25 cele mai frumoase femei din show business românesc

Vera Brezhnev // Foto: Starface

Primul loc. Vera Brezhnev

Julia Lipnitskaya // Foto: ELLE Fata

locul 2. Julia Lipnitskaya

Olga Buzova // Foto: Arhiva personală

locul 3. Olga Buzova

Ksenia Borodina // Foto: Press-service a companiei "aur alb"

locul 4. Ksenia Borodina

Privind la varsta de 31 de ani, Ksenia Borodina, nu pot să cred că în urmă cu cinci ani în urmă, după nașterea fiicei Maroussi, o tânără mamă și aspiră prezentatoare TV teribil de complexe despre excesul de greutate. Corectați situația nu poate fi încredințată oricui - să se înțeleagă. Rezultatul a fost cartea „Pierde Greutate cu Ksenia Borodina,“ în cazul în care ea a recunoscut sincer propriile greșeli. Astăzi Ksenia se pregătește pentru a imprima o altă carte despre cum să devină frumoasă. „Am decis să vorbesc despre modul în care să se pună rapid în ordine, - spune Ksenia cu“ StarHitom“. - Există, de asemenea, o serie de exerciții sportive, pe care m-am dezvoltat ". Deoarece fiecare prezentator recomandare verificat în sine, este în valoare de o încercare.

Alsou // Foto: Starface

Ani Lorak // Foto: Biroul de presă

Când soțul ei a deschis un alt restaurant la Kiev, în vârstă de 35 de ani, Ani Lorak este adesea implicat în proiectarea de interior și selectarea meniului. „Pentru abordarea creativă de afaceri restaurant este nevoie de cel puțin pentru etapa. Nici un detaliu“, - a spus cantaretul. Nu touring, fără repetiții nu interferează cu steaua și soțul ei pentru a discuta despre această idee. Nu cu mult timp în urmă Murat a deschis al patrulea restaurant în centrul orașului - Karaoke celebre. Din prima zi a plăcut să se odihnească mai multe stele - prieteni buni Ani. Și când a venit ideea de a emite un perete portrete șic alb-alb clienților celebri ai restaurantului, nimeni nu a obiectat contrariul, prezintă cu plăcere.

Albina Dzhanabaeva // Foto: Biroul de presă

locul 7. Albina Dzhanabaeva

Tatiana Navka // Foto: Starface

locul 8. Tatiana Navka

Călătorind spre est pe țară inspirat în vârstă de 39 de ani, patinatoare pentru a crea parfum. Ea a început să cumpere uleiuri esențiale, le combina, realizarea nuante unice. Chip-ul este de parfum - cârlig de ulei de arbore: cel mai puternic afrodisiac, pentru a trata care au nevoie să delicat, astfel încât să nu exagerați. Mai multe opțiuni au eșuat, doar dreptul de a deschide un magazin de parfumuri. Acest ansamblu Tatiana tot ce a fost angajat, nu înapoi în jos până
Acesta nu va deveni un campion, ca în figura de patinaj. Recent, împreună cu proiectantul și prietena lui Anastasia Gollandtsevoy Liudmila Mitvol a lansat o colectie de bijuterii dulce Stuff de argint și pietre semi-prețioase. Lucrările se aseamănă cu acadele multicolore, fabricate în Hong Kong, la Moscova, magazine sunt de la 8 mii. Ruble.

Ekaterina Klimova // Foto: Olga Pleteneva

locul 9. Ekaterina Klimova

În graficul în vârstă de 36 de ani, Ekaterina Klimova ieșire puțin. Acum, actrița este eliminat în două proiecte - „Amantele“ și „Ciuma“. Recent, ea a divorțat de soțul ei, actorul Igor Petrenko. Trei copii au fost cu ea. Vă mulțumim pentru a ajuta mama și babysitting. Dar Katya, abia finalizat tir, care zboară acasă - și pragul nu mai este în grabă. Împreună cu vârstă de 12 ani, Lisa, în vârstă de 7 ani, Matei și în vârstă de 5 ani, Corneille vizionarea unui film, a discuta acțiunile personajelor, el cere ca fii limba engleză și antrenament de karate. „Avem o casă plină de armonie“, - spune actrita.

