Dacă nu ai oa doua fiică, există motive să se gândească serios, pentru că pentru a avea o soră mai mare teribil de rece.
Mai veche - primul om după mama mea, care va fi cel mai mic pentru a apela în cazul în care se întâmplă ceva, și este singurul din familie care poate inveseli mai tineri. Cea de a doua dintre surori, desigur, foarte norocos, și acum știi de ce.
1. mai mare sora - primul și cel mai fidel prieten
Sora mai vechi (literalmente) cu tine din prima zi. Ei văd fiecare scutec murdar, amintiți-vă fiecare tunsoare proastă, și ei știu toate poveștile de dragoste sfâșietoare. Ei sunt acolo, dacă nu specificați o zi, suferă istericale tale nerezonabile și să continue să te iubesc. Necondiționat.
2. Garderoba ei - garderoba ta
Dintr-un motiv obscur, hainele ei stă întotdeauna mai bine pe tine. Nu este clar cât de bine se pare corect? Așa că, împreună cu sora ei mai mare, veți obține un dulap mare. Și cine dintre noi nu-i place un dulap mare de haine. De altfel, după cum vă amintiți, aveți posibilitatea de a-mi cer scuze pentru hainele pe care nu te întoarce (deși va fi cel mai probabil, deosebit de rău).
3. Ea știe cum să comunice cu părinții tăi
Tot prin faptul că trebuie să te duci într-o relație cu părinții, sora, am trecut deja. Și, dacă aveți acum un ghid sau cheie pentru viitor. Este foarte frumos să aibă o persoană ca-minded, care ia întotdeauna partea ta într-un litigiu între părinți și copii!
4. Nu cauzează convulsii etanseitate
Vrei sa dansezi in lenjeria ta toată ziua? Se răcește. Vrei să vorbești pentru viață, în timp ce ea sta pe toaletă? Prea rece. Nu există momente incomode sau schimbarea de haine în baie cu ușa încuiată. O astfel de libertate este posibilă numai cu frații și surorile.
5. Depinde de ea, ai învățat despre toate marile filme, melodii, tendințe
6. Acesta vă spune adevărul
Toată lumea are prieteni, care sunt predispuse la infrumuseta totul. Sora, așa că nu merg cu noi. Ea este prima persoană să spun sincer că luați o decizie greșită. Și într-adevăr nu ar trebui să scrie din nou la tipul. Rămâne cu tine mine și împacă-te cu starea ta de spirit. Și asta e cea mai bună.
7. Casa ei este întotdeauna deschisă pentru tine
Uneori, trebuie doar să se ascundă de toată lumea, și cu aviditate ceas serie. Uneori ai nevoie de toate astea, plus sora ta. Se deschide ușa întotdeauna pentru tine, mai ales dacă sunteți la doi pași de bun-simț. Și ea are o mulțime de mâncăruri delicioase și un câine frumos.
8. Ea știe abilitățile tale
sora mai stie exact cine esti si de ce sunt capabili. Ea știe când ai nevoie de o lovitură magică. Acesta vă va aminti întotdeauna că sunteți capabili de a realiza dorit. Acesta va fi întotdeauna cel mai mare fan al tău.
9. Este mai ieftin decât un terapeut
Surprinzător, sora mai mare știe întotdeauna ce spune el. Chiar dacă nu sunteți de acord cu ea acum, timpul va arăta că ea are dreptate (este mai bine să nu-l cunosc, desigur). surori mai mari, cum ar fi: Vrăjitoarea cu ei te simți întotdeauna că totul va fi bine. Dacă ea nu a avut o altă profesie, ar fi în valoare de a deveni un psiholog.
10. Acesta va fi întotdeauna propriul său om
Indiferent de situație, acesta va fi întotdeauna de partea ta. Nu este nimic care ar face sora ta cea mare să plece. Și asta e cea mai bună. Amenda pentru depășirea vitezei, Mean Girls, strica starea ta de spirit, sau ai nevoie doar de cineva sa rada - sora va fi întotdeauna acolo pentru a inveseli si te inspira.
mama surogat forțată transferul copiilor părinți biologici
Și pe bună dreptate, că nu dă, să plătească pentru un copil, și aici - doi! Din cauza lăcomiei lor, copiii au crescut, iar acum le place să fie? Ei bine, nu e pisoi. Suferiți un minut două! Această problemă - un dublu-tăișuri oameni kontsah..Pomoch obține fericirea părintească - un lucru bun, chiar dacă Biserica condamnă. Dar este, de asemenea, un punct de vedere psihologic dificil: pentru a da naștere și pentru a da. Am kotyatok scos din seringă și că nimeni nu a dat și nu va renunța! La cele mai multe 4 fiice și patru nepoți! Doar trebuie să fi trebuit să plătească, iar problema a fost rezolvată! Și acum ea a fost folosită pentru ea, ea a dat naștere la ei, chinuit, hrănit laptele ei. În acest timp, ea a fuzionat cu ei, ca o mama cu copiii ei. Pfiu! Dublu sentiment pentru unii. Dar, mai înclinați să o mamă surogat, cu toate că eu nu accept surrogatstvo.
Acest dans tatici incendiare și fiicele aruncat în aer ringul de dans