5 lucruri pe care trebuie să le promit să nu facă în noul an

5 lucruri pe care trebuie să le promit să nu facă în noul an

Browser MindBodyGreen Steysi Heyn consideră că Ajunul Anului Nou - o mare șansă de a începe o viață nouă. Viața fără iluzii false și autoflagelare.

Principalele obiective ale majoritatea oamenilor sunt la fel: pentru a pierde în greutate, să mențină un stil de viață sănătos, câștiga mai mulți bani și, în același timp, petrec mai mult timp cu familia. Sunt ocupat complexe, planificare multi-nivel.

Apoi, devine clar ce au fost ridicol așteptările mele. restricții severe nu funcționează. Noul program nu aduce nimic altceva decât dezamăgire. Sunt conștient de faptul că un eșec pe toate fronturile și instrucțiuni de ghidare.

Am devenit din nou „vechi“. Am pus-te de noi obiective. Din nou, sper că există încă o oportunitate de a remedia problema. Adună-te ...

Să vedem ce se întâmplă. Între timp, am să vă spun că, din ceea ce a decis să renunțe anul viitor.

1. Nu va cere imposibilul de la tine

Eu nu am de gând să trăiesc pe un program rigid. Eu nu am de gând să se stabilească restricții alimentare nerealiste. Nu vreau să duc o viață dură, care ... tot nu ajunge.

Am înțeles că mari schimbări sunt întotdeauna la sfârșitul unei lungi călătorii. Și cel mai bun mod de a merge un drum lung - să se deplaseze în pași mici.

2. Nu voi imagina cel mai rău critic

În acest an, voi încerca cât de mult posibil să se evalueze mai rar. Și cât mai puțin posibil să se uite la noi înșine. O să vă dau o pauză. Nu mă voi da vina pentru greșelile făcute în trecut și dezavantajele. Nu mă voi compara cu altcineva. M-am relaxat și trăiesc așa cum se dovedește.

3. Nu mă voi iubi mai puțin decât altele

Noi toți folosit pentru a ierta pe alții rapid. La urma urmei, ne place să vedem în numai binele din oameni. Cu toate acestea, această generozitate de spirit ne doare. Ca cineva drummed în cap că cel mai bun mod de a le face mai bine, este să fie „mai stricte cu el,“ nu ne mulțumiți de ei înșiși. „Aș putea face mai bine“ - aceasta este mantra pe care eu mă repet în fiecare zi. Și vreau să-l uit.

În Anul Nou, voi avea grijă de ea însăși, nu mai puțin despre rude.

4. Nu voi insista pe gânduri negative

În fiecare zi vom vedea și citi știri și povestiri, care vor face chiar și cei mai viteji optimist înfioară. Acesta este motivul pentru care este atât de ușor să fii prins într-un ciclu de frică și negativitate. Am înțeles că nu pot rezolva toate problemele lumii. Nu pot face față cu nici o problemă serioasă!

Dar eu pot face mai bine viața lor și viața celor dragi lor. Pot să le dau un pic mai multă căldură. Deci, eu sunt doar de gând să fac totul pentru a face lumea mea cel puțin un pic mai bine. Și asta va fi de ajuns!

5. Nu voi uita să te distrezi

Într-o societate în care termenul de „succes“ și „realizare“ sunt folosite pentru a obține o imagine completă a unui om, nimeni nu crede că poate fi fericit și înainte va deveni director. Prin urmare, toate în jurul valorii de atât de ocupat cu cariera lor și încercând să demonstreze că acestea sunt demne de succes.

Am de gând să renunțe la această credință în anul următor. Și voi face mai multe lucruri care îmi plac - yoga, dans, familia, prietenii, citesc cărți. Nu vreau să devină un regizor și face milioane. Vreau să trăiesc cu o inimă de lumină și o stare de spirit buna. Desigur, eu încă mai trebuie să facă bani, dar munca nu va mai determina esența mea, și să ia tot timpul.

Această listă este într-adevăr prea mare. Nu mă aștept miracole. Și doar o speranță modestă că aceste cinci reguli va ajuta să mă simt viu și adevărat. Acesta nu este un plan rigid. Este doar o harta de repere. Drumul de mers pe jos ...

articole similare