50 de zile înainte de sinuciderea mea a continuat - Partea 3 Îmi doresc ca după moartea mea, lumea a devenit

Partea 3 Îmi doresc ca după moartea mea, această lume un loc mai bun.

Am fost trezit de zgomote prin ușă. Din fericire, a fost deschis și am fost în stare să spioneze pe ceea ce se întâmplă acolo. Steve se execută și setarea tabel. Alex atârnă ce Garland vechi. Jay gătește. Am văzut un poster care a fost culcat pe podea: „La mulți ani“, dar cum știu ei. Deci, frumos să știi că cineva încearcă să ceea ce ar mulțumi.

Eu trec liniștit în duș și începe să conduc în sus. Ma spal pe dinti si pieptene parul roz. ochii nuanței și fundație nanoshu, care nu este clar modul în care să se stabilească raft. oameni mai puțin, filare în capul meu.

De asemenea, nu de mult am alerga în cameră și poartă un tricou cu blugi. Apoi, vechi adidași uzate.

Apoi mă ridic și să deschidă ușa. Ambele simt că am luat. Băieții au fost pe împotriva mea, Jay și Alex a avut loc bannere și Steve tort.

-La mulți ani! Ei au strigat la unison.

Apar pe zambetul meu fata, am venit la copii și îi îmbrățișez.

-Vă mulțumesc, dar cum ai știut? „ma întrebat.

-Știm totul despre tine, Gloria !! - Cu un zâmbet mi-a spus Jay.

Ne-am așezat la masă și cu nerăbdare a început să Tuck în portiile. Pe masă era o farfurie cu un pui imens. Pe lângă o sticlă de șampanie și fructe feliate.

-Cum delicioase! -proiznoshu mine. uita la placa.

-Am încercat! I „răspuns Alex.

Când ne-am mâncat porțiunile lor, m-am ridicat și am ieșit din dubă. Am fost pe aceeași cale ca și ieri. M-am așezat pe același scaun și a scos o țigară. inhalarea încet nicotină, m-am gândit la asta. Ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi murit atunci, în a 50-a zi. Steve, Alex și Jay-ar fi scăpat și sunt acum undeva în Canada. Eu nu le-ar da probleme atât de mult.

Ce se întâmplă dacă m-am pus din nou pe tejghea? 50 de zile, care ar înțelege, ceva să trăiască, și pentru care să moară.

Întrerupând gândurile mele ieșit din dubă, Alex. Sa așezat lângă mine, a luat o țigară și a început să fumeze.

Am stat împreună și am privit fumul care iese din noi.

-E timpul suflată ehat. solistă și mi-a oferit mâna.

M-am trezit cu ea și ne-am dus la dubă.

-Unde mergem? „, Am întrebat.

-Departe de aici, a spus blonda.

El a venit cu o singură mână ma luat de talie, iar celălalt pentru buze volosy.Nashi au fuzionat într-un sărut.

Am tras departe de buzele calde și a alergat la duș. Respiratia ochii o clipă paralizat, întunecat, mă simt ca viața mă părăsesc. Am căzut lovit cu capul lui pe chiuvetă.

M-am trezit în dormitorul nostru cu Steve. Capul este atât de bolnav încât se părea ca și în cazul în care ochiul se poate scurge. Mi-am luat capul și sângele a apărut pe brațul meu. Se pare puternic lovit, am spus în capul meu. Am încercat să se ridice, dar toate încercările au fost în zadar. degetele nu se mișcă.

M-am trezit dintr-o durere teribilă în templele sale. Sunt în viață. Starea de spirit în acest moment deteriorat.

Am stat acolo o oră, doar gândesc la ce s-ar fi întâmplat dacă nu am fost eu.

Rising din pat, m-am dus la baieti. Ei au stat și au băut bere. Când au văzut că am ieșit, apoi a aruncat un glonț pentru mine.

-Cum te simți? „Ma întrebat Jay.

-Toate horosho.A-am mințit.

Din acest sentiment oribil în capul meu, am mai vrut să moară. Dar nu voi muri până când Desmond răzbunare pentru Bekks mele. Pune-te la tejghea, în cazul în care nu-l răzbune timp de 50 de zile, apoi aruncat de pe podul unde a fost resetat pentru o lungă perioadă de timp.

Eu iau o țigară și o brichetă, ridicați trapa superioară coboară pe scări și pe Caravane suprafața zalazhu. inhalarea încet nicotină, am observat cum am fost crescut, Alex.

El stă în jos și aprinde o țigară pentru el însuși.

-Gloria, nu aveți de gând să vorbești cu Steve despre tejghea.

Dacă nu aș fi gândit la asta dimineața, el va vryatli a cerut astăzi această întrebare. De ce universul este împotriva mea.

-Nu am znayu.A-nesigur i-am spus.

Poate că ar trebui să spună adevărul ??

-Alex, am de gând să o fac din nou! -și de ce am spus. data viitoare când trebuie să se gândească înainte de a deschide gura.

-Do Gloria. Nu poți face asta pentru noi, nu poți face acest lucru pentru a mă auzi pe mine.

-Alex, asta e viața mea și voi decide ce să facă cu ea. De ce ești atât de preocupat de acest lucru?

-Pentru că te iubesc, Gloria. Da, te iubesc, nu te aud.

Toate într-o clipă întoarsă cu susul în jos, am știut că mi-a plăcut, dar până acum nu mi-a vorbit despre asta, nu am simțit gravitația. Acum, ce fac eu. Îmi place Steve. Ce spun Alex. Nu știu ce să-i spun.

-Alex. i. Îmi place. tu. ci ca un prieten. Voi iubi mereu Steve, știi? -c emoție și voce tremurândă am răspuns.

-Știu că, Gloria. Dar nu te simți nimic pentru mine ??

Formez o respiratie adanca si spune-i:

El a apucat de braț în jurul taliei mele, iar cealaltă pe obraz, ma sărutat. Am tras departe de gura lui și pălmuit pe obraz. Am fost o urmă de mâinile mele pe fața lui.

-Ce faci. Ți-am spus că nu-i plăcea.

-Mi-ai spus cu un rânjet vresh.-întâlnește Alex. -Ved mai întâi te-am iubit!

-Exact ca asta, dar acum îmi place Steve ..- tipa am răspuns.

Eu urc înapoi în dubă și a alerga în duș.

Pe obrajii mei erau lacrimi. Am început să plâng, am plâns atât de mult încât am auzit toate ale Americii. Dar nimeni nu a răspuns. Se pare că sunetul motorului Acopera durerea mea.

Mă uit în oglindă și să realizeze că toate produsele cosmetice plutit. Sunt atât de gunoi, spun eu.

Cum pot fi atrase de Alex, atunci când în dragoste cu Steve.

M-am săturat de mine ..

articole similare