52 Cărți pentru 52 de săptămâni

Într-un interviu Slava Baransky a declarat că scopul principal Layfhakera - ceea ce face viața oamenilor mai bine. Și astăzi vreau să vă spun despre unul dintre „mai bine“ în viața mea. Totul a început cu un articol Dima Gorchakov. care sa ocupat cu persoana pentru a citi 52 de cărți pe an. M-am gândit, „dar ce-am făcut?“ Și a decis să facă același lucru.

Care a fost scopul

De asemenea, am decis să păstreze un caiet în care să scrie un comentariu despre fiecare carte și citate memorabile. Am făcut acest lucru din două motive: în primul rând, atât de interesant, și în al doilea rând, pot actualiza întotdeauna cele mai importante momente ale cărților, dacă vreau.

ca second-hand

Ceea ce a funcționat și ce nu a funcționat

Este greu de spus dacă am devenit mai inteligent sau mai bine educați după citirea acestor cărți. Un lucru sigur - mi-a plăcut, dar lucrul cel mai important. Singurul lucru pe care nu au de lucru pentru a termina - un notebook cu idei și citate, am încetat să-l ducă undeva în 30 carte. Am de gând să termin într-un timp scurt de memorie.

În plus, este atât de important la numărul? Interesant, acest maraton amintesc cel puțin jumătate din ceea ce lectură? Rezervați-fast-food de un anumit fel, care are nevoie de ea? apoi, în atuuri internet, ceea ce am citit? în curând, poate chiar veni cu un fel de injecții de carte care urmează să fie administrate direct la creier, și nu apar gânduri și stări de spirit care sunt implementate într-o anumită carte, și nu trebuie să-și petreacă timpul de lectură, atunci vom trăi!

Tu contempla teoretic și a încercat această abordare? În plus față de obiectivul de „Eu pot, de asemenea,“ au fost mai multe: în primul rând, l încerca și să vedem ce se poate da. În al doilea rând, am crezut și încă mai cred că aceasta este o experiență mare, pe care mi-a dat un salt bun în dezvoltarea creierului și de gândire. Și vreau să cred că încercările mele de a scrie opinii despre carte și de a evidenția cele mai importante momente doar a avut o a doua parte a monedei - și anume, auto-reflecție.

Și ar fi interesant pentru a citi comentarii scurte (3-4 propoziții) de 52x cărți.

Alexander, vă mulțumesc pentru partajare. Class. 1. descoperire plăcută Bookmate. Undeva o dată ceva auzit, dar se pare că, acum este momentul potrivit pentru o astfel de descoperire. Foarte mulțumit cu flexibilitatea setărilor și offline storedzh. 2. În ceea ce privește acest „maraton carte.“ se pare că în viața temporitme curentă, informații supraîncărcare omniprezentă și astfel de cărți mari (cum ar fi de la „mitul“ a), planul de a citi 40+ cărți pe an - o idee foarte sensibil.

Mă întreb cât de mulți în această viziune, și a căzut din lista de ce cărți sunt cele mai place? PS. Cel puțin 18 de cărți de ficțiune, și anume, un al treilea, încă acolo :)

Nu-mi pot imagina cum este posibil pentru anul de a re-citit 52 cărți tehnice (pentru dezvoltare, administrare, etc.). Și binele va fi, probabil, un pic mai puțin decât deloc.

O selecție de cărți, de altfel, ești foarte amuzant. Ca!

În opinia mea, da :)

Lăsați adresa de e-mail, voi termina într-o săptămână cu un notebook comentarii și-a acordat accesul, dacă este interesat :)

În ceea ce privește numărul de cărți excelente total de acord!

Nu am putut rezista, deși el a incercat :) Si despre ghetei sunt doar 2 moduri: carte de descărcări de pe PC prin site-ul și descărca link-ul direct la carte.

Nast, trimiteți un e-mail și într-o săptămână am terminat un caiet și am să vă trimit :)

Adăugat metafora cu mestecat și „devenind o parte din el însuși“, în citat pad lui, cu permisiunea dvs.)))

Din moment ce am început acest subiect, vă rugăm să-mi spuneți dacă contextul înconjurător este important pentru tine, atunci când ai citit cartea?

Nu, în cazul în care cartea este interesantă, atunci am nici o distragere.

Un blog bun. Multumesc pentru link-ul.

Și mi te rog :) pe azigorr gmeylkom Sabaki

o dată ce am citit în transport, până când a observat că punctul de vedere a început să se deterioreze rapid. A trebuit să plec citirea unui mediu mai relaxat.

articole similare