10 scuze pentru a face nimic

Astăzi vorbim despre cele mai populare scuza pentru a nu face nimic.

De obicei, stii exact ce trebuie să faci acum. Dar tu nu vrei. Intr-un fel te simți leneș și lent.

Aici vin în ajutorul scuze - aceste gânduri, după care nu este nimic de făcut și nu. Înșeli-te și de a face liniște nimic mai departe. Dar asta e viața nu poate fi păcălit. Și fiecare scuză se încheie cu o serie de consecințe neplăcute. Prin urmare, este mai bine să ne amintim aceste scuze ... și nu utilizați.

Astfel, cele zece scuze cele mai populare:

Scuza 1. Nu sunt în starea de spirit

Marele scuză. Excelent dacă nu gândiți. Și dacă te gândești la asta, cine este responsabil pentru starea ta de spirit? După ce ați obținut. Nimeni altcineva.

Deci, dacă nu ești în starea de spirit, creați-vă starea de spirit și de a lua la afaceri. Asta e tot.

Scuza 2. Nu am timp

scuză puternică. Dar este proiectat pentru a prostănaci. Nu ai timp - este o chestiune de priorități. Dacă ceva este important pentru tine, timpul este întotdeauna acolo. De exemplu, să mănânce, sau vice-versa.

Deci, alege ce este mai important pentru tine, și de a face doar asta. Toate celelalte cazuri întârziate sau anulate.

3. Scuză-mă, nu va funcționa

Dacă nu se face nimic, atunci, desigur, aceasta nu va funcționa. Dacă la început, apoi, vezi, asta e doar ieșit. Chiar dacă nu se poate face totul complet, puteți face un pas mic. Deja merge trafic. Deci, pas cu pas, și vei face tot ce ai nevoie.

Și atunci, ce este diferența, sau nu pot primi? Dacă nu, va trebui să învețe cum să facă acest lucru, pentru a lucra.

4. Trebuie să ne scuzați-mă va râde

Variația scuzele anterioare. Să zicem, nu sa întâmplat. Ai înțeles greșeala și corecte. Asta e nici un motiv pentru a te distra altor oameni.

10 scuze pentru a face nimic

Dacă există foarte distractiv-iubitoare, ei pot spune întotdeauna: „Fools polraboty nu arată.“

Scuzati 5. Acum, dacă am avut ...

Aceasta este o scuză foarte popular. Lista de ceea ce lipsește pentru a începe practic fără sfârșit. „Dacă aș fi avut:

• mai mult timp
  • mai multe cunoștințe
  • mai multe link-uri
  • Mai multe informații, etc.

Aș, desigur, în jurul valorii de avansat. "

Dar scuza nu se rostogolește ca ce stârnește toate astea obține? Și pentru a începe chiar acum?

Excuse 6. Începe 186-serie ...

Acest argument de fier. TV - o problemă serioasă. Următoarea serie începe exact la timp. Nimic de a face, trebuie să ne uităm la.

meschinăria Special că a doua zi, cu aceeași inevitabilitatea începe 187-serie și așa mai departe. Dar chiar și la sfârșitul spectacolului nu va salva, pentru că în același timp, pentru a începe seria următoare.

Prin urmare, este imposibil de a face nimic cu nimic. TV este mai puternic decât tine.

7. Scuză-mă un apel (jingle SMS, e-mail, ICQ, Skype ...)

Asta e stopudovo scuză legitimă. Cum nu putem răspunde atunci când toate părțile bombardați cu tine apeluri?

- Bună ziua, eu nu sunt deranjez?
- Poți să vorbești?
- Unde ești?
- Cum vă simțiți?
- Ce faci?
- Când?

Vine pentru a ajuta la calculator. Bărbatul a aterizat pe desktop „floare verde pe mormântul timpului de lucru“, care vă permite să vorbească direct cu toată lumea. Și permite în fiecare zi pentru a proba întrebări pentru a da răspunsuri standard. Uneori, în rare momente de tăcere vine în minte: „Îmi place ceva a fost de gând să facă? Oh, sună ... "

Excuse 8. Poate altcineva va face

Prea wow scuza. Într-adevăr, în cazul în care unele de afaceri de a face, de ce nu o face altcineva? Acest lucru este logic. Trebuie doar să așteptăm și să găsească unele Superman de pe planeta Krypton. El va face. El are atât puterea și capacitatea și costumul este frumos.

Nu că am (a se vedea. Scuzati numărul 5).

9. Voi face vreodată scuza

Așa e. Nu este necesar atât de repede otmazyvatsya că eu nu vreau și nu va face nimic.

Și vreau și voi face asta. Nu acum. Apoi. Într-o zi.

Mai ales, când va veni într-o zi, de asemenea, puteți utiliza cu ușurință din nou cu aceeași scuză.

Scuza 10. Mi-ar face mai degrabă altceva ...

Dar eu nu am de gând să fac ceea ce trebuie făcut, și while'll fac altceva. De asemenea, este important să se, de asemenea, nu atât de important. Ea nu poate face acest lucru, dar apoi se dovedește că sunt un laș. Este frustrant.

Și când eu fac ceva, eu nu sunt un laș, așa că scuză pur și simplu minunat.

Citiți articole pe această temă:

articole similare