5 Cele mai bune filme Dzhulii Roberts

În ciuda faptului că în fiecare an, celebrele publicații de modă inventariază cele mai frumoase fete din lume, în istoria filmului „Pretty Woman“ va fi mereu singurul, iar numele ei - Dzhuliya Roberts. Având în vedere o actriță americană de film de atribuire 151 „Oscar“ și statutul de una dintre cele mai bine platite actrite ale timpului nostru.

„Foarte des, te obișnuiești cu rolul atât de mult încât chiar și provenind din zona, nu se opresc din rolurile lor de viață. Ai venit la cafenea, stai jos la o masă, și nu transporta cafeaua pentru totdeauna, si ai nevoie urgent de cofeină al naibii și toate astea. Și apoi te oprești și dintr-o dată chelnerul de la sine în loc de obicei „Îmi pare rău, dar nu au uitat despre comanda mea?“ Dintr-o dată spun, „Ei bine, unde e nenorocita mea de cappuccino? Ești tot ce ohereli? Astept dracului pentru cafeaua mea înainte de a Doua Venire? Sau tu mă salvare, pentru că tu crezi că mi cafeaua aceeași urât ca te va face? "

„În general vorbind, eu sunt nebun. De exemplu, pe platoul de filmare, în pauzele, eu stau și tricot. Se pare că acest hobby nu este fără componenta socială -. În contrast cu cei care stă răsfoiesc reviste, eu pot purta o conversație "

„La un moment în care dintr-o dată am început să o mulțime de bani, nimic nu sa schimbat în viața mea. În plus, peste tot în jurul a început să întreb ce sa schimbat în viața mea de când am început să câștige mai mult ".

„Se crede că celebrul - este ceva de genul lepră. Îți dai seama dintr-o dată că nu poate să apară în public, pentru a merge la locurile obișnuite, și, în general, de a face ceva ce ești obișnuit. Dar dacă ai scuipat pe ea, și va continua să facă ceea ce folosit pentru a, apoi, treptat, îți dai seama că nu este necesar să se sacrifice libertatea. Iar cei care susțin că nu este, în opinia mea, doar un măgar. "

„Eu rad cand aud oamenii spun:“ Cred că Julia este despre mine, nu opinia prea bun ". Fiecare Eu chiar vreau un astfel de om să spună: „Dragă, dacă aș fi avut despre tine nu părere prea bine, v-ar ști sigur.“

Cele mai bune filme Dzhulii Roberts

articole similare