Deoarece zilele de entuziasm tineresc pentru filozofia am fost interesat de întrebarea de ce lumea noastră este plină de polarități. Care este motivul pentru care orice concept, fenomen, întotdeauna senzație are opusul. Dragoste și ură, sărăcie și bogăție, de sănătate și de boală, durere și plăcere, teamă și încredere, alb-negru, zi și noapte, corect și greșit, bine și rău, etc. Mi se părea că mintea umană împarte totul în perechi duale, din cauza imaturității lor spirituale. Prin urmare, conflictele, războaiele, lupta, mizerie și dorul de casă. În ultimii ani, am întâlnit de multe ori informația în care pământul a fost numit „zonă experimentală“. Poate că trăim într-un sistem cu legi speciale?
Solara spune că dualitate - această spirală evolutivă, pe care le-am fost în mișcare de la prima apariție pe planeta. In cadrul acestui sistem, există anumite limitări: suntem supuși legilor de timp, spațiu, polaritati, separare și karma. Cuvântul cheie aici - polarizare. Această polarizare duală, astfel sa prăbușit în conștiința noastră că cei mai mulți dintre noi suntem convinși că modul în care ar trebui să fie. O altă trăsătură distinctivă a spiralei dualitate - suntem capabili să percepem doar ceea ce este în sfera de material: în cazul în care se manifestă în mod fizic, înseamnă că există, în cazul în care nu se manifestă în mod fizic, înseamnă că nu există.
Călătorim spirala evolutiva împreună. Acest lucru înseamnă că, dacă unul dintre noi transformat în spirală, atunci ea se întoarce și pentru toți ceilalți. Aceasta este o reflectare a unității noastre adevărate.
Datorită 11:11 Activarea există o zonă de suprapunere două spirale foarte diferite de evoluție - schema de dualitate și schema de unitate. Din acest motiv, am avut ocazia rară de a părăsi limitele dualității și de a schimba calea dezvoltării evolutive.
(. A se vedea mai jos :. Spirala Evolutiei și zona de suprapuneri Imaginați-vă că sunteți în căutarea la spirala din partea de sus.)
Marele Realitatea există în schema Unității. Pentru a ajunge acolo, trebuie să facem o excursie prin invisible - tărâmurile subtile care fac parte din Unitate. Unul dintre obiectivele șederii noastre pe pământ - pentru a face vizibil invizibilul și să-l ancora într-o formă concretă.
Pentru a trece prin 11:11 intrareEND_DOORWAY_PAGES, unele preparate importante care trebuie efectuate. Putem începe cu viața mea, îndepărtând cu blândețe și cu dragoste toate obiceiurile dăunătoare și forme de gândire, eliminând ceea ce nu mai rezonează cu adevărul mai înalt al ființei noastre. Elibereaza-te și lasă loc pentru introducerea unui nou, clar orice temeri pe care le ar fi putut avea. Uneori ne confruntăm sfârșitul vechi ca o extincție gravă. se trimite valuri de iubire, aprobare, putere și înțelegere în astfel de momente.
Dar nu este întotdeauna dificil, uneori, trebuie doar să demonstreze angajamentul de a se muta în noi, totul începe să se întâmple foarte ușor. Tot ceea ce a pierdut adevărul și a devenit lipsit de viață, lăsând viața noastră. Uneori trebuie să meargă pe propria lume interioară, spălare greu toate nivelurile sale: verificarea lor de studii, obiceiuri, credințe, atitudini, comportament, răspuns și mediul extern. Când se întâmplă acest lucru în viața mea, se pare că ceva normal pentru mine, înainte de a nu mai rezonează cu mine și ar trebui să fie eliberat. Așa a fost cu fumatul. Nu am putut fumat un an și apoi să fumeze pentru o lună sau chiar o săptămână, și încă o dată pus deoparte obiceiul permanent. Anterior, a fost acceptabil pentru mine și corpul meu. Dar ultima dată când am aprins corpul meu a reacționat tuse și scăderea imunității. A trebuit să trateze bronșită și de a face recuperare generală. Am dat seama că, chiar și o astfel de „tratament blând“ fumatul nu mai este potrivit mine.
Aceste „lucruri mici“, sa întâmplat o mulțime, și acum, privind înapoi, îmi dau seama că atunci când vibrațiile mele sunt în creștere în multe feluri viața mea lasă ceva învechit și expirat.
Pentru visele noastre, inspirație, cunoaștere, au fost retrase din circuitul agricol de multe ori. A fost atât de dureros pe care le-am dezvoltat mecanisme pentru a face față cu ea. Acum avem de a elimina aceste mecanisme delincvente. Temerile noastre ne-au ținut într-o stare în care suntem mult mai mici decât suntem cu adevărat.
Eliberat de temerile și rezistență, am observat barierele pentru a dizolva, iar vechile obstacole nu mai ma deranjat.
Un alt domeniu din lumea mea interioara, care sa schimbat - este comunicarea. Acesta a fost momentul în care am simțit că vechiul mod de comunicare nu mă mai satisface. conversații goale și lipsite de sens a încetat să-mi ocupe, tot mai mulți oameni au început să apară în viața mea, care spun ceea ce știu cu adevărat și exprima ceea ce simt cu adevărat. Și am dat seama că ea poate fi onest, sincer și liber, și tot în jurul meu oameni care sunt capabili să respecte și să sprijine reciproc. În același timp, încerc să se purifice de condamnare și să cultive dragostea tuturor One noastre.
Solara recomandă un exercițiu foarte simplu pentru a curăța matricea personală.
Noi ridica mâinile până la laturile cu palmele deschise cu sunetul „WELD“, oprindu-se la partea de sus, în același timp, simt ca o nouă energie ca și în cazul în care un val de ocean, se spală întreaga noastră ființă, luând toate invechita, vechi și ne deranja. Este foarte important să se facă exercițiile, nu mecanic, și în deplină cunoștință.
Dacă putem începe să trăiască cu adevărat să se elibereze și să expună cel mai intim lor, adevărate, naturale, iubitoare, întreaga ființă interioară, atunci, probabil, vom face un pas dincolo de această lume ireală și de a crea ceva nou. O nouă lume așteaptă naștere. Realitatea este mai mare în fața noastră, granița care ne separă de această realitate mai mare, care se topește în fața ochilor noștri. Voalul este ridicat. Înainte de a deschide portalul: 11:11.
Satyam
coordonator 11:11
Ucraina și Crimeea
Tel. 095-63-171-89, 098-59-158-98