60 cuvinte și fraze care se va topi inima oricărui bărbat - o femeie fericita

Se crede că femeile iubesc cu urechile lor. Psihologii spun ca barbatii iubesc cu urechile lor cel puțin, dar nu toate femeile au însușit arta de a alege cu pricepere cuvintele potrivite.

60 cuvinte și fraze care se va topi inima oricărui bărbat - o femeie fericita

Și dacă sexul frumos se va potrivi orice compliment, chiar dacă seamănă cu lingușirea grosier (cum este istoria complimente fine din timpul faraonilor egipteni - pentru a compara ochiul unei femei cu diamante, pentru a vorbi despre aceasta în superlative), oamenii apoi mai greu. Este important să nu perturbe multe tabu nerostit și nu să se scufunde la maniere proaste pur și simplu.

Să începem cu faptul că nu se poate spune omul. În primul rând, Wuxi-Pusey, pupsiki-iepurași și tratamentul „copil“ și „Zai“ ar trebui să dispară pentru totdeauna din vocabularul tau. În al doilea rând, vulgaritate și banalitate dintr-o serie de „distracție te-ai îmbrăcat.“ În al treilea rând, întrebările arată că nevladenie orice subiect ( „Și cine este Gaddafi?“). Desigur, nu trebuie să știe totul, dar dacă tema de fotbal și politică - nu dvs. de lucru, este mai bine să rămână tăcut sau zâmbet generalități scapi. De exemplu, o glumă pe care preferați să efectuați un expert într-un domeniu diferit.

Principalul lucru pe care îi unește pe toți oamenii, fără excepție, indiferent de statutul și obiceiurile - este o confirmare de auto-valoare. Încurajați-l să ridice stima de sine și sprijinul - care este o provocare directă fiecare femeie înțeleaptă. Este important să nu se laude un om să nu provoace megalomanie.

Deci, el vrea să audă omul? Ce complimente sunt în stare să-l la atras subconstient la tine si sa te simti confortabil si increzator?

1. Favorit (nu un drum cuvânt scump -. Destul de efectul opus)
2. dulce
3. Strong
4. Bold
5. Sex
6. Copii (da. Mulți sunt foarte incantati de aceasta)))
7. generos
8. Petite
9. inteligentă
10. Clever (se potrivește întotdeauna și peste tot)

11. Eu sunt cu tine atat de bine
12. Tu ești cel mai bun
13. Eu nu ai suficient
14. Tu mă excită
15. Tu mă cunoști în interiorul și în afara
16. Te iubesc atât de mult
17. Numai tu stii ce vreau sa spun
18. Poți să-mi rad
19. Ești atât de amuzant
20. Îmi place modul în care te uiți după
21. Eu admir
22. Nu vreau să fi căzut o dată din dragoste
23. Sunt atât de fericit cu tine
24. Pe lângă tine Sunt atât de calm
25. Pentru tine sunt ca un zid de piatra
26. Nu-mi pot imagina ce m-aș face fără tine
27. Te-am respira,
28. Nu mă pot opri uita la tine (pentru narcise mai bine să nu cred)
29. Ești atât de nesățios
30. Mi-e dor Embrace ta
31. Îmi pare rău (armă foarte puternică)
32. Eu te voi iubi pentru totdeauna
33. Tu ești singura pentru mine
34. Eu nu sunt demn de tine
35. căsătorești cu mine și eu voi fi cea mai fericită femeie din lume
36. Sunt de nu ai nevoie de nimic altceva decât dragostea ta
37. Mi-e dor atât de mult
38. Pe partea ta mă simt atât de feminin
39. Sunt atât de singur fără tine
40. Fără tine viata mea - gol
41. Nu pot să aștept să te văd
42. Vreau să fiu cu tine pentru totdeauna
43. Îmi place atingerea ta
44. mă omoară doar gândul la despărțire cu tine
45. Nu am niciodată și nimeni atât de iubit
46. ​​Vreau să mă trezesc lângă tine în fiecare dimineață
47. Când mă lăsați așa de rău
48. Dacă nu, atunci nimeni
49. Tu - prințul meu pe un cal alb
50. Nu am putut imagina că aș întâlni pe cineva ca tine
51. Nimeni nu este în măsură să te sărut
52. Poți fi atât de blând
53. Viața mea a devenit mai luminos când ai intrat în ea
54. Te voi urma până la marginile pământului
55. Viața fără tine - iad
56. Îmi place când te uiți la mine
57. Vă spun absolut de încredere
58. Sunt atât de recunoscător pentru tot ce ai făcut pentru mine
59. Nu am suficiente cuvinte pentru a exprima cât de mult te iubesc
60. Doar fii cu mine

Orice evaluare a acțiunilor sale, cuvinte, cadouri trebuie să fie însoțite de un zâmbet sincer și bun vechi „Dragă, asta a fost minunat!“. Cand vine vorba de sex - este de asemenea posibil.

Complimentele, subliniind sexualitatea - este un subiect preferat un alt om. „Nu am avut niciodată atât de bine“ sau „A fost cel mai bun sex din viața mea“, a recunoscut, mai ales dacă este adevărat și în cazul în care mediul este propice pentru o astfel de recunoaștere tremurător.

Rade la glumele lui. Un simț al umorului - principalul indicator al minții, și, prin urmare, orice om par om frumos, capabil să surprindă wit lui. „Dragă, am fost râs până la lacrimi! Nu pot uita, așa cum ați spus ... "

Utilizați experiența clasice sau filme de succes. Unul dintre cele mai bune exemple de compliment propriu-zis a fost un episod din filmul „The Legend of Zorro“, în cazul în care Catherine Zeta-Jones, pentru a se salva, personaj negativ flatat: „Când ești atât de aproape, mă duc în rătăcire suflare“ Orice om în această situație va pierde.

Capacitatea de a convinge de a face ceva pe cale de a compliment format - acrobatie. Încercați ceva de genul: „Eu nu insist, trebuie doar să o faceți mai bine decât oricine altcineva!“

articole similare