În timpul zilei vom face o mulțime de acțiune, care nu rămâne în memoria noastră - să se detașeze de hârtie igienică, trimite un e-mail unui coleg sau alege o pasta de dinti in magazin. Aceste obiceiuri minore sugerează despre emoțiile tale, trăsături de caracter și modul de abordare a vieții în general. Iată câteva studii psihologice și opiniile experților pe care obiceiurile noastre zilnice vă pot spune.
1. Selectarea pasta de dinti poate vorbi despre dragoste pentru detalii

Simti despre oameni care vizionează un tub de pastă de dinți în magazin pentru a găsi, sau pentru a selecta rapid și știu exact ce ai nevoie?
2. Cum atârnă de hârtie igienică, spune cum esti asertiv.

Rezultatele au aratat ca cei care atârnă de hârtie igienică termina pentru a fi mai dominante în relația decât cei care ajung în interior se blochează.
3. Obiceiurile alimentare vorbesc despre abordarea ta la viață.

obiceiurilor alimentare Experții cred că cei care mănâncă încet, ca să gestioneze și să știe cum să aprecieze viața. Dacă sunt utilizate pentru a manca repede, esti ambitios, orientată spre rezultate, deschis la noi experiențe și de multe ori nerăbdător.
oamenii omnivor - cei cărora le place să iasă din zona de confort, în timp ce obiceiurile alimentare agitat, cel mai probabil, sunt nevrotice în multe aspecte ale vieții lor.
În cele din urmă, cei care le place să împartă alimente în farfuria lui, meticulos și disciplinat.
4. Gait spune despre vulnerabilitatea.

Putem face o mulțime de descoperiri, uita la modul in care o persoana merge. De exemplu, noi credem că, dacă o persoană face pași largi, el - un extrovertit și o aventură în natură, în timp ce mersul sandvici sugerează nevrozei.
Cu toate acestea, aceste constatări pot fi incorecte.
5. Discuție Stil spune despre sentimentele tale romantice.

Cuvintele pe care le folosim poate da o idee de vârstă, sex, sănătatea noastră mentală și modul în care suntem interesați de romantic un partener.
Cercetările au arătat că se schimbă tonul și alegerea cuvintelor atunci când vorbesc cu cineva care ne atrage.
6. Mesaje de poștă electronică vă va spune un extrovertit sau narcise.

Data viitoare când deschideți e-mail, să acorde o atenție la modul în care o persoană este.
Extrovertiții sunt mai înclinați să vorbească despre subiecte legate de divertisment, cum ar fi muzica și petreceri. Persoanele cu inteligență emoțională scăzută au tendința de a folosi cuvinte cu o nuanță negativă, cum ar fi „depresie“ sau „furios“.
Narcise, cum ar fi de așteptat, de multe ori folosesc cuvântul „eu“, „eu“ și „al meu“.
7. Punctualitatea spune ce tip de persoana esti.

Faptul că prietenul tău este târziu, nu spun întotdeauna că nimeni nu a considerat.
Cei care au tendința de a cronic cu întârziere, sunt de tipul persoanei, sau neglijent prin natura.
În același timp, psihologii au identificat patru tipuri de personalitate care sunt întotdeauna cu întârziere.
8. Ticurile vă spun cât de mult o perfecționistă.

Prin ticuri nervoase includ mișcări repetitive asociate corpului, cum ar fi părul pasionantă, trăgând sau alege pielea.
Potrivit studiului, persoanele care sunt cele mai predispuse la perfecționismul, a aratat de multe ori ticuri, în special în situații nervoase, enervante și plictisitoare. Acest lucru se datorează faptului că perfectionisti se simt mai bine, realizarea unor acțiuni în loc de inacțiune.

10. Selfie vă spun cât de mult vă sunt deschise la experiente noi.

Cei care sunt deschiși la experiențe noi, care arată de multe ori emoții pozitive și nevroticul au fost buzele bulbucați înclinate.