Acum aproape doi ani am fost confruntat cu o pierdere de păr teribil, sa întâmplat după ce a dat naștere la un astfel de curs, nu am fost gata. 5 luni mai târziu, am început să am panică, pentru că nu a ajutat și nici masca de par sau șampon. Văzând accidentul de la farmacie sampon pierderea parului 911 branduri, desigur, am decis să-l încercați și să piardă nu mai este ce se întâmplă dacă acest lucru)
După 4-5 ori de aplicare, am observat un rezultat foarte plăcut, chiar și după câteva aplicații, am uitat, în general, despre faptul că pe pieptenele și în jurul casei poate fi parul meu.

Ambalajul exterior nu atrage atenția destul, dar frumos ambalate într-o cutie de produse. Nu sunt toate farmaciile au considerat ca acest sampon. În această linie sunt ceapa sampon, este, de asemenea, impotriva caderii parului. Efectul mi se părea la fel.

În compoziție, vom vedea că, în plus, ulei de brusture include o mulțime de diferite plante. În ciuda numărului mare de cei prezenți în ierburi șampon, miros frumos.

Promisiuni producător de eficiență șampon, metoda de utilizare și contraindicații (necesare cu privire la această notă). Aș la această metodă de aplicare ar trebui adăugate completări identificate în practică, acestea vor contribui la creșterea eficienței. Și așa, am sfătui să pun șampon în primul rând pe rădăcinile părului, ca parul cade de acolo, și apoi frecați sampon pe întreaga lungime. Trebuie să spun, nu este în valoare de așteptare pe sampon spuma bogata! Aproape că nu spumă, indiferent de cât de mult nu s-au turnat.

sticla de plastic ordinar, maro.

Volumul nu pare mare, doar 150ml, dar eu sunt un fir de păr de 60 cm, suficient de mult pentru ca aceasta să vindece problema, chiar și acolo nu sunt multe.

de culoare galben pal de un fel. Am turna un pic mai mult decât lungimea în fotografie și am suficient pentru a spăla părul.
Vă recomandăm să cumpere 911 brusture Șampon împotriva căderii părului.