seara târziu.
  13. Toată lumea încearcă să înțeleagă pictura. De ce nu încearcă să înțeleagă păsările cântând?
  14. Când criticii de artă se reunesc ei vorbesc despre formă, structură și semnificație. Atunci când artiștii se reunesc vorbesc despre unde puteți cumpăra un solvent ieftin.
  15. Întotdeauna fac ce nu pot face. Așa că pot învăța.
  16. Unii văd că există, și întrebați de ce. Pot să văd că s-ar putea să fie și întreabă: „De ce nu?“
  17. 40 de ani - o epocă în care în cele din urmă se simt tânără. Dar e prea târziu.
  18. Dacă nu era nimeni de a iubi, mi-ar fi căzut în dragoste cu clanță.
  19. Acești artiști - Rembrandt, Giotto, iar eu sunt doar un clovn; viitor în artele pentru cei care știu cum să wriggle.
  20. Dă-mi un muzeu și o voi umple.
  • 20 Citate Pablo Pikasso cu privire la modul de a fi un artist pentru viață

articole similare