10 moduri de a face dușmani la locul de muncă

Nu știi cum să se comporte la locul de muncă? Nu contează! Ne-am pregătit pentru tine un sfat prost. Sperăm că le va percepe cu o cantitate suficientă de umor, va câștiga și de a face contrariul.

Nu fi punctual

Târziu pentru muncă de cel puțin 10-15 de minute. Mai ales dacă ești un angajat nou: sunteți încă foarte puțini oameni știu, deci, acest lucru este încă nimeni nu va observa.

Uitați de stilul de lucru haine

Fii mai luminos! Hainele tale ar trebui să creeze întotdeauna un contrast cu restul colegilor de îmbrăcăminte. De multe ori vin să lucreze la răscroială și o fustă mini. dulap plaja Ideal. Aspectul neîngrijit și neîngrijită este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a sta într-o echipă.

Scoate în toate colegii stare proasta

Ia-l pe alții. Nesfârșit se plâng de probleme personale și probleme. Chiar și cu dificultățile cele mai mici deprimat.

Îndeplini sarcinile prost

Nu urmați principiile culturii corporative

Întotdeauna refuza o ofertă de a lua masa cu colegii, du-te la o cafenea după muncă. Nu merge la petrecere împreună. petreceri corporate și atmosferă informală într-adevăr trage împreună și a uni echipa, astfel încât de la ei ar trebui să fie abandonate. Foarte curând va trece de posac, și vă opriți, în general, oriunde pentru a invita.

Nu lucrați

Flirt stânga și romanțele de birou pedalier dreapta,, se prăbușește pentru bărbați favorit poezii de dragoste și felicitări.

Gossip cu colegii despre alți angajați

Alăturați-vă facțiunile aflate în conflict, ce susțin una sau de cealaltă parte. Dezvăluie alte secrete ale oamenilor care îi sunt încredințate tine. În cazul în care prezența ta unul din personalul discută despre colegii sau șeful să se alăture în mod activ, atunci nu uitați să-i spun toate la cel discutat. Și nu uitați: mai bârfă înveți sau să creați o zi, cu atât mai bine.

Nu efectuați promisiuni

Dacă sunteți ceva cere, promit să ajute, apoi uita cu siguranță despre el și să pretinzi că ești în nici un fel de vină. Despre ai format o opinie ca un om de încredere, și tu ordine și trebuie să ne!

Încercați să faceți cea mai bună impresie pe șefii lor numai

Arată-te executiv, constiincios persoana, simpatic. Dar, atunci când se ocupă cu colegii - fără excepții!

ComportaŃi cu atenție și cu suspiciune

La urma urmei, înconjurat de dușmani! Nu trebuie să fie bunăvoința excesivă. Nu uitați că ați închis și omul intră în conflict.

Relația Ce se întâmplă dacă soțul - co-lucrător?

Oficiul poveste de dragoste - un fenomen comun. De multe ori sentimente apar între angajații care anterior nu au știut.

Secretele Stil de viață de supraviețuire într-un birou deschis

Astăzi, în birouri deschise vogă: angajații sunt așezați ca în filmele americane - o sală imensă, și o mulțime de tabele.

Cariera De ce nu-mi place colegilor?

Am fost confruntat cu o situație în care, ca răspuns la colegii mei de ajutor, nu numai „mulțumesc“ nu vorbi, dar nu mă iubești. Ya

Stil de viata Associates ma ignora - ce să fac?

Se întâmplă că, după un nou loc de muncă relații cu colegii construite pare a fi bun, dar o zi toate.

Astăzi citește

Ideile cele mai de succes pentru culoarea interiorului semnul tau zodiacal

Simpatic la horoscoape? Aflați ce culori în interiorul stelelor vă sfătuiască.

Ce fel de relație aveți relații sexuale cu soțul ei: duo sau duel?

Doctor-sexolog, PhD, psihoterapeut Yuri Prokopenko explică modul de a găsi armonia în sex.

Idei pentru Taboo 7 dormitoare

Chiar dacă locuiți într-o modestă „odnushke“ zonă de dormit ar trebui să fie un loc de pace și liniște.

Idei 5 idei pentru confort și comoditate

Vrei să faci o cameră mai confortabilă și confortabil? Puneți-l în interior, creând plăcut.

Sanatate Dieta "broccoli" minus 6 kg în 10 zile

In primavara anului trecut, am pierdut 6 kilograme, datorită dietei blând și util. Mă bucur să-l împărtășească cu tine!

articole similare