7 lucruri pe care ar trebui să păstreze întotdeauna un secret

Există mai multe lucruri pe care ar trebui să fie întotdeauna ținute secrete. Dacă vorbim despre ele altora, este posibil să aveți o problemă. Aici este o listă de lucruri pe care ar trebui să fie cu siguranță tăcut.

planuri ambițioase

Nu spune nimănui despre obiectivele lor cele mai ambițioase. Silent despre ele până când nu se poate realiza cu adevărat ceva. În planurile pe scară largă, există întotdeauna puncte slabe și puncte slabe gândite pe care nu le cunoașteți. Dacă spui cuiva despre un astfel de plan, poate indica neajunsurile sale - și piardă încrederea. Doare te pentru a atinge acest obiectiv.

acțiuni generoase

Misterul este necesar și fapte bune, de caritate și alte fapte bune. Cele mai multe lucrări bune autentice, în scopul de a obține lauda. Dacă te fălești-te, ai devenit om arogant. Dacă doriți cu siguranță să-i spun tuturor despre acțiunile lor, trebuie să se gândească la ceea ce te motiveaza deloc. Poate că nu este vorba despre altruism si dorinta de a auzi complimente.

viaţa personală

Niciodată nu-mi spune detaliile vieții sale personale. Nu este nevoie să se laude cu dieta sau modul în care a depăși obiceiul de somn lung în dimineața. Nu spune că pentru a face față cu pasiunile sale și a deschis spiritualitatea. Dacă o partajați, toate spiritualitatea își pierde semnificația. Acest echilibru emoțional necesită armonie, nu o dorință de a primi în mod constant laudă.

faptele curajoase

Ar trebui să păstreze tăcerea în legătură cu situațiile în care ați afișat eroism și curaj. Noi toți trebuie să facă față în viață, cu o varietate de teste - atât în ​​realitate și în propriul său cap. Toate realizările vor primi propria lui răsplată, dar decideți ce și când. Deci, nu se laude cu privire la eroismul lor în fața altora.

Cunoașterea nerecunoscută

Nu este necesar să se împărtășească reflecțiile lor asupra vieții și a morții. Este doar părerea ta personală, nu adevărul obiectiv, așa că vei arăta pur și simplu om arogant și condescendent, explicând esența restului universului. Numai în cazuri foarte rare, ideile tale sunt foarte utile pentru cineva.

conflictele de familie

Întotdeauna amintiți-vă că problemele din familie ar trebui să li se spună cât mai puțin posibil - face familia mai puternică. Dificultățile ar trebui să fie rezolvate în cadrul familiei și să nu le împărtășească cu alții. Cu cât vă plâng restul, cu atat mai greu să facă față.

faptele rele ale altora

Nu discuta despre alte erori. Tu chiar a lua el însuși murdar cu bârfe. Omul care relatează toate lucrurile rele pe care le-a văzut în timpul zilei, nu a mai deștept decât cel care umblă în jurul casei în cizme murdare.

Cred că, în primul rând, nu spune altora ceea ce ei ar trebui să spună și ce nu.

Și apoi m-am uitat, de asemenea, să se constate că politica nu se poate spune, pentru a discuta despre opiniile politice. Și îmi place să vorbesc despre politică.

Sunt de acord cu acest lucru. În unele din ceea ce mi-am fost convins. Îmi doresc doar că nu l-au citit, ar putea evita multe greșeli

12 lucruri pe care nu ar trebui să cumpere second-hand A se vedea o listă de lucruri pe care ar trebui să fie întotdeauna în stare proaspătă, și nu le cumpere la mâna a doua.

articole similare