25 Hadith de Shaitan

25 Hadith de Shaitan

25 Hadith de Shaitan

Shaitan - cel mai rău dușman al omului

Shaitan - cel mai mare dușman al omului. El are un mare viclean și capabil să ispitească omul pe marile păcate pe care el mai târziu va regreta profund. Dar, indiferent de ce trucuri nu a ticlui Satana, el nu este capabil să ia decizii pentru persoana. Acțiuni într-o direcție sau alta se face numai de către omul însuși. Prin urmare, o persoană de-a lungul vieții sale este în lupta cu cel mai mare dusman ei. Pentru a câștiga în orice luptă, primul lucru pe care cel mai important să se ia în considerare - aceasta este cunoașterea dușmanul tău. Cunoașterea inamicului nostru - Shaitan putem oferi Hadith Trimisul lui Allah (pacea fie asupra lui):

Shaitan este sarcina fiecăruia dintre noi

1. „Adevărat, Satana intră în om, răspândindu-l ca sângele, și, în adevăr, mi-era teamă că va fi capabil să semene în inima ta (ceva) rău.“
2. „Satana a zis Domnul:“ Majestatea Ta, Doamne! N-am încetat să inducă în eroare robii Tăi, atâta timp cât acestea sunt în viață, „Atunci Domnul a zis:“ Jur de puterea și măreția mea! N-am încetat să-i ierte până când mi ceri iertare! "
3. „Nici unul dintre voi care nu a fost pus în sarcina însoțitorului său din rândul Jinn!“
4. „Cu adevărat, Satana se mută în oameni cu sânge!“

Ceea ce a creat Satana

5. „Îngerii au fost create din lumină, Jinn - flacără pură“, și Adam. - din cauza a ceea ce sa spus pentru tine“
tipuri de diavoli
6. „Djinnii sunt de trei tipuri: o muscă în aer, în timp ce alții iau forma de șerpi și câini, și altele - care s-au stabilit pe undeva, apoi du-te.“

Devils și animale

7. „Când auzi strigătul cocoșului, cere lui Allah pentru mila Sa, pentru că într-adevăr, el a văzut un înger, atunci când auzi un braying măgar, apoi se întoarce la Allah pentru protecția împotriva lui Satan, pentru, într-adevăr, măgarul a văzut pe Satana.“

Shaitan și masă

8. „Adevărat, Satana consideră permis pentru ei înșiși scris pe care nu comemora numele lui Allah Cel Prea Înalt.“
9. „Adevărat, Satana este aproape de fiecare dintre voi, indiferent de ceea ce a făcut el, fără a părăsi (uman), și în timpul mesei, iar dacă cineva dintre voi picătură o bucată, să va elimina care se lipesc de ea, și să mănânce l, lăsându-l să Satan ".
10. „Când un om intră în casa lui și își aduce aminte de Allah Atotputernicul la intrarea (în casă), și în timp ce mănâncă, Satana spune acoliții săi:“ Nu este pentru tine (aici), nici un adăpost, nici cină, „Dacă a intrat (în casa), nu pomyanuv Allah Atotputernicul la intrare, Satana spune: „ai un adăpost“ - „ați primit și adăpost, și cina“, iar dacă acesta nu aduce aminte de Allah Atotputernicul și în timp ce mănâncă, Satana spune,
11. „Să nici unul dintre voi, în orice caz, nu mânca sau bea cu mâna stângă, pentru că, într-adevăr, Satana folosește mâna stângă atunci când mănâncă și bea.“

