65008 km

Și astfel peste tot, aproape toate masinile Hyundai si Kia! În toate forumurile, se pare că este doar un design elementar gafa! Două dintre voi grăsime, designeri!

Acum, partea distractivă, cum a făcut-o și hotărârea, în general, ce să facă. Pe această problemă, m-am gândit întreg astăzi, iar acum sunt gata să scrie.
1. Cel mai ieftin și cea mai simplă opțiune. Scor și merge prost. Când se înlocuiește ambreiajul, schimba totul.
2. Încearcă să grăsime, dar nu numai pshyknut și lubrifia cu mintea!
3. Cel mai scump, dar cu ** și la dreapta, scoateți caseta și schimba ciuperca șurubul și furca de ambreiaj.
4. Așezați arcul pentru a fixa furca de ambreiaj. Furca este apăsat, nici un fluier.

Am decis să folosească doar două opțiuni pentru două și numărul patru. Și, în timp ce numărul de încărcare opțiunea doi, dar trebuie să spun varianta cu arcul, de asemenea, am reușit deja să rupă în, dar sa retras înainte de fluierul!

Pentru cei care se vor schimba ambreiajul! Asigurați-vă că pentru a cumpăra și de a schimba și lubrifia abundent aceste două părți:
1. Hyundai / Kia 41430-23,200 Rulment de presiune furca
2. Hyundai / Kia suport 41471-4A020 mecanism de pârghie selecție de viteze.
Nu a fost necesar atunci cand caut modalitati de a elimina fluierat furculiță ambreiaj!

Pentru lubrifiere Am nevoie de o perie obișnuită, nu am găsit-o, a luat cerneală de femei și de sine este un lubrifiant, în primul rând am frecat de grafit, dar apoi mi-am amintit că este de până la 70, și a decis să utilizeze deja dovedită de LIQUI MOLY LM 50 litho HT, uns rulmenți ei subvenția. rândul său, în general, în jos perie aspirator de praf și se simt pentru același șurub-ciuperca și grăsime!

Am condus în timp ce în modul de testare, fluierul nu va apărea!
În cazul în care fluierul va trebui să aplice cheltuită deja o variantă cu un arc. De ce să nu folosim doar versiunea cu arc? Nu vreau să complice proiectarea! În momentul de față, am încredere că este această metodă de lubrifiere ar trebui să fie eficiente! Dacă fluierat apar din nou, atunci voi anunța și vă asigurați-vă că pentru a semna pentru modul în care se instalează primăvara, a pus-o de altfel, nu este atât de dificil!

Informații noi! serg557 mi-a determinat la o altă opțiune interesantă!
Locul Mizerabil este cel mai bine lubrifiat cu unsoare de cupru!
Până nu a apărut fluierul, dar asigurați-vă că pentru a cumpăra și gresează!
Am comandat acest aici: liquimoly.ru/product_view2.php?id=319
Cred că este de aproape 100% leac pentru fluierul!