Ksenia Sobchak // Fotografie de Dmitry Drozdov

10 loc. Ksenia Sobchak

Kristina Orbakayte // Foto: Starface

locul 11. Kristina Orbakayte

Singer mulți ani colectează case pline în toată România, dar statutul său stele este foarte ușor să comunice și pot găsi un limbaj comun cu oricine. Ca in varsta de 43 de ani, Christina, împreună cu muzicieni a mers într-o călătorie cu autobuzul. Ei au grăbit la soundcheck, a depășit viteza - și au fost opriți de poliția rutieră. Director al cântărețului a încercat să convingă inspectorii: „Dă-mi drumul, te rog, ne transporta Kristinu Orbakayte.“ Cei care răspund „Vino minciună, am fost doar la televizor a văzut!“ Și apoi din adâncurile cabinei a apărut Christine: „Bună ziua, ce sa întâmplat?“ Gărzi încânte înghețat. Apoi au cerut autografe, au facut poze cu cantaretul pe memorie și a dorit o călătorie fericită.

Adelina Sotnikova // Foto: Starface

12 loc. Adelina Sotnikova

După ce a câștigat olimpic patinatoare Adelina Sotnikova numit „Legenda 17“. La urma urmei, este la această vârstă a devenit primul din istoria de campion olimpic român la femei patinaj artistic. Adeline din copilărie considerat un copil minune. În 13 ani, ea a devenit elemente complexe, care nu fiecare adult sub forță. Timp liber Sotnikova comis Cinema. Recent, la sfatul mamei mele Olga Dmitrievna antrenor Elena Buyanova vizionat filmul „Campioni“ și „Legenda №17». „Cred ca antrenori trebuie să se simtă studenții doar ca Anatoly Tarasov - Valery Kharlamov - admirau Adeline după“ Legend ...“. - Și Elena Germanovna - mine. Înainte de Jocurile Olimpice, eu încă sfătuit și Tatyana Anatolevna Tarasova. Acum înțeleg, în care este - în tatăl meu "!

Anna Sedokova // Foto: Starface

13 loc. Anna Sedokova

Singer imitat mii de fani. Să-i învețe să se îmbrace elegant ca actrita in varsta de 31 de ani, a lansat o linie proprie La poveste de haine la modă în stil casual anul trecut. svitshot Mai ales popular cu o inima si culori acide mari „Dragoste inscripție -
asta e tot. Toate - aceasta este iubire ". Colegii și prietenii sprijini Anna: într-o nouă ședință foto, de exemplu, a participat Vera Brezhnev. Intrarea în gustul, Sedokova recent în rețelele partajate sociale „a început să se dezvolte linia de îmbrăcăminte pentru copii, care este absolut mini-copie a colecției mele de adult.“

Polina Gagarina // Foto: Biroul de presă

14 loc. Polina Gagarina

Conducerea în jurul valorii de Moscova, într-un Range Rover Evoque alb, Pauline, un conducător auto cu 10 ani de experiență, își amintește nostalgic prima masina care a condus la 18, - un mic Volkswagen Lupo: «Mi-a plăcut întotdeauna cum mă uit la ea„. După 5 ani, ea a sa prezentat pe 23 de ani de la Nissan Qashqai - și a arătat cu bucurie un trunchi spațios, în care se pune punga pentru sala de sport, chestii la curatatorii chimice, pantofi de schimb, fiul scaun pentru copil, moale Samoletnaya perna potcoavă, un prosop de baie, un volum de poezii Omar Khayyam. Nu este o mașină, și oa doua casă.

Kristina Asmus // Foto: Kirill Arsenyev

locul 15. Kristina Asmus

Sasha Savelyev // Foto: Biroul de presă

16 loc. Sasha Saveliev

Svetlana Hodchenkova // Foto: Starface

locul al 17-lea. Svetlana Hodchenkova

Natalie // Foto: Biroul de presă

Cantareata de hit-uri „Vântul sufla dinspre mare“ și „Oh, Doamne, ce om“, mărturisește: „Eu nu am mers la sala de sport, în compania de fier mă ​​face trist.“ ea
Acesta a fost mult timp dat seama că curățarea apartamentului mult mai bine ajută o femeie să păstreze în formă decât formatori. Mai ales dacă vă spălați podeaua, târându cu o cârpă în fiecare colț. Sau frecat pe fereastră, încercând să ajungă la gurile de aerisire, - fiecare mușchi este de lucru. „Patru ani în urmă, când am fost de așteptare pentru nașterea celui de al doilea fiul ei, un vecin ma prins namyvaet etaje la intrare și a fost luat prin surprindere:“ Natasha, ești un artist, și chiar pentru a da naștere, de ce te ridici „- comuna cantareata in varsta de 40 de ani, cu“ StarHitom „! . - Și am avut o astfel de boală dimineață ciudată, pentru care mi-a placut mirosul de ciment ud! nimic
Am putea ajuta. "

