10 stele care nu ascund ceea ce fac din plastic, de sex feminin portal comode

Nu fiecare stea este gata să admită că se pare perfectă de credit nu de Mama Natura, și un chirurg plastic. Editorial Comode amintit 10 fete celebre care spun deschis că a recurs la o ajustare a uneia sau o altă parte a corpului.

Ashlee Simpson

Actrita si cantareata Ashlee Simpson crede că nu este nimic greșit să schimbe aspectul său. Fata a recurs la ajutorul de chirurgi pentru a ajusta forma nasului. „Pentru a face sau a nu face interventii chirurgicale estetice -. O decizie pur personală Aspectul meu a fost cauza experiențelor și depresiuni frecvente - nas acvilin mi-a dat o mulțime de neplăceri mi se părea că totul este în mod constant uita la mine, si apoi discuta Uneori, chiar am ezitat să iasă .. . din acest motiv, pe scena după operația de atitudinea mea față de el a schimbat Îmi place modul în care mă uit chiar acum am câștigat încrederea în sine, care anterior nu a fost „- .. Simpson a recunoscut într-un interviu la un an după operația pe nas.

Iggy Azalea

cantareata australiana Iggy Azalea, de asemenea, nici un secret faptul că a crescut de san si a schimbat forma nasului, în plus, se pare că este mai bine să nu avem secrete, astfel încât să nu vă faceți griji că cineva va ști despre ele. „Nu este ușor să trăiești cu un defect în aparență, dar nu este ușor să decidă cu privire la ce să se stabilească ei nu se poate schimba totul în sine, pentru a deveni perfect, dar anumite momente este foarte corect.“, - cantaretul a declarat intr-un interviu. Într-un alt interviu Azalea mărturisește deschis dragostea lui pentru noi sânii ei și adaugă că el ar putea vorbi la nesfârșit despre asta.

Viktoria Bonya

Fostul star al reality show „Dom-2“ Victoria Bonya a spus fanilor săi că în urmă cu câțiva ani a făcut o blefaroplastie. Aceasta operatie se face pentru a elimina „pungi“ sub ochi. Dar, după cum a recunoscut Victoria, după o blefaroplastia a eșuat, este necesar să se corecteze injecțiile față de frumusete :. „Eu nici măcar nu a putut crede că eliminarea herniei sub ochi am pentru a compensa volumul pierdut după câțiva ani, astăzi pot spune este, nu este necesar pentru a elimina hernia chirurgical ei! pur și simplu pot fi eliminate cu ajutorul injecțiilor. procedura nu este ieftin, dar merita! Aici nu kolyat gel, și „pleava“ de gel, astfel încât să nu se miște, iar textura este similar cu un burete. "

Dita Von Teese

Celebra dansatoare burlesc Dita Von Teese detesta faptul că cele mai multe dintre celebritati ascund ceea ce a apelat la chirurgie plastica? .. „De ce deny voi vorbi mereu deschis despre asta-mi place când oamenii nu sunt sinceri în această problemă a apărut Chirurgie plastica 18 lea, iar in anii '40 ai secolului 20 in mai multe vedete de cinema au făcut operația. este timpul să se oprească în considerare tabu din plastic. în plus, eu nu interesant, oamenii au crezut că am fost perfect prin natura. am avut o augmentare de san, in 21 de ani de am puternic subțire de oameni doresc să-mi cer scuze pentru asta absolut bine - nu perfecțiunea naturii, și aș spune orice femeie: „Trebuie să faci ceva care vă va permite să vă place mai mult.“.?

Katie Topuriya

cântăreț frumos din grupul Kety A'Studio Topuriya dublu se afla sub bisturiul chirurgului. Katie a făcut o rinoplastie, dar nu și pentru frumusețe, ci pentru sănătate. Cântărețul a explicat necesitatea operațiunii în care este foarte rău să respire datorită faptului că septul a fost răsucit. Prima intervenție a chirurg nu a ajutat cu probleme de respirație încă rămân. Prin urmare, Topuriya a fost forțat să facă oa doua operație în timpul căreia, de asemenea, a scăpat de bizon pe nas. Potrivit fata, nimic în aspectul său, ea nu sa schimbat și nu se va.

