29 citate din carte, care sunt relevante în orice moment

Rapoartele Day.Az cu referire la DailyBest este de 29 de referințe bibliografice din cărți, care nu își pierd relevanța astăzi:

1. Leo Tolstoy, „Război și Pace“.
Totul vine la timp pentru cei care pot să aștepte.

Great Expectations 2. Charles Dickens'. "
Nu se retrage înainte de dificultăți. Privește-i drept în față. Uite, până când le odoleesh.

3. Ernest Hemingway, „Bătrânul și Marea“.
Las-o să gândesc mai bine de mine decât eu chiar sunt, iar eu voi fi într-adevăr mai bine.

4. Anton Chekhov, "Despre dragoste".
Când iubești ceva atât de mult avere descoperă în el însuși, atât de mult sensibilitate, sensibilitate, nu pot să cred că acest lucru știu cum să iubească.

5. Gabriel Garcia Marquez, "100 de ani de singurătate."
. la masa de cina poate fi iubit la fel de bine ca și în pat.

6. Alexandre Dumas' Contele de Monte Cristo ".
Viața este atât de variabilă încât este necesar pentru a prinde fericirea, atâta timp cât este dat în brațul.

7. Erich Mariya Remark, „Timpul de a trăi și un timp pentru a muri.“
- Zâmbești, - a spus el. - Și ești atât de calm? De ce nu ai țipa?
- Strig, - a spus Greber. - Doar nu auzi.

8. Rey Bredberi "Fahrenheit 451".
Ea singură a tuturor oamenilor care mi le amintesc, ma privit drept în ochi - ca și în cazul în care vreau să spun ceva.

9. Ken Kizi, "Uneori, un Notiune Mare".
Este greu să vorbești cu un om care nu a văzut, dar nu este ușor să fii tăcut cu el. Este deosebit de dificil atunci când aveți o mulțime de lucruri să-i spun, și tu nu ai nici cea mai mică idee cum să o facă.

10. Sergei Dovlatov, "Sanctuary".
- Ce-ai găsit în mine. ar dori să te cunosc de un om bun! Orice soldat.

- Stimulul este absent, - a spus Tanya - un om bun de a iubi neinteresante.

11. Haruki Murakami, "Cronica păsării-arc."
. se întâmplă de multe ori că este un fleac începe cel mai important lucru din lume.

13. Alexander Griboyedov "Vai de Wit".
Happy Hours nu se uita.

15. Stiven King, "The Green Mile".
Înfricoșător, știi, pentru a vedea modul în care oamenii să păstreze întotdeauna-vă în mână, complet de sub control.

16. Frensis Skott Fitsdzherald, "The Great Gatsby".
Cu prima frigul de toamna vieții începe din nou.

17. Ivan Goncharov, "Oblomov".
Este o trăsătură rea la bărbați - să fie rușine de inima lui. Aceasta este, de asemenea, vanitatea, doar un fals. Mai bine ei, uneori, rușine de mintea lui: el face adesea greșeli.

18. Richard Bach, "Podul Across pentru totdeauna".
V-ați simțit vreodată că ți-e dor cineva cu care nu întâlnit?

19. Alexey Ivanov, "Geograful Băut Globe Lui Away".
- Niciodată greșit, în cazul în care numărul de pe bestialitatea umane - a spus Sluzhkin. - Te înșeli, dar atunci când numărare pe decență.

20. Chak Palanik, "Lullaby".
În fiecare viață există cineva care nu va da drumul, și cineva care nu va da drumul din voi.

21. Fyodor Dostoevsky „Idiotul“.
Vreau cel puțin o persoană pentru a vorbi despre orice, cum ar fi el însuși.

22. Eric James „Cincizeci de nuanțe de gri.“
Oamenii nu sunt creații atât de complexe, dragă. Ele sunt simple și previzibile. De obicei, ei spun ce gândesc, și ne petrecem ore pentru a ajunge în sensul ascuns al cuvintelor lor. În locul tău aș fi perceput mai ușor.

23. Victor Pelevin, "Numere".
Oamenii pur și simplu nu înțeleg, cât de fericiți sunt. Atâta timp cât nu ia departe fericirea.

24. Alber Kamyu, "Ciuma".
După ce am știu că vii, mă pot aștepta pentru tine, ca iti place.

25. Mikhail Bulgakov „Maestrul și Margareta“.
Cine ți-a spus că nu există nici o lumină prezentă, fidelă iubire, veșnică? Da taie mincinosule limba lui ticăloasă!

26. Uilyam Tekkerey, "Vanity Fair".
Dacă tantalized constant îndoieli, unii dintre ei vor deveni realitate, fii sigur de asta.

27. Maxim Gorky. „Povestea de dragoste neimpartasita.“
Dintre toate deriziunea soarta asupra omului - nici o dragoste neimpartasita ucigașă.

28. Milan Kundera „ușurința intolerabil de viață“.
Un om care visează să părăsească locul în care trăiește, este în mod clar nefericit.

29. Jorge Luis Borges, "Lovers".
Trebuie să pretind că sunt alții. Dar aceasta este o minciună. Există doar tu.

articole similare