5 fapte despre picturile mistice Ili Repina fotografie: ilya-repin.ru
1 fapt. Este cunoscut faptul că, din cauza surmenaj constanta celebrului pictor a început să rănească, iar apoi a refuzat complet mâna dreaptă. La momentul Repin a oprit crearea și deprimat. Conform versiunii mistice a mâna artistului a încetat să funcționeze după ce a pictat „Ivan cel Groaznic și fiul său Ivan“, în 1885. Misticii asociază aceste două fapte din biografia artistului, astfel încât a fost blestemat tabloul pictat de el. Ca, Repin reflectate în imaginea evenimentului istoric inexistentă, și din cauza asta a fost blestemat. Cu toate acestea, Ilya Yefimovich mai târziu a învățat să picteze cu mâna stângă.
2 fapt. Un alt fapt misterios în legătură cu această imagine, era un pictor cu Abram Balashov. Când a văzut pânza Repin „Ivan cel Groaznic și fiul său Ivan“, a rupt imaginea și am tăiat-o cu un cuțit. După aceea, pictorul de icoane a fost trimis la un spital de psihiatrie. Între timp, atunci când pictura expuse în Galeria Tretyakov, mulți dintre spectatori au început să plângă, alt model introdus într-o stupoare, iar unele și atacurile complet isterice au avut loc. Scepticii se leagă aceste fapte cu faptul că imaginea este scris foarte realist. Chiar și sângele, care este desenată pe panza este foarte mult perceput acest lucru.
mâna artistului a încetat să funcționeze după ce a pictat „Ivan cel Groaznic și fiul său Ivan“ Foto: Wikipedia
3 fapt. Toate sitteri Repin după ce a scris tesatura pe moarte. Mulți dintre ei - nu o moarte naturală. Astfel, „victime“ ale artistului a devenit Mussorgsky. Pisemsky. Plăcinte, actorul Mercy d'Arzhanto. Fedor Tiutchev a murit imediat ce Repin a început să picteze portretul său. Între timp, chiar și un om perfect sănătos a murit după ce a vizitat sitteri pentru pictura „Barge articulate pe Volga“.
Oficialii, care au fost descrise pe pânză, au fost uciși în timpul Revoluției Prima Rusă din 1905. Foto: Wikipedia
4 fapt. Inexplicabil, dar adevărat. Repin pictura a influențat evoluțiile politice generale din țară. Deci, după ce artistul a pictat în 1903 „Reuniunea ceremonială a Consiliului de Stat,“ funcționarii care au fost reprezentate pe panza, au fost uciși în timpul primei Revoluția Rusă din 1905. De îndată ce Ilya Yefimovich pictat un portret al prim-ministru Stolîpin. sitter împușcat în Kiev.
5 fapt. Un alt incident de misterios care a afectat starea de sanatate a artistului a luat cu el în orașul său natal Chuguev. Acolo el a pictat „Un om cu un ochi rău.“ Sitter pentru un portret realizat de o rudă îndepărtată a lui Repin, Ivan Radov, maestru Goldsmith. Acest om a fost cunoscut în oraș vrăjitoare. După Ilya Yefimovich Radova un portret, el nu este vechi și încă destul de om sănătos bolnav. „Am luat în satul febrei damned“ - plâns prietenii Repin - „Poate că boala mea asociată cu această vrăjitoare. Din cauza acestui om, eu am experimentat, totuși, de două ori. "
Pictate „Un om cu un ochi rău,“ Repin prins febra Foto: Wikipedia
a se vedea, de asemenea,
Nikolai Burlyaev: Sancțiuni împotriva cinematografiei americane va fi raspunsul corect
Alexey Uchitel: Filmul despre Viktor Tsoi va fi un pic de misticism
Directorul va elimina filmul despre ce sa întâmplat imediat după moartea unui muzician
În Sankt Petersburg, a spus la revedere de la actorul Viktorom Smirnovym
Ceremonia de rămas bun a avut loc la Teatrul Alexandrinsky
Alexander Sokurov: Putem doar haos
critic de film „KP“ discuțiile Stas Tyrkin cu Renumitul regizor român la Festivalul de la Locarno
Moscova teatru muzical salut la Moscova cu 870 mii de ani de la cântece Utesova și „Circul Princess“
Tatyana Polyakova Son spune ca criminalii mei piese crimă!