Kayli Dzhenner

Pentru o lungă perioadă de timp, Kayli Dzhenner a insistat ca buzele pline ea a primit de la natură, iar suma suplimentară le oferă cu machiaj. Într-un interviu, ea a lăsat să se înțeleagă, că costul de „metode de origine.“ Destul de curând Kylie regretat, băieți și fete din întreaga lume au încercat să facă volumul buzelor cu ajutorul resurselor disponibile - pahare, sticle, dispozitive de vid. Rezultatele acestor proceduri au fost terifiantă: un hematom și vânătăi în jurul gurii nu au fost câteva zile. Jenner mai târziu, cu toate acestea, a recunoscut că a crescut într-adevăr buzele, atunci când ea avea nici măcar 17 ani. Motivul pentru care a fost reacția oamenilor: .. „Tipul am sărutat și a spus că sunt bun, dar buzele sunt prea mici, aceste cuvinte au fost foarte nepoliticos De atunci, mi se părea că toți băieții se uite la buzele mele, dar nici unul dintre ei nu au vrut să mă săruți. " Kylie a făcut buzele ei tot mai mult, până atunci, până când a devenit prea dureros. Acum, ea susține că încă mai folosește Botox, dar păstrați-vă în mâinile și trec prin ceea ce a numit „artificial“, deși, de fapt, nu este.

Kourtney Kardashian

Masha Malinovskaya

Cine exact nu a ascuns dragostea lui pentru chirurgie plastica, este prezentatoare TV Masha Malinovskaya. În perioada de glorie a popularității ea a schimbat forma nasului, a crescut de san si buzele. Așa cum se întâmplă adesea, Maria a fost fascinat și a făcut buzele lui atât de mare și nefiresc ca gura închise, chiar și oprit. După nașterea fiului ei, Malinovskaya sa schimbat foarte mult, a devenit mai retinuta si rezonabil. Steaua a decis, la o intervenție chirurgicală pentru a reduce buzele lor celebre, iar acum a devenit mult mai plăcut.

Dana Borisova

TV gazdă română Dana Borisova a decis, la o mărire a sânilor după naștere. Potrivit fata, ea nu-i plăcea că sânul a devenit un „două pânză secat“, după fiica în vârstă de hrănire ani. Borisov este acum fericitul posesor al unui al treilea mărimea bustului, decât ea este foarte mândru. Dana, de asemenea, admite că, la 35 de ani a început să facă „fotografii de frumusete“: Botox, acid hialuronic, plazmafarez. Celebra blonda spune că procedurile chirurgicale pe fata de ea nu este încă realizat, dar nu exclude posibilitatea ca într-o zi se va decide acest lucru.

Irina Dubtsova

Singer Irina Dubtsova. Ca multe fete, revenit puternic după nașterea copilului. figura incetosata a fost motivul pentru frecvente conflicte cu acum fostul soț roman Chernitsyn. În primul rând, Irina a încercat să se lupte cu exces de greutate pe cont propriu, cu ajutorul unor diete stricte și exercitarea, dar apoi încă a cerut ajutor de la un chirurg plastic. Dubcova a făcut liposucție forma de corectare buric si marirea sanilor. Singer crede că nu ar trebui să ascundă ceea ce este evident și mint despre chirurgie plastică, cel puțin, se pare amuzant și prost. „Vă îndemn femeile la plastic numai în cazul în care acestea încetează să se mulțumi în oglindă și nu din cauza a ceea ce au spus la fiecare bine, soț, prietena, sau a devenit o tendință de moda.“ - sfătuiește Irina.