8, dreptul de a închiria biciclete din Thailanda

menține securitatea

În Tae există o altă modalitate de înșelăciune, atunci când închirierea unei biciclete, care este asociat cu nepăsarea obișnuită și naivității turistice. Te sfătuiesc să-l citiți în articolul „divorț în închirierea unei biciclete în Thailanda.“

biciclete cabină de închiriere în Thailanda

Ce să caute

Cum să opereze biciclete închiriate

Cuponul despre motocicleta a trecut checkup

Turiștii, uneori, uita de trafic, care, în Tae stânga, și, în consecință, du-te în amonte. reglementările de trafic din Thailanda, prea malosoblyudaetsya - mișcare haotică, asa ca uita-te la amândoi, pentru că dacă face un accident de circulație, iar în acest moment sau nu veți avea drepturi sau sunteti cu fum, va fi vinovat, în orice caz, vă mulțumesc! Ce să fac atunci când se face un accident rutier în Thailanda pe bicicleta. am discutat deja.

Benzina în Thailanda este puțin mai scump decât în ​​România. Prin urmare, pe o bicicletă închiriată și va trebui să furculiță afară pentru combustibil. Tuck motocicleta, puteți la pompa, sau de la dealeri pentru a cumpăra o sticlă de benzină. Da, se întâmplă de culoarea benzină băuturi acidulate: roșu, galben, verde. Nu-l confunda, atunci când va fi sete! Și aceasta poate fi vândută, prin modul în care doar despre fructe. Nu speculatori, de regulă, mai puțin probabil să fie găsit și timp de 20 de baht pe sticla, la stațiile de benzină în medie - 45 baht.

Tipic Thai bezinom culoare reumplere

Crimă în Thailanda nu este deosebit de interesut furtul de biciclete, astfel încât acestea să fure-le extrem de rare. Ele pot lăsa chiar casca, nimeni nu va, însă acest lucru depinde de stațiune.

Cum să se întoarcă o bicicletă închiriată

P.S. Daca doriti sa inchiriati ceva mai mare de biciclete, vă sugerez să uiți să închiriezi o mașină în Thailanda.

S-au găsit un bug sau o eroare în articol? Selectați-l și faceți clic pe mouse-ul:

Când ne-am luat la Phuket închiria o bicicletă, și în secret a cerut un pașaport ca un depozit - în adevăr, îndoială creeps, care nu se va întoarce, apoi pierde sau nevoie de bani exorbitante pentru întoarcerea lui! Și când ea a arătat un teanc impresionant de același pașaport, pe care ea a părăsit deja ceilalți turiști, apoi fluturat mâna, și mai mult în vacanță acest lucru nu sa deranjat.
Un alt sfat indispensabil - asigurați-vă că pentru a lua o imagine a plăcuței de înmatriculare. pentru că biciclete identice foarte mult, în parcarea de cincizeci de bucăți, veți petrece o mulțime de timp, amintindu semnele mașinii dumneavoastră, sau chiar nu se poate găsi.

„Turiștii uneori uităm că în Thailanda conduce pe dreapta, și, astfel, du-te împotriva curentului.“ - probabil că doriți să spui traficul din stânga? ;)

4. Transmiterea. - Aș vrea să adăugați la acest punct că mașina ar trebui să fie luate în caz, dacă doriți să rupă în coșul de gunoi, deoarece coborârea de pe bicicleta de munte nu va încetini motorul, și trece la o treaptă superioară de viteză. Mașini de încărcare de frână de multe ori negat, și am zburat departe de pantă frumos nou motocicliști. În plus, aparatul începe întotdeauna cu prima transmisie, iar în lipsa abilităților de conducere, puteți începe rapid în picioare în fața vehiculului la intersecția, sau chiar în propria lor casă în parcare. (Care este, de asemenea, de multe ori în cazul turiștilor care nu au experiență de conducere o motocicleta)

M-am antrenat acolo anul trecut, mi-a plăcut :)