Și tu, de asemenea, se confruntă cu problema de rulare de pe marginile panza cu broderie? cu siguranță, am trecut prin asta. Apoi am decis să lupte acest lucru și de margine de brodat stick de papetărie lipici prelucrate - problema a dispărut.
Dar acum am decis să înceapă lucrarea următoare, iar adezivul in casa nu era acolo. Eu, pentru o lungă perioadă de timp, fără gândire, margine prelucrată de unghii incolor de unghii. Aici am observat doar un singur dezavantaj - marginile sunt prea dure și pot zgâria pielea. Firește. M-am gândit la ce aș face dacă nu va exista nici un lac sau adeziv. Se pare că există și alte modalități de manipulare marginile panza.
Cum să se ocupe de marginile panza:
Metoda №1: procesarea unei margini schiță cu ajutorul mașinii de cusut cusătură „zig-zag“ sau. indesate regiune panza 0,5 cm, merge drept cusatura
Metoda №2: prelucrarea overlocking
Metoda №3: trata marginea manual cusătură „slab“
Metoda №4: lac transparent
Metoda №5: clei textile, PVA lipici, lipici stick
Metoda №6: banda de mascare, banda adeziva, banda adezivă albastră pentru munca vopsire
Dezavantajele moduri: La procesarea adezivului sau lac - tare marginile panza. In tratamentul sau termocolant banda adeziva (scotch, bandă adezivă, o bandă) - peeling poate, în funcție de durata și forma panza.
Metodele cele mai fiabile. Tratamentul a pânzei de pe marginile mașinii de cusut, overlock sau cusătură „amețită“ de mână.
Acum, sper, înainte de a vă va sta întrebarea cum să se ocupe de marginile panza.