Anna Snatkina // Foto: Starface

19 loc. Anna Snatkina

Elena Elena Podkaminskaya // Foto: Starface

20 loc. Elena Elena Podkaminskaya

stea în vârstă de 35 de ani a serialului TV „Bucătărie“ iubește experimente. Nu numai că nu a renunțat, de exemplu, de la o sedinta foto in nud, dar ea va veni cu o mulțime de
detalii interesante. Într-un fel, fiind de acord pentru a trage pentru revista MAXIM, Elena Podkaminskaya oferit să-l aranjeze în decorațiunile baie și dormitor. „Am vrut să fac să arate natural, ca și în cazul în care eroina prins în cazul în care puteți merge într-adevăr, fără haine,“ - a explicat „StarHitu“ Elena. De altfel, primul care a arătat fotografii, au fost părinții actriței - judecătorul cel mai stricte. L-au plăcut.

Elizaveta Boyarskaya // Foto: Starface

21 loc. Elizaveta Boyarskaya

Actrița a fost foarte entuziasmat când a fost rugat să facă un „Surf Art“ - primul din viața unei seri de creație, cu citirea de poezii, care în vârstă de 28 de ani, Lisa știe foarte multe. Și înainte de a merge la zona stațiunii București Komarovo, Lisa a repetat de mai multe ori recita versete ei doar în momentul în care privitorul - un fiu de două luni Andrew. Pușkin, Ahmatova, Tsvetaeva ... plânge cel mai tare aplauze în timpul ei concert sunat după o poezie de Apollon Grigoriev, „Te iubesc. Ce se poate face - este de vină "!

Oxana Fedorova // Foto: Nicholas Temnikov

22 loc. Oxana Fedorova

Ekaterina Guseva // Foto: Biroul de presă

23 loc. Ekaterina Guseva

Lera Kudryavtseva // Foto: Starface

24 loc. Lera Kudryavtseva

Anzhelika Agurbash // Foto: Biroul de presă

Locul 25. Anzhelika Agurbash

Cântăreața doar pare fragilă și fără apărare, dar, de fapt, ea a fost deja de 10 de ani este serios implicat în box! Interesul în sport a apărut la scurt timp după nașterea treilea copil - un fiu al lui Anastas. Angelica a câștigat apoi in greutate in plus, iar box va pierde rapid și pompa de presă de mână. în vârstă de 44 de ani, cântăreața și acum își găsește timp pentru a „încerca să bată o pară.“ Aceasta este sub forma deține perfect, și elimină stresul. „Garda de corp nu este exact am nevoie - în comun cu cantaretul“ StarHitom“. - Pot să am grijă de mine bine "!

Dintre aceste 25 de femei cu adevărat frumoasă poate numi doar cinci

Dintre acestea 25, în opinia mea, într-adevăr frumos și talentat. Ekaterina Guseva Ekaterina Klimova, Svetlana Khodchenkova, Polina Gagarina. Aceste persoane frumusețea naturală, fără buze rață și sprâncene întinse. Cum ar putea Brejnev la locul 1 nu voobshe înțeleg cifra de +. dar fata seamănă cu un cal, Sobchak, de asemenea, de la grajduri învecinate. Sedokova, preferat de plastic, la Tuning a fost mult mai frumos, iar acum ca vse.V Elena Podkaminskaya, Buzov, Borodina. Agurbash Dzhanabaeva, Kudryavtseva, nu am văzut nici o frumusețe sau talent, se spală dezbrace, să nu se uite la
asta.

Există puține frumoase
Alsou
Svetlana Hodchenkova
Natalie
Oxana Fedorova
Ekaterina Guseva

articole similare