7 fraze de sex feminin de prost că oamenii nu înțeleg

Am găsit 7 fraze stupide de sex feminin că oamenii nu vor înțelege, și a decis să le transfere pentru a clarifica :)

„Totul este bine.“ Am citit tot al naibii de rău, și trebuie să încerci să-l scuture din mine.

„Nu sunt gras?“ Citește: Sunt puțin îndoieli cu privire la aspectul lor, pe acest lucru, indiferent de ceea ce crezi, spun doar că sunt destul de sexy dracului.

„Cred că voi avea doar o salata.“ Am citit: Sunt atât de foame că a mâncat puțin două Big Mac, dar, din păcate, am să arate ca o doamnă adevărată.

„Sunt aproape gata pentru a merge, așteaptă o secundă.“ Citim: Puteți lua un pui de somn în timp ce eu o să te trezesc când sunt gata de plecare.

„Nu sunt supărat?“ Am citit: Știu că te enervează, dar nu pot să-l ajute. Doar accepta.

„Nu este vorba despre tine, doar am o mulțime de muncă.“ Citim: Nu te plac. Lasă-mă în pace. Încerc doar să fiu politicos cu tine.

„Nu este nimic greșit în faptul că petreci timp cu fosta lui prietena.“ Se poate citi: Dacă este să vă atinge un deget, voi rupe ochii ei și să facă ei să le mănânce.

Îți place? știri Împărtășește cu prietenii. )

A se vedea posturi pe această temă:

Se încarcă. Vă rugăm să așteptați.

articole similare