„Fiica nelegitima“ Magomayev cere partea sa de moștenire
Agent al regiunii Smolensk Irina Korotkov spune că a existat un artist iubit secret și a dat naștere copilului său. Acum, „fiica nelegitimă“ '22 Magomaeva Veronike Muslimovne
Peter Todorovski: „Dacă toți membrii familiei îmi va da un sfat, se va transforma in schizofrenie“
„Love story“ Filmul a fost cel mai bun debut la festivalul „fereastră către Europa“
În celebra actrita a avut probleme de sănătate din cauza supraîncărcării cu mare
Leonardo DiCaprio va juca creatorul „Mona Lisa“
Câștigător al „Oscar“ pentru a fi reprezentat pe ecranul tizul lui Leonardo da Vinci
Andrei Sokolov: N-ar cere ceva lui Putin special - doar se așeză cu el și au un ceai
Celebrul actor si regizor este de 55 de ani. Cu o zi înainte de a veni să viziteze la radio „Komsomolskaia Pravda» (97,2 FM)
Litvak și Izotov elimina versiunea Hollywood „Contele de Monte Cristo“
Filmările vor avea loc în România
Colegii despre Victor Smirnov: Când acești oameni pleacă, există doar goliciune
Actorul, care a jucat în seria „Gangster Petersburg“ și „Streets of Lights sparte“, a murit pe 73-lea an de viață
Moartea unui prim-plan
Ororile reale și imaginare, artă filme câștigători ai festivalului de la Locarno 70, la fel de atingere mica a Criticilor de Film „KP“
Arnold Schwarzenegger va juca în omul „Terminator 6“
Nikas Safronov: Societatea de asigurări ar trebui să mă plătească pentru degete 9 milioane de ruble
La deschiderea expoziției în Voronej artist celebru a spus ca se referă la invidie și relații publice în lucrările, precum și modul în care să se facă distincția „bredyatinu“ de artă originală
Doghouse nativ Palestina
Directori prezentate la filmele Locarno concurs sunt critice pentru rasa țărilor lor
Nikolai Dostal: Închiriați un film despre un artist, o parodie a lui Putin. Mi-a placut ideea de presedinte, a declarat, „merge mai departe“
Regizorul a vorbit despre barbotare, despre cum să calci corect hainele, și despre noul său loc de muncă
Expert: „Creatorii“ Matilda „a salvat milioane de dolari în scandalul“
Directorul Dmitry Astrakhan: În filmul meu artiști populari obține, împreună cu „Casa-2“
Curând ecranele în comun ruso-belorumynsky filmul "Life After Life" de Alexander Domogarovym și Anna Semenovich. Am învățat cum să setați directorul este un loc al participanților la emisiuni de televiziune populare [ „Camera Federală“]
Ivan Krasko: Pe parcursul anilor de eșecuri, fiul nu a devenit amărât și nu a căutat pe cel vinovat
Wall Tsoi se pot deplasa de la Moscova la Sankt Petersburg
St Petersburg iubitorii de rock cred că orașul de pe Neva River Wall „live“ lung
In ciuda protestelor Poklonsky, „Matilda“, în continuare va fi prezentat în cinematografe
Ministrul adjunct al Culturii, Vladimir Aristarkhov filmul „Matilda“: Din păcate, moartea teribilă a Împăratului a devenit o ocazie pentru PR politic
Lay scăzut de la Hollywood
Cronica pe moarte Detectiv „în viața stelelor“ și o satiră la „telenovela“ - toate își găsesc locul în competiția Festivalului de la Locarno
La 82-lea an de viață a murit un muzician american Glen Campbell
Garik Sukachev: „Pentru agresorul are o vârstă solidă, dar există întotdeauna un feat ...“
Binecunoscutul muzician de rock prezentat la festivalul „fereastră către Europa“, în Vyborg noul său film „Faptul că în mine“
Victor Smirnov a murit - actorul de "Gangster Petersburg"
Actorul a murit după 73 ani de viață