12. „Păstrați copiii dumneavoastră (aproape de el), la căderea nopții, pentru, într-adevăr, în această perioadă (pe sol) diverg diavoli, și pot elibera (copii) după un anumit timp. Și se închide (noaptea) ușa (din casa lui), amintindu-ne numele Allaha6 și stinge lumina, amintindu-ne numele lui Allah, și au pus blana lor, amintindu-ne numele lui Allah, și pentru a tăinui nava lui, amintindu-ne numele lui Allah, (și dacă ascunzi nimic), a pus ceva peste ea. "
13. „Când cineva dintre voi se ridica din somn și va scălda, spălați de trei ori lasa nas, pentru că nările lui Satana își petrece noaptea.“
14. „Când oricare dintre voi doarme, Satana îl leagă la partea din spate a capului trei noduri prin lovire fiecare dintre ele (și spunând):“ ​​Vie va fi o noapte lungă, dormi bine, „Și dacă (oameni) să se trezească și să-și amintească lui Allah, Cel! nod dezlegate, în cazul în care el a făcut abluțiunea, apoi dezlegate (a doua) nod, ca și în cazul în care să se roage, apoi dezlegat (și un al treilea nod) și oamenii vor crește vesel și fericit în dimineața, în caz contrar, el se va ridica din somn intr-o stare proasta si va lent.
15. „Au un repaus (somn) zile, pentru că, într-adevăr, nu o zi de odihnă de diavoli.“
16. „Atunci când o persoană se duce la culcare, și în grabă să-l un înger și diavol. Îngerul spune: „Terminați-vă ziua o faptă bună.“ Shaytan spune: „Terminați-vă ziua o crimă.“ Dacă el își aduce aminte de Allah Atotputernicul, până când somnul nu ar depăși Angel izgonește Satan și petrece noaptea, îl protejează. Când se trezește, înger și diavol din nou să-l graba. Îngerul spune: „Începeți ziua o faptă bună.“ Shaitan, de asemenea, spune: „Începe crima zi.“ Dacă el spune: „Laudă lui Allah, care mi-a adus înapoi la viață după restul, și nu mă omoare în somn! Laudă lui Allah, care păstrează sufletele celor care mor, și lăsați restul sufletului la perioada de timp de mai sus! Laudă lui Allah, care deține cerurile și pământul, că ei nu s-au mutat, pentru că în cazul în care se va muta, nimeni altcineva nu le poate ține! Laudă lui Allah, care deține cerul să cadă pe pământ decât prin voia Lui „- îngerul îl urmărește pe Satana și încă-l protejeze.“

17. „Nu încerca să se roage la răsărit și la momentul apelului său, într-adevăr, pentru a se ridica între coarnele lui Satana.“
18. „Fă rugăciunea de dimineață, apoi se va opri până când se roagă soarele răsare și se ridică deasupra orizontului, într-adevăr, pentru a se ridica între coarnele lui Satana, și de această dată el funde greșit. Apoi, puteți efectua rugăciuni, pentru, adevărat, [îngerii] sunt prezenți la rugăciunea și sunt martorii. "
19. „Urmați rânduri, stau umăr la umăr, umple golul, randamentul în mâinile fraților tăi și nu lasă goluri pentru Satana. Togo, care se va alătura un număr de Allah recompensa, și cu cei care rupe serie, Allah se va rupe. "

Shaitan și căscat

20. „Căscat - de la Satan și dacă cineva dintre voi (de cautare) pentru a căsca, lasa constrangeri (căscat), nu este încă în măsură, pentru că atunci când oricare dintre voi spune:“ Ah lui „Satana râde (peste el ). "

Satana se teme

21. „Nu transforma casa ta intr-un cimitir: adevărat, Satana evită această casă, care citește sură“ Vaca ".
22. „Când este deschis porțile sunt Ramadan Paradise, porțile sunt închise Ada, și diavoli impun cătușele“.
23. „Când fiul lui Adam citește versetele sajjud și efectuează prostrație, plângând diavolul se îndepărtează de el și zice:“ Vai de mine! fiul lui Adam a fost ordonat să facă sujood, și el a făcut, și a pregătit pentru cer. De asemenea, am fost spus să facă sujood, dar am ascultat și am fost legat în iad. "
24. „Satan - este djinni, se tem de credincioși, dar ei au un sens (abilitatea de a) - ei pot simți frica și teama de om. Deci, dacă începe să se teamă de djinni, ele devin îndrăzneț și începe să te sperii. "

Shaitan - companionii Dajjal

25. „Având în vedere Dajjal, urât și dezgustător, însăși natura sa desfigurat. Aspectul său seamănă cu Satana, și înconjurat de diavoli săi și asociații săi diavoli ".

A se vedea, de asemenea:

articole similare