20 fraze care sunt neplăcute pentru a auzi de la baietii

20 fraze care sunt neplăcute pentru a auzi de la baietii

Nu este un secret faptul că este de multe ori o glumă proastă sau un om tânăr, „inofensiv“, în opinia sa, fraza poate schimba raportul dintre fete la el, dacă nu descuraja dorința de a comunica cu el mai departe. E ca în filmele americane „toate cuvintele pot fi folosite împotriva ta.“ De aceea, am decis să intervieveze fetele și de a afla care sunt frazele care nu le plac sau chiar enervant. Deci nu te duci!

1. Primul și cel mai urât fraza: „Ei bine, spune-mi ceva!“. Fetele doar „furie“, a cererii. „Această frază conduce la un popas scârțâituri și tot ce ai vrut să-i spun că, în acest moment este șters automat din cap“ - indignat unul dintre respondenți, „Spune-mi ceva“ sună ca „Fruntea-mă!“ .. „Te simți ca un animal de circ“ - unii cred.

2. Al doilea și nu mai puțin fraza teribil: „Fetele nu sunt capabile de nimic mai mult decât a fi o casnică“ sau „Locul tau este la placa.“
În primul rând, este o lipsă de respect clar fata si la întreaga sex feminin, și în al doilea rând, aceasta încalcă drepturile.

3. „Toate fetele sunt slabe, ca să spunem așa“ sexul slab „“ - această frază este foarte similar cu cel precedent, iar sensul este aproape la fel. „Dar unde ai văzut că fata ar putea face treaba unui om! Uită-te în jurul tău: directori femei peste tot, drivere femei „- spune unul dintre participanții la sondaj.

4. „Nu înțeleg oamenii care petrec o mulțime de bani pe haine, cel mai scump lucru pe care am cumpărat-o tăblițe pentru 1000“ .- Băieți, amintiți-vă, nu spun o astfel de fată! „Nu e atât de important pentru mine situația sa financiară, o astfel de un fel de informații nu este pentru urechile mele. Nu i-am spus, de exemplu, că pe bluza mea prietenul meu! "

5. „Știi, nu-mi place să te îmbraci în magazine, aici am cumparat o pereche de pantofi, și totuși nu se sparge sau mă sparge niciodată în viața mea nu va cumpăra un al doilea“ - o expresie a auzit fata ar putea crede că tipul ăla un pic „ciudat“ . „Ei bine, ce sunt detaliile? El poate, în ochii mei, tip fără cusur, care a crezut în avans, prin ceea ce se întâmplă să se întâlnească cu mine, dar aici este o revelație. "
„Se pune întrebarea lenjerie el însuși de ceea ce criteriu este de cumpărare, atunci?“ - a glumit unul dintre respondenți.

6. „Cand cresti?“ - această frază poate intra într-o stupoare, și chiar furie în serios. Julieta, de exemplu, au existat doar 14. Vârsta ea nu deranja dragoste „crescut-up“ .K Pe langa fetele in dezvoltarea lor mentala inainte de baieti aproximativ 2-3 ani. Este încă unul dintre noi este un copil?

7. „Fata din spatele roții, ca o maimuță cu o grenada“ -etu expresie poate fi auzit de pe buzele practic fiecare om. Deci, se presupune că mașina ne conduce în mod exclusiv de bărbați. Dar cum rămâne cu fetele? La urma urmei, ei nu sunt mai rele decât băieții. Chiar mai atent și atent la drum.

8. „Și de ce nu ai sunat?“ - Poate fi auzit, în cazul în care un tânăr numit fată, și ea a răspuns: „Hei, ce nu ma sunat.“ Cel mai important, fetele sunt întotdeauna în așteptare pentru inițiative din partea tinerilor. În dreptul lor nescrisă, primul ar trebui să solicite întotdeauna, scrie, si baieti doar băieți.

9. „? Fata, nu este nevoie de mama-soacră ta“ - și este expresia perfecta pentru intalniri? Foarte banale și chiar o prostie. Ea încetează imediat comunicare în continuare.

10. „Ai un iubit? -net.- cum nu? Nu cred că o astfel de fată frumoasă, și nici un prieten „-“ Ca și cum știu „- spune intervievatul. Într-adevăr, bine ce o astfel de frază stupidă.

11. „Știi cât de mult am fani!“ - Această expresie pur și simplu ucide pe loc. Ea doar crede că tipul și omul doamnelor nu va fi prea serios despre sentimentele lui pentru ea.

12. „Cumpără-mi ceva, ți-am spus atât de multe daruri a făcut!“ - Și apoi ce? Cine este tipul? Trebuie să aibă grijă de fată, și nu invers. Prietena cicălitoare Un om la nimic.

13. „Dar Marinka nu ar țipa la mine“ -cele mai că fata este atunci când tinerii sunt silă să le compare cu fostul. Doamnelor se încadrează doar într-o furie. Și dacă tânărul nu vrea să accese de furie violente, ar trebui nici măcar ca o glumă să spun așa.

14. „Ai astfel de ochi frumosi“ - „Ca și cum nu poți veni cu mai multe complimente“, a răspuns unul dintre participanții la sondaj.

16. „Unde ești? Cu cine? Ce fel de voci bărbătești „-? E enervant toate fetele. Dacă ea are un cap pe umeri, atunci acesta nu va fi niciodată „out“ și „cu care -Că“. Un plictisitor prea excesiv la nimic. Oamenii au nevoie de încredere unul în altul, în orice moment.

17. „Nu pot fi colectate mai repede?“ - și este un dat fiind faptul că fata pentru a merge la o întâlnire sau ceva cu un tânăr, este necesar să se ia un duș, se spală părul meu, „seacă“, se completează până, mă îmbrac. Ce ar putea fi mai rapid decât asta? O fată ar trebui să arate întotdeauna mai bine decât prietenul ei, așa că a acceptat. Un „rapid“ nu se întâmplă în nici un caz.

19. „Ce facem? Sunteți în cazul în care vrei să mergi? „- Nu e tipul trebuie să propună ce să facă sau unde să meargă. Încercați să citiți gândurile fetelor. Acesta va fi de două ori mai plăcut pentru ei pe care le-ați arătat ingeniozitate și-au permis să facă o alegere. Doamna va înțelege că sunteți în măsură să ia propriile decizii și să gândească pentru ei înșiși.

20. concluzionează noastre de top 20 frază fraze: „Nu poți, ești încă tânăr.“ - Cel mai surprinzător este faptul că, înainte de aceasta, ei au spus, „atunci când cresc?“. Decide, prea, tineri. Și se consideră „adult“ - nu este „rece“. Ea va anunța imediat cine este responsabil.

• 20 fraze care sunt neplăcute pentru a auzi de la baietii
    10 fraze care enervează gravidă
    Expresii interzise în pat
    Ce tipi ca la fete
    Ceea ce pune în sexul plac fetele

